Bu saaten sonra sizce yapabilir miyim ?

En azından deneyebilirsin olmadı tekrar başka işlerde çalışırsın... Bu arada düğünü ertelemeni nişanlınız nasıl karşıladı, konularınızı biliyorum..

Eğer geçici bir heves değilse başarılı olursunuz geç değil ama kendinizi iyi Amaçlı edin siz Duyguları biraz değişen birine benziyorsunuz.
Aslında heves mi onu da bilmiyorum. Ama kendime kariyer yapabileceğim ve mutlu olacağım bir iş edinmek istiyorum :)

En azından deneyebilirsin olmadı tekrar başka işlerde çalışırsın... Bu arada düğünü ertelemeni nişanlınız nasıl karşıladı, konularınızı biliyorum..
Bu konuyla alakalı yazacak milyon tane şey var aslında. Yani düğünümüz bir sebepten ertelendi, sağlık sorunu diyeyim.
Ve istem dışı oldu ama bende hiç bir şekilde karşı çıkmadım. Çünkü hayatta şunu öğrendim ki ; bir şey olmuyorsa gerçekten o duruma hazır olmadığım için olmuyordur. O durum bana iyi gelmeyeceği için olmuyordur...
Bilmiyorum ilişkimiz nasıl devam edecek ? Ama tek bildiğim bir şey var o da hiç bir şey sebepsiz değildir. Ha biz oldu ki evlenemedik , ben yine söylüyorum hep söyleyeceğim ben çok derin bir karanlıktayken o beni çekti çıkarttı. Allah onun ayağına taş değdirmesin. Bu konuda çok çok üzgünüm diyebiliyorum sadece.
Aslında bununla alakalı bir konu açmak istedim. Sağ olsun sizim gibi kıymetli arkadaşlarım, ablalarım özelden olsun , konu da olsun hep soruyorlar. Ama bunu açmak ve yüzleşmek için henüz hazır değilim.
Son konumda neler oldu okumuşsunuzdur. Kendini bilmez üyeler yüzünden gerçekten konu açasım ,derdimi dökesim gelmiyor...

O işi bende cok istiyorum kuzum. Bende esnaflik yaptım eziliyorsun yani ablam annem abi derken ses de cikaramiyorsun. Yalnız onunla sınırlı kalma. Evet biraz pis isler ama mesela protez tırnak, ipek kirpik,kalıcı makyaj vs hepsi olsun yani bir merkez acarsın.
Lazer olmasin ama (bence)
Protez tirnaga randevulu saaparsin bence 1 kiside olsun yaninda 2 kisi yürütürsünüz ciddiyim
Mesela ben krem uretecektim sonra ugrasamam dedim bu da ticaret, ben biraz insan istiyorum.
Yoksa kremi yapipta satmak beni cok rahatlatmaz.
Ay aynen bende istiyorum ben ufak sehirdeyim beni burda yerler .
Sen bence arastir kurs falan insallah olur cidden guzel is makyozluk.
Hem baskasini süsleriz. Hem zaten biz susleniriz

Sen benim az çok neler yaşadığımı biliyorsun canımcığım. Ben bu süreçte anladım ki evliliğe fazla kaptırmışım kendimi. Evlenmeyi istiyordum evet ama artık bu konuda çok emin değilim. O yüzden ailem beni bir silkeledi ve kendi hayatına odaklan dedi. Çok destekler hala Allah razı olsun onlardan. Gerçekten onlardan başka kimseye güvenmiyorum.
Evet canım özellikle ipek kirpik ve kaş işlemini öğrenmem gerekiyor. Tek başına bir make up olmak pek iş görmez. Dua et lütfen bana

Kalbim ve dualarim seninle. Özelden yazdim kuzum sana. Ailenden de Allah razi olsun gercekten. Iyi ki varlar

Yaşınız çok genç daha bence istedikten sonra gayet üstesinden gelebilirsiniz.
Bende atanmayı bekleyen bir sağlıkçıyım ve bir senedir evdeyim. Bu tarz kurslara katılmak benimde aklımda var eğer İstanbulda güzel bir yer bulursanız rica etsem beni de bilgilendirir misiniz?

Anadolu yakasında mısınız ?

Avrupa yakasındayım ama çok uç yerler olmadığı sürece ulaşımın kolay olduğu bir yerdeyim şişli civarındayım, anadoluda güzel yerler varsa problem olmaz.
Tamam araştıracağım inşallah :) size de mutlaka haber edeceğim. Bakarsınız birlikte çalışırız

Geç kalmak değil ama ben mesela aynı iş yerinde benden büyük ve benden yilca daha fazla tecrübesi olan insanlardan daha başarılı işler çıkartıyorum (müşterilerin beğenisine göre) önemli olan yaşınız değil de istek ve biraz da el yatkınlığı

El yatkınlığım olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Hem çok seviyorum bu tarz şeyleri hem de becerim var.
Herkes öyle söylüyor daha doğrusu. Siz tam olarak ne yapıyorsunuz acaba ? Makyaj mı ?

El yatkınlığım olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Hem çok seviyorum bu tarz şeyleri hem de becerim var.
Herkes öyle söylüyor daha doğrusu. Siz tam olarak ne yapıyorsunuz acaba ? Makyaj mı ?
Evet güzellik uzmanlığı & makyöz

Tam aradığımız kişisiniz desenize.
Peki ben bu işe başladığım taktirde acaba iş bulma konusunda falan nasıl bir yol izlemem lazım ? Ya da piyasa sizce nasıl ?
Yaşadığınız şehire bağlı tabi mesela ben bir dükkanda sabit çalışmıyorum. Örnek veriyorum a dükkanı arıyor böyle böyle müşteri var diyor 3 de gidiyorum b dükkanı arıyor müşteri diyor 5 de randevu veriyorum c dükkanına hafta sonu veriyorum iş olanağı yüksek ama size bağlı müşteri toplayabilmek çok önemli

Ben istanbuldayım. Sizin ne güzel kuaförlerle anlaşmanız varmış. Bu da çok önemli bir şey tabi.
Peki kurslar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yani önerebileceğiniz bir kurs var mı ?

Marka vermeden soyleyim ama makyaj için makyaj malzemesi firmalarının eğitimleri daha verimli olur
Güzellik uzmanlığı için de hızlandırılmış kurslar var teorik bilgiyi evden alırsınız canlı manken uygulamasını 1 hafta boyunca yaparsınız tavsiyem İzmir ve Ankara bu konuda özellikle İzmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…