Maalesef. Sanırım ondan oluyor.Kafan dolu galiba
Ben de yorgun hissediyorum ya o his çok kötü.O sorun bende de var
Ne eskisi kadar gülüyorum ne canım bisey yapmak istiyo sürekli aglamak istiyorum sürekli uyumak istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi eskiden sevdigim deyleri simdi düsünmek istemiyorum bi de midem de sorun çıktı bugn endoskopi yapıldı asırı derece gastrit varmıs unutkanlık basladıben napıcam
Kesinlikle. Halbu ki en güzel geçirmem gereken zamanlarım bunlar benim çünkü bu sene son sınıf olacağım, hazırlanmam gereken sınavlar var, e mezun olunca işe girmek lazım yani son yaz tatilim bu benim öğrenci olarak ve ben b.k gibi geçiriyorum.Keske resetlenebilse di m kafalar.....oyle bi tuş olsa yani....
Ben de uyanığım ama benim uyku problemim var ya... Yani uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum. Artık başıma ağrılar giriyor. Yatıyorum saat bir gibi ama sabaha kadar dönüyorum, evin içinde geziyorum vs sonra tekrar yatağa falan ama sabahı etmeden uyuyamıyorum. Uyku hapı mı alsam ne yapsam?
Ben onu da yapamıyorum işte, denedim, olmadı. Zaten çok zor dalan bir insanım, normal şartlarda bile bir saatten önce uykuya dalamam ben. Neden bilmiyorum. Bi sınav zamanları bu durum biraz değişiyor, onda da sanırım beyin yorgunluğu yaşadığım için kolay dalabiliyorum. Özellikle çok çalıştıysam yani.Ben oyle oldugum zaman hic uyumuyorum. Teee ertesi geceye kadar zombi gibi geziyorum. Sonra saat 11 gibi uyuyorum anca duzen normale donuyor.
Sınavlara okul açılınca hazırlanacağım, kpss falan işte bu rahat günler bi daha gelmeyecek sınav stresiydi, iş stresiydi derken ama işte...Kafanı toparla okuluna bak o zaman kendi ayakların üzerinde durman için meslek öğrenin okul sart
Ben onu da yapamıyorum işte, denedim, olmadı. Zaten çok zor dalan bir insanım, normal şartlarda bile bir saatten önce uykuya dalamam ben. Neden bilmiyorum. Bi sınav zamanları bu durum biraz değişiyor, onda da sanırım beyin yorgunluğu yaşadığım için kolay dalabiliyorum. Özellikle çok çalıştıysam yani.
Haklısın, öyle yapayım bari. Bundan sonra oturacağım, yatmayacağım. Daha çok dert var gerçekten de.Sacma gelecek ama ben kafasini yastiga koymasiyla uyumasi arasinda 10 saniye olan bir insan oldugum icin seni cok iyi anliyorum. Bir gece uykum kacsin uyku sorunu olan insanlar icin ne zordur kimbilir diye dusunurum hep. O zaman bosver soyle dusun. Ogreni olarak son yazin. Bir daha sabahlara kadar oturup burda lak lak etmek mumkun olmayabilir. Zaten takacak bir suru derdin var, bu eksik kalsin simdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?