Ah evet onlara da bakmak lazım . Markaların makyaj eğitimleri , workshopları çok daha önemli gerçekten.Marka vermeden soyleyim ama makyaj için makyaj malzemesi firmalarının eğitimleri daha verimli olur
Güzellik uzmanlığı için de hızlandırılmış kurslar var teorik bilgiyi evden alırsınız canlı manken uygulamasını 1 hafta boyunca yaparsınız tavsiyem İzmir ve Ankara bu konuda özellikle İzmir
Rica ederimAh evet onlara da bakmak lazım . Markaların makyaj eğitimleri , workshopları çok daha önemli gerçekten.
Çok teşekkür ederim umut verdiniz❤
Maşallah. İnşallah benim de önüm açılır sizin gibi. Rabbim daha çok ,hayırlı kazançlar versin. Peki sis ilk etapta nasıl başladınız ? Direkt makyaj yaparak mı ? Yoksa bir yere girip çalışarak mı ? Aslında bir yere girsem hani tecrübe olur diye düşünüyorum.Rica ederimGönlünüzce olsun inşallah. Ama düğünden sonrası benim çalıştığım gibi çalışmanız çok daha verimli olur sizin için hem getirisi daha yüksek diğer türlü maaşlı çalışırsınız ben yüzde 70 alıyorum mesela ayda 3 sefer çağırmış olsalar normal maaşla calistigim kadar alıyorum ki yaz döneminde çok daha fazla oluyor maaşın 4-5 katına kadar çıkıyor
HahahaYalan söyleyerek.
İlk basvurdugumda 2 yıldır yapıyorum dedim2 gün sonra patronum inanmıyorum iki yıldır yaptığına 5-6 yılı geçmiştir dedi ben o gazla işten çıktım bı kaç yerle görüştüm o esnada elimde yapmış olduğum işlerin fotoğrafları vardı onları gösterdim tavsiye üzerine yayılıp gitti isim yapınca gerisi kolay zaten
Tabiki hiç problem değilHahahayani mecbur bırakıyorlar cidden .
Ya ben öğrenene kadar yani deneyim kazanana kadar zorlanacağımı düşünüyorum ama sonrasında çok güzel olabilir her şey. Yani olmasını temenni ediyorum.
Siz hem şanslıymışsınız hem de gerçekten yetenekli. Ben sizi arada bir rahatsız edebilir miyim ?
Çünkü bende bu işe yönelmek istiyorum.
Çok teşekkür ederim . Sabah sabah bana moral oldunuz. Allah razı olsunTabiki hiç problem değil
Haklısın... Merak ediyoruz, takip ediyoruz iyi ve güzel şeyler yaşamanı istiyoruz... Hepimiz birbirimizin hayatlarından ders çıkarmaya çalışıyoruz..her şey gönlünüzce olsun..Bu konuyla alakalı yazacak milyon tane şey var aslında. Yani düğünümüz bir sebepten ertelendi, sağlık sorunu diyeyim.
Ve istem dışı oldu ama bende hiç bir şekilde karşı çıkmadım. Çünkü hayatta şunu öğrendim ki ; bir şey olmuyorsa gerçekten o duruma hazır olmadığım için olmuyordur. O durum bana iyi gelmeyeceği için olmuyordur...
Bilmiyorum ilişkimiz nasıl devam edecek ? Ama tek bildiğim bir şey var o da hiç bir şey sebepsiz değildir. Ha biz oldu ki evlenemedik , ben yine söylüyorum hep söyleyeceğim ben çok derin bir karanlıktayken o beni çekti çıkarttı. Allah onun ayağına taş değdirmesin. Bu konuda çok çok üzgünüm diyebiliyorum sadece.
Aslında bununla alakalı bir konu açmak istedim. Sağ olsun sizim gibi kıymetli arkadaşlarım, ablalarım özelden olsun , konu da olsun hep soruyorlar. Ama bunu açmak ve yüzleşmek için henüz hazır değilim.
