Bu saatte yine cat kapi gelen kv

O saatte çat kapı kim gelirse iyi niyetli tamamen onları düşünür şekilde ‘habersiz gelme bence evde falan olmayız ya da uyuyor oluruz duymayız o saatte kapıda kalırsın’ diye uyarırım. Hoş bu yaşa gelip bunu öğrenemediyse ya da inadına yapıyorsa pek işe yaramaz ya...

Ben yeni evlendiğimde benim de kayın validem 2 kere böyle bir şey yapmıştı. Bir keresinde sabahın köründe geldi. Daha iki haftalık evliydim. Bir keresinde de akşam 10:30'da gelmişti. Tabi ikisinde de habersiz çat kapı geldi. Kayınvalide gittikten sonra bütün apartmanı inletmiştim eşimle kavga ederken. Apartmanda da kayınvalidenin tanıdıkları oturuyordu. Onlar söylemiş kv'e sen gittikten sonra kavga çıktı diye. Bende gel ama gelmeden önce ara mutlaka dedim; o da ben o şekilde alışık değilim, elin evine gidiyormuşum gibi yapamam dedi. O günden sonra da hiç gelmedi. Bazen geliyor yemek getiriyor kapıdan gidiyor. Bende sen bilirsin diyip geçiyorum. Ama eşimle çok büyük kavgalar etmiştik zamanında.

Dün gece eşim 20:00 de kanepede uyudu bende hastaydım 21:30 da yatağa yattık tam o sırada eşimin telefonu çaldı . Bende kim bu saatte allah aşkına ne ayıp dedim meğer kp miş öylesine aramış . Beterin beteri varmış ya ayyy
Ahhh kuzum seninki yine iyi. Bizimki 23:30 da bile ariyor. Acmazsak beni sonra tekrar esimi ariyor. Cogu zaman uykudan da uyandiriyor. Bebekli insan defalarca aranmaz. Hadi aradin, bu saate kadar aklın nerdeydi

Ahhh kuzum seninki yine iyi. Bizimki 23:30 da bile ariyor. Acmazsak beni sonra tekrar esimi ariyor. Cogu zaman uykudan da uyandiriyor. Bebekli insan defalarca aranmaz. Hadi aradin, bu saate kadar aklın nerdeydi
Gereksizler ya resmen kendi annem arasa anne bu saatte neden arıyorsun derim

O saatte çat kapı kim gelirse iyi niyetli tamamen onları düşünür şekilde ‘habersiz gelme bence evde falan olmayız ya da uyuyor oluruz duymayız o saatte kapıda kalırsın’ diye uyarırım. Hoş bu yaşa gelip bunu öğrenemediyse ya da inadına yapıyorsa pek işe yaramaz ya...
Ben kayınvalideme habersiz gelme hazırlık yapayım sonuçta iyi ağırlamak isterim dedim. Ben misafir miyim orası da bizim kendi evimiz dedi.

Ben kayınvalideme habersiz gelme hazırlık yapayım sonuçta iyi ağırlamak isterim dedim. Ben misafir miyim orası da bizim kendi evimiz dedi.
Kayınvalideler çok ayrı bir durumdur tabi henüz tecrübem yok onlara dair :KK48: en iyisi çat kapı gelemeyecekleri kadar uzakta olmak galiba

Back
X