- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Yok size inaniyorum .Sorunu merak ettim sadece .Bosverin .Valla ben konuyu açtığımda evdeki tüm saatler 23 10 filandı suanda da 13:02
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok size inaniyorum .Sorunu merak ettim sadece .Bosverin .Valla ben konuyu açtığımda evdeki tüm saatler 23 10 filandı suanda da 13:02
DoğrudurYok size inaniyorum .Sorunu merak ettim sadece .Bosverin .
Uygulamadan giriyorsanız uygulamanın ya da forumun ayarlarında saat dilimi farklı mı ben de merak ettim nedenini, bende de oluyor bazenYok size inaniyorum .Sorunu merak ettim sadece .Bosverin .
Ahhh kuzum seninki yine iyi. Bizimki 23:30 da bile ariyor. Acmazsak beni sonra tekrar esimi ariyor. Cogu zaman uykudan da uyandiriyor. Bebekli insan defalarca aranmaz. Hadi aradin, bu saate kadar aklın nerdeydiDün gece eşim 20:00 de kanepede uyudu bende hastaydım 21:30 da yatağa yattık tam o sırada eşimin telefonu çaldı . Bende kim bu saatte allah aşkına ne ayıp dedim meğer kp miş öylesine aramış . Beterin beteri varmış ya ayyy
Gereksizler ya resmen kendi annem arasa anne bu saatte neden arıyorsun derimAhhh kuzum seninki yine iyi. Bizimki 23:30 da bile ariyor. Acmazsak beni sonra tekrar esimi ariyor. Cogu zaman uykudan da uyandiriyor. Bebekli insan defalarca aranmaz. Hadi aradin, bu saate kadar aklın nerdeydi
Anlamıyorlar ki! Eşim uyuyorduk noldu diye kiziyor, iki gun sonra yine ayni.Gereksizler ya resmen kendi annem arasa anne bu saatte neden arıyorsun derim
Seninki kızıyormuş benimki onu da yapmazAnlamıyorlar ki! Eşim uyuyorduk noldu diye kiziyor, iki gun sonra yine ayni.
Ben kayınvalideme habersiz gelme hazırlık yapayım sonuçta iyi ağırlamak isterim dedim. Ben misafir miyim orası da bizim kendi evimiz dedi.O saatte çat kapı kim gelirse iyi niyetli tamamen onları düşünür şekilde ‘habersiz gelme bence evde falan olmayız ya da uyuyor oluruz duymayız o saatte kapıda kalırsın’ diye uyarırım. Hoş bu yaşa gelip bunu öğrenemediyse ya da inadına yapıyorsa pek işe yaramaz ya...
Kayınvalideler çok ayrı bir durumdur tabi henüz tecrübem yok onlara dairBen kayınvalideme habersiz gelme hazırlık yapayım sonuçta iyi ağırlamak isterim dedim. Ben misafir miyim orası da bizim kendi evimiz dedi.
Yok uygulamadan girmiyorum.Uygulamadan giriyorsanız uygulamanın ya da forumun ayarlarında saat dilimi farklı mı ben de merak ettim nedenini, bende de oluyor bazen