Son konumda neler oldu okumuşsunuzdur. Kendini bilmez üyeler yüzünden gerçekten konu açasım ,derdimi dökesim gelmiyor...
Tamam araştıracağım inşallah :) size de mutlaka haber edeceğim. Bakarsınız birlikte çalışırız
Zaten severek yapabileceğin bir işin severek evlendiğin de bir eşin varsa Dünya'da cenneti yakalamışsın demektir :)Aslında heves mi onu da bilmiyorum. Ama kendime kariyer yapabileceğim ve mutlu olacağım bir iş edinmek istiyorum :)
Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Fazla uzatmadan konuma başlamak istiyorum.
29 yaşında, iletişim fakültesi mezunu olan bir kadınım. Bölümümü çok severek okumama rağmen , maalesef hiç istediğim gibi bir iş bulamadım ve alanımın tamamen dışında işlerde çalıştım.
Örneğin ; ön muhasebe , satın alma, sipariş kontrolü gibi. Yani daha çok hesap kitap işlerimile ilgilendim.
Hiç bir zaman işimde mutlu olamadım.
Bilmeyenler için nişanlıyım ve düğünümü de bazı sebeplerden ötürü ertelemeye karar verdim.
İşten yeni ayrıldım. 1hafta kadar oldu. Ve bu süreçte çok büyük bir boşluk yaşadım. Çünkü çalışmaya alışmışım ve evde durmak bana göre değil.
Şimdi bir kariyer hedefliyorum ama bu kariyer kesinlikle masa başı çalışacağım ve sevmediğim bir iş yapacağım şekilde olmayacak.
Ne yapmak istiyorsun derseniz de make-up artist yani makyözlük çok aklıma yatıyor. Bunun için özel bir sürü kurs var. Ama 0 dan başlamak için fazla mı yaşım var ? Oldum olası her zaman moda ile falan fazlaca ilgili oldum.
Belki bir moda okulunada gidebilirim.
Hayatta ne olursa olsun, bir kadının mutlaka bir geliri / kariyeri olması gerektiğini düşünüyorum.
Umarım yönlendirici cevaplar gelir.
Ben acaba özele mi gitsem diye düşündüm açıkçası. İsmeklerde çok yoğunluk oluyor çünkü. Ama sertifika veriyorlar onu da düşünebilirim o yüzdenne zaman başlamak istiyorsun?
ismek in var. bayağı da yoğun saaatleri.
ama eylül de başlayacak yeni dönem.
Yeteneğim olduğunu düşünüyorum ve çoğu kişiden de bunu duyuyorum.Tabi ki geç değil ancak adı üzerinde ''artist'' makyaj sanatçası olmak istiyorsunuz. Bu konuda beceriniz var mı, estetik algınız güçlü müdür ? Çünkü tamam kurslara vb. yerlere gidilebilir ama sanatın her dalı büyük oranda yetenek ve beceri üzerine kuruludur.
Konuya ortadan dalıyorum inş konu sahibi kızmaz ama ben de birşey sormak istedim. Ben de makyaj kursu almak istiyorum ama kendime özel. Yani kendime dogal olan varla yok arasi makyaj duzeyi ile profesyonel makyaj düzeyi arasindaki skalada her şekilde makyaj yapabilmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer kurum kisi var mıdır acaba ?Yaşadığınız şehire bağlı tabi mesela ben bir dükkanda sabit çalışmıyorum. Örnek veriyorum a dükkanı arıyor böyle böyle müşteri var diyor 3 de gidiyorum b dükkanı arıyor müşteri diyor 5 de randevu veriyorum c dükkanına hafta sonu veriyorum iş olanağı yüksek ama size bağlı müşteri toplayabilmek çok önemli
Yeteneğim olduğunu düşünüyorum ve çoğu kişiden de bunu duyuyorum.
Sadece eğer olmayacaksa bile denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?