Bu saaten sonra sizce yapabilir miyim ?

En acısında bence bu.. Hani buraya konu açan kadınlar zaten güle-oynaya konu açmıyor ki.
Ama ciddi bir konu da biriyle alay eder tarzda yazmak ellerine ne geçiriyor ki ? Sadece kul hakkına girmiş oluyorlar.

Hic bir sey icin aslaaa gec degildir kalbinizden gecenin pesinden gidinnn.eğitim kursları zaten çok uzun süreli olmuyor eliniz yatkın yeteneginiz varsa teknik öğrenip baslayabilirsiniz neden geç olsun ki
Yeteneğim olduğunu düşünüyorum aslında . Ama eğer bunu denemezsem hep keşke diyeceğim onu da biliyorum :) en iyisi bir yerden başlamak olacak sanırım .
Teşekkür ederim yorum için.

Bana da çok mantıklı geldi. Hatta yer açmayı düşünüyorsan microbladıng kaş eğitimi de almanı tavsiye ederim canım.

bayrama kadar arastirmalarini yapıp bayramdan sonra ise koyulursan yazın sertifikaları alır sonbahar da bir yol çizersin gibime geliyor
Bende öyle düşündüm. Bayramdan sonra kesinlikle bir adım atmam gerekiyor. Daha fazla ertelemek istemiyorum. Hem hayat insana neler getirir kimse bilemez

Hiç geç değil
Ben işletme mezunuyum. Kendi işimi yapiyorum. İşimide seviyorum gayetde güzel gidiyor herşey ama bu aralar diyetisyenlik okuma fikri geçiyor aklımdan.
Yine işime devam edecem tabii birakmicam ama bir bölüm daha neden olmasın diye düşünüyorum. Ben birde nerdeyse 37 yaşındayım.
Henüz yaşiyoruz, ölmedik. O yüzden hiç birşey için geç değil.

Aslında üniversite okuma fikrim de çok var. Sonuçta açık öğretim okuyabilirim . Ama ona da cesaret edemiyorum . Aradan çok seneler geçti çünkü.

30 yaş aslında gerçekten dönüm noktası sanırım. Çünkü eğer şimdi cesaret edemezsem ben yine o eski mutsuz kadın olacağım..

Elbette. Hata payı azalıyor ve gerçekten ne istediğini biliyor kadınlar belli bir yaştan sonra.

Asla geç değil ancak bunun için hemen adım atmalısınız ki başlamış olasınız.

Otelerseniz gecikirsiniz.

Aslında üniversite okuma fikrim de çok var. Sonuçta açık öğretim okuyabilirim . Ama ona da cesaret edemiyorum . Aradan çok seneler geçti çünkü.

Üniversiteye zaman kaybetmeyin.zaten okumussunuz.

Hayaliniz için hızlıca adım.atacak kurslara katılın.

Eğer geçici bir heves değilse başarılı olursunuz geç değil ama kendinizi iyi Amaçlı edin siz Duyguları biraz değişen birine benziyorsunuz.

Ben açıköğretim okuyamam.
Okadar disiplini değilim.
Üniversite ortamınıda seviyorum.
Peşimden koşturanda yok. O yüzden 4 senede değilde 5 senede de bitse önemli değil.
Hazırlanıp girecem inşallah sınava.
İşim ile beraber yoğun olsada yapacağıma inaniyorum. Seneye küçük kızım 1e başlicak. Zor sene olduğu için bu seneye sıkıştırmadım kendimi. Kızım 2ye başlayınca bende üni 1e başlarım inşallah. Niyetim öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…