Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı

gibigibiyim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
13.041
22.233
598
Selam kızlar, Ah ne güzel şarkıydı di mi gençliğim geldi aklıma Ama derdim şarkı değil tabiki, hemen mümkün olduğunca kısa anlatıyorum;
Şimdi, ben sabahları hasta gibi uyanıyorum çoğu zaman (yılın çoğu ayı ve ayın çoğu günü), boğazlarımda hafif bir şişlik ağrı gibi bi his ve burnumun gerisinde (geniz dediğimiz yer) hafif bir yanma şeklinde, hani sanki grip ya da soğuk algınlığı başlangıcı gibi... ama yarım saat- bir saat bazen 2 saat içinde o hastalık hali geçiyor normale dönüyorum.. Ertesi gün tekrar aynı.. Kısır döngü gibi bişey Diyeceksiniz ki doktora git, kaç defa gittim, ben doktora gidene kadar o durum geçiyor doktor da bişeyin yok turp gibisin deyip gönderiyor Ben anlamadım yani neden böyle oluyor ki? Başına böyle bişey gelen var mı ya da bu durumu nasıl açıklayabilirsiniz? Bu durum yaklaşık 4-5 yıldır böyle, anlam veremiyorum

Geniz akıntısı gibi geldi bana. Burun etleriniz şişmiş olabilir. Kbb de ucu kameralı uzun çubukla bakıldı mı?
Geniz akıntım bazen olur onu çok net hissederim çünkü sinirimi bozan bişey, hemen tuzlu su yıkaması falan yaparım bikaç gün geçer bu öyle bişey değil onu biliyorum çünkü.. Doktor baya baktı aslında kamerayla herşeyle ama bişey yok dedi hep, hafif alerjik bi durumum var ama boğaz şişmesiyle alakası yok gibi..

Gece uyurken ağzınız açık uyuyorsunuz muhtemelen burnum tıkalı olup ağzımdan nefes aldığımda bende de aynısı oluyor. Burun kemiklerinize baktırın bi
Deviasyon ameliyatı geçirdim kanallarım açık eskiden dediğiniz gibi uyuyordum ama ameliyatımı 7 yıl önce oldum artık ağzım kapalı uyuyorum

Reactions: rpt
Sigara içiyor musunuz? Sigara halsizlik yapıyor, ağızda çok kötü bir tad ve boğazda yanma yapıyor. Özellikle sabahları insan çok kötü hissediyor.

Evet kaloriferli ev ama yazın da oluyor bu durum, bebekten dolayı nem oranını ölçen bi cihaz da var odada %55 lerde nem oranı. Ama kışın dediğiniz gibi kuru buhar makinesi de kullandık bu yıl ama %41-42 ye maksimum çıkıyordu kışın.

Kuru hava başta rahatsız ediyordu beni de
Karadenizden sonra iç anadoluda okudum üniversiteyi
Şimdi yaz kış hep boğazım kuruyor
Belki size de öyle olmuştur

Deviasyon ameliyatı geçirdim kanallarım açık eskiden dediğiniz gibi uyuyordum ama ameliyatımı 7 yıl önce oldum artık ağzım kapalı uyuyorum
Uykuya geçerken ağzınızı