En acısında bence bu.. Hani buraya konu açan kadınlar zaten güle-oynaya konu açmıyor ki.Zaten millet pimi çekilmiş el bombası gibi patlayacak yer arıyor sanki olumsuz yorum yapmayanı dövüyorlar gibi ne olacağını yaşamadan bilemezsin simdiden karalar baglama akisina bırak bakalım hayırlısı olsun
Yeteneğim olduğunu düşünüyorum aslında . Ama eğer bunu denemezsem hep keşke diyeceğim onu da biliyorum :) en iyisi bir yerden başlamak olacak sanırım .Hic bir sey icin aslaaa gec degildir kalbinizden gecenin pesinden gidinnn.eğitim kursları zaten çok uzun süreli olmuyor eliniz yatkın yeteneginiz varsa teknik öğrenip baslayabilirsiniz neden geç olsun ki
Bende öyle düşündüm. Bayramdan sonra kesinlikle bir adım atmam gerekiyor. Daha fazla ertelemek istemiyorum. Hem hayat insana neler getirir kimse bilemezbayrama kadar arastirmalarini yapıp bayramdan sonra ise koyulursan yazın sertifikaları alır sonbahar da bir yol çizersin gibime geliyor
Hemen bakıcam canım oraya . İnşallah bende 40 yaşıma geldiğimde aynen böyle olurum.Ayrica su nisantasindaki guzellik akademisini bir arastir
Evet canım sadece makyaj değil , kaş tekniğine de yönelmek istiyorum. O işte iyi bir gelir var ve önü çok açık.Bana da çok mantıklı geldi. Hatta yer açmayı düşünüyorsan microbladıng kaş eğitimi de almanı tavsiye ederim canım.
Bir haftadır alışamadım henüz otuz deyince yaşlanmışım gibi
30 yaş aslında gerçekten dönüm noktası sanırım. Çünkü eğer şimdi cesaret edemezsem ben yine o eski mutsuz kadın olacağım..En verimli , en akıllı zamanlar 30 dan sonra başlıyor.
Arttiriyorum , 35 diyorumEn verimli , en akıllı zamanlar 30 dan sonra başlıyor.
Evet baya talep var hatta, geç kalmadın bence daha çok gençsin.Evet canım sadece makyaj değil , kaş tekniğine de yönelmek istiyorum. O işte iyi bir gelir var ve önü çok açık.
Aslında üniversite okuma fikrim de çok var. Sonuçta açık öğretim okuyabilirim . Ama ona da cesaret edemiyorum . Aradan çok seneler geçti çünkü.Hiç geç değil
Ben işletme mezunuyum. Kendi işimi yapiyorum. İşimide seviyorum gayetde güzel gidiyor herşey ama bu aralar diyetisyenlik okuma fikri geçiyor aklımdan.
Yine işime devam edecem tabii birakmicam ama bir bölüm daha neden olmasın diye düşünüyorum. Ben birde nerdeyse 37 yaşındayım.
Henüz yaşiyoruz, ölmedik. O yüzden hiç birşey için geç değil.
Bende yaptırdım ve ciddi bir para verdim. Ondan dolayı talebin farkındayım.Evet baya talep var hatta, geç kalmadın bence daha çok gençsin.
30 yaş aslında gerçekten dönüm noktası sanırım. Çünkü eğer şimdi cesaret edemezsem ben yine o eski mutsuz kadın olacağım..
Aslında üniversite okuma fikrim de çok var. Sonuçta açık öğretim okuyabilirim . Ama ona da cesaret edemiyorum . Aradan çok seneler geçti çünkü.
Bende yaptıracağim yakın zamanda. Şu an nerdeyse herkes yaptırıyor . Hayırlısı olsun inşallah .Bende yaptırdım ve ciddi bir para verdim. Ondan dolayı talebin farkındayım.
Teşekkür ederim , umut verdiğiniz için ❤
Içim geçmiş o zaman benim pierre loti gibi manzaralı bi yerden bi mezar yeri istiyorum da benEn verimli , en akıllı zamanlar 30 dan sonra başlıyor.
Içim geçmiş o zaman benim pierre loti gibi manzaralı bi yerden bi mezar yeri istiyorum da ben
Ben açıköğretim okuyamam.Aslında üniversite okuma fikrim de çok var. Sonuçta açık öğretim okuyabilirim . Ama ona da cesaret edemiyorum . Aradan çok seneler geçti çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?