- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Geniz akıntım bazen olur onu çok net hissederim çünkü sinirimi bozan bişey, hemen tuzlu su yıkaması falan yaparım bikaç gün geçer bu öyle bişey değil onu biliyorum çünkü.. Doktor baya baktı aslında kamerayla herşeyle ama bişey yok dedi hep, hafif alerjik bi durumum var ama boğaz şişmesiyle alakası yok gibi..Geniz akıntısı gibi geldi bana. Burun etleriniz şişmiş olabilir. Kbb de ucu kameralı uzun çubukla bakıldı mı?
Deviasyon ameliyatı geçirdim kanallarım açık eskiden dediğiniz gibi uyuyordum ama ameliyatımı 7 yıl önce oldum artık ağzım kapalı uyuyorumGece uyurken ağzınız açık uyuyorsunuz muhtemelenburnum tıkalı olup ağzımdan nefes aldığımda bende de aynısı oluyor. Burun kemiklerinize baktırın bi
Evet kaloriferli ev ama yazın da oluyor bu durum, bebekten dolayı nem oranını ölçen bi cihaz da var odada %55 lerde nem oranı. Ama kışın dediğiniz gibi kuru buhar makinesi de kullandık bu yıl ama %41-42 ye maksimum çıkıyordu kışın.Kaloriferli evde yaşıyorsanız bana da oluyor
Boğazım kuruyor
Eğer gece su içmezsem sabah hasta gibi uyanırım
Gece uyanınca içmek için yanıma su koyuyorum
Bir yudum alıyorum boğazım kuruduysa
Böyle çözdüm
Burnum açık ameliyat da oldum ama.. Burnum tıkalıyken hiç böyle bi durum olmuyordu eskidenAgziniz acik uyuyorsunuz gece. Bende de bazen oluyor. Burun tikaninca da gece agiz aciliyor. Ben sprey kullaniyorum burnuma bazen.
Evet sigara içiyorum ama 20 yıldır içiyorum bu durum 4 yıldır falan varSigara içiyor musunuz? Sigara halsizlik yapıyor, ağızda çok kötü bir tad ve boğazda yanma yapıyor. Özellikle sabahları insan çok kötü hissediyor.
Kuru hava başta rahatsız ediyordu beni deEvet kaloriferli ev ama yazın da oluyor bu durum, bebekten dolayı nem oranını ölçen bi cihaz da var odada %55 lerde nem oranı. Ama kışın dediğiniz gibi kuru buhar makinesi de kullandık bu yıl ama %41-42 ye maksimum çıkıyordu kışın.
Uykuya geçerken ağzınızı bilinçli kapatıyor olabilirsiniz ama uyku esnasında vucut alıştığı için ağız açklabiliyor . Bir kamera koyun tepenizeDeviasyon ameliyatı geçirdim kanallarım açık eskiden dediğiniz gibi uyuyordum ama ameliyatımı 7 yıl önce oldum artık ağzım kapalı uyuyorum
Evet bu belki olabilir.. Yastıkları da yıkarım aslında ama daha sık yıkamayı bi deneyeyim.. Çok sağolun :)Komşumuz benzer şikayetlerle bir kaç doktor gezdi, meğerse mesele yataktaki yastıktaki ev tozu akarları imiş. Çarşaf vs... yeterli koruma sağlamıyormuş. Belki sizde de sorunun kaynağı budur.
Geçmiş olsun.
Olabilir belki tatilde pek olmuyor mesela doğru söylüyorsunuzKuru hava başta rahatsız ediyordu beni de
Karadenizden sonra iç anadoluda okudum üniversiteyi
Şimdi yaz kış hep boğazım kuruyor
Belki size de öyle olmuştur
Valla eşim eskiden dalga geçerdi ağzım açık uyumamla şimdi fotoğrafımı falan çekiyor çok masum uyuyomuşumUykuya geçerken ağzınızı bilinçli kapatıyor olabilirsiniz ama uyku esnasında vucut alıştığı için ağız açklabiliyor . Bir kamera koyun tepenize
Sanıyorum yatağı en yüksek çekiş gücünde, süpürgenin o küçük aparatlarıyla sıkıca süpürmek de gerekiyor düzenli olarak. Umuyorum böyle bir şeydir, bir an önce rahat edersiniz.Evet bu belki olabilir.. Yastıkları da yıkarım aslında ama daha sık yıkamayı bi deneyeyim.. Çok sağolun :)
aslında onu da yapıyorum bi de alez kullanıyorum zaten ve çift çarşaf, Alezi de sık sık yıkıyorum.. Bilemedim daha sık süpürmeyi bir deneyelim bakalımSanıyorum yatağı en yüksek çekiş gücünde, süpürgenin o küçük aparatlarıyla sıkıca süpürmek de gerekiyor düzenli olarak. Umuyorum böyle bir şeydir, bir an önce rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?