Bu saatte niye mi ayaktayım?

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
çünkü eşimin bencilliği ve düşüncesizliği buna sebep.Kendi iş yeri var bu gece 2 ye kadar çalıştı biz de yattık kızımla 12 gibi.Gece uykumun arasında nasıl bir zil sesiyle uyandırıldım aşağıda kapıda kalmış dışarının anahtarını almayı unutmuş ve o saatten beri uyuyamıyorum saat sabahın 5 i oldu,öğretmenim yarın okulda kutlama tören var ve ben hala ayaktayım.Uyuyamayınca çıldırdım ki eşim uykumun ne kadar hassas olduğunu bilir tüm gün koşturuyorum çalışıyorum hem iş hem ev hem çocuk.neyse ben ona kızınca o da bir iki özür diledi sonra çok üstüne gitmişim güya anama küfür etti.Sonra da bana.Ben tabi daha çok çıldırdım baya bir arbede yaşandı ve şu an sinirimden uyuyamıyorum o ise mışıl mışıl uyuyor.Şimdi bana adam napsın kapıda kalmış demeyin anasına gitsin orda kalsın benim huyumu biliyor ki anası sabaha kadar oturup akşama kadar uyuyan tembel şahısın teki.Gitsin iş yerinde yatsın arabada uyusun teyzesinde kalsın sonuçta kendi memleketi nerde yatarsa yatsın ama zili kökleyip beni yataktan fırlatana kadar basmasın.Sizce kim haklı?

Tabi bu saatte kimse yok yorum yapacak benden başkakoca olacak şahıs içerde uyusun ben burda

Kimse zar zor uyuttugu bebegiyle uyurken zil sesiyle uyandırılmak istemez, ayrıca ettiği küfür çok terbiyesizce ve size yardım etmemesi onun kötü bir koca olduğunu gösterir.
Ama şu da var, adam evine gelmekte haksız değil. Evli adamın iş yerinde kalması annesinde kalması ne demek ya? Sanki gece kavga etmiş eşi evden atmış da yalandan 'anahtarimi unutmuşum ya' demiş gibi ^^
Şu an kizginsiniz ama eminim ki sabah evde görmeyince daha daha kızgın olacaktiniz.
siz kendiniz yerine koyun, gece yorgun argin işten eve geldiniz , işler bitmemiş,sizi oyaladikca oyalamis,uyku gözünüzden akıyor . tam kapıdan girerken anahtarı unuttugunuzu farkettiniz. O yorgunlukla Gerisin geri işe gidip orada iki buklum mu uyurdunuz,bir akrabaya mi giderdiniz?
Hayir,Tabii ki Zile basar evinize girerdiniz.
Adam hatasını anlamış,özrünü de dilemiş... Olayı kavgaya dönüştürmeye, kötü sözler söylemeye gerçekten gerek var mıydı gece gece?
Bu arada uykusu kıymetli nasıl anne oluyor ona da şaşırdım. Çocuk dediğin ilk senelerde uyku nedir bilmez, anne gecede bin defa uyanır durur. Alışkın olmanız lazim gece sese uyanmaya...
Bence siz dolmuşsunuz esinize karsi,böyle bir olayla da patlamişsiniz. Eşinizin halinden tavrından, arbede yasamanizdan görünüyor ki o da çok masum değil.. ama bu böyle olmaz...kavga edilmeyecek konulardan böyle birbirinize giriyorsaniz gerçek kavga edilecek konularda karakollardan toplanirsiniz herhalde...
Acil olarak bu evlilik için birşey yapmalı bence.
Yazık günah, böyle zaman geçmek bilmez

Tabii canim. Adam sabahin 2 sine kadar calisti ama madem anahtarini unutmus, sizi uyandirmak ne hacet gitsin anasina. Guzellik uykunuz bozulmasin. O kim ki? Kendi yataginda yatmamis, geceyi kendi evinde gecirememis kimin umrunda?

Tovbe yarabbim. Uyuyamadiysaniz, gece gece kavga gurultu cikardiginiz icin uyuyamamissiniz. Adam siz kapiyi actiktan sonra sizi sohbete tutmamis. Benim kocamin cani sagolsun isten yorgun argin gelsin gerekirse gece ona bir de corba yapar veririm. Kocaniz hakli. Ciyak ciyak bagirinca adam delirmis olmali ki kufretmis. Hos degil tabi ama sizin yaptiginiz da hos degil

Kimse zar zor uyuttugu bebegiyle uyurken zil sesiyle uyandırılmak istemez, ayrıca ettiği küfür çok terbiyesizce ve size yardım etmemesi onun kötü bir koca olduğunu gösterir.
Ama şu da var, adam evine gelmekte haksız değil. Evli adamın iş yerinde kalması annesinde kalması ne demek ya? Sanki gece kavga etmiş eşi evden atmış da yalandan 'anahtarimi unutmuşum ya' demiş gibi ^^
Şu an kizginsiniz ama eminim ki sabah evde görmeyince daha daha kızgın olacaktiniz.
siz kendiniz yerine koyun, gece yorgun argin işten eve geldiniz , işler bitmemiş,sizi oyaladikca oyalamis,uyku gözünüzden akıyor . tam kapıdan girerken anahtarı unuttugunuzu farkettiniz. O yorgunlukla Gerisin geri işe gidip orada iki buklum mu uyurdunuz,bir akrabaya mi giderdiniz?
Hayir,Tabii ki Zile basar evinize girerdiniz.
Adam hatasını anlamış,özrünü de dilemiş... Olayı kavgaya dönüştürmeye, kötü sözler söylemeye gerçekten gerek var mıydı gece gece?
Bu arada uykusu kıymetli nasıl anne oluyor ona da şaşırdım. Çocuk dediğin ilk senelerde uyku nedir bilmez, anne gecede bin defa uyanır durur. Alışkın olmanız lazim gece sese uyanmaya...
Bence siz dolmuşsunuz esinize karsi,böyle bir olayla da patlamişsiniz. Eşinizin halinden tavrından, arbede yasamanizdan görünüyor ki o da çok masum değil.. ama bu böyle olmaz...kavga edilmeyecek konulardan böyle birbirinize giriyorsaniz gerçek kavga edilecek konularda karakollardan toplanirsiniz herhalde...
Acil olarak bu evlilik için birşey yapmalı bence.
Yazık günah, böyle zaman geçmek bilmez

Hanimin bebegi yok. Cocuk 10 yasinda

İlla bebek olmaya gerek yok 10 yaşındaki çocuğunda sorumlulukları oluyor ozaman bırakalım 10 yaşında kendi başına yaşadın

Tabii canim. Adam sabahin 2 sine kadar calisti ama madem anahtarini unutmus, sizi uyandirmak ne hacet gitsin anasina. Guzellik uykunuz bozulmasin. O kim ki? Kendi yataginda yatmamis, geceyi kendi evinde gecirememis kimin umrunda?

Tovbe yarabbim. Uyuyamadiysaniz, gece gece kavga gurultu cikardiginiz icin uyuyamamissiniz. Adam siz kapiyi actiktan sonra sizi sohbete tutmamis. Benim kocamin cani sagolsun isten yorgun argin gelsin gerekirse gece ona bir de corba yapar veririm. Kocaniz hakli. Ciyak ciyak bagirinca adam delirmis olmali ki kufretmis. Hos degil tabi ama sizin yaptiginiz da hos degil
Kusura bakma ama o şimdi uyurken ben sabahın 2sinden beri ayaktayım

Adam alemden gelmiyor sonuçta. Sabah ezanındada gelse kapıyı açmak zorundasınız. İnsanlık hali siz hiç mi birşey unutmadınız? Onun dışında anneme küfür edecek olan adamın bende sülalesinden başlarım.
Ben de başladım zaten sülalesinden sonuç bu .Hem kapıyı aç hem o uyusun sen uyan

Adam alemden gelmiyor sonuçta. Sabah ezanındada gelse kapıyı açmak zorundasınız. İnsanlık hali siz hiç mi birşey unutmadınız? Onun dışında anneme küfür edecek olan adamın bende sülalesinden başlarım.
Kalacak yeri olmasa amennah ama iki adım ötede anası var 5dakka ötede ananesi,teyzesi vs... Üstelik hepsi sabaha kadar oturan kişiler

Eviyse anahtarını alarak gidecek ayrıca ben evliyim diye onun hizmetkarı değilim her daim kapıyı açacak.Ben sabahtan akşama kadar çalışan biriyim dinlenmek Benin de hakkım

Tabi bu saatte kimse yok yorum yapacak benden başkakoca olacak şahıs içerde uyusun ben burda
Arada olur oyle seyler kendinede onada eziyet etme.bende senin gibiyim.ama esimde bir kere 5 te geldi isten.caldi kapiyi.hemen yat dedi.yattim uyumadim ama .hicbisey demedim ozur dilemis uyku sersemi uzatmissin cok uzuldum.hem uykusuz kalmana hem kufur boyutuna gitmesine.

Empati yeteneği olmayan yorum yapmasın lütfen çevremde onlardan dolu çünkü

Ayrıca beni uyandırmak yerine gidip sabaha kadar Facebook’ta gezen annesine gitseydi çok makbule geçerdi zira o kadın akşama kadar uyuyor sonrasında.

Back
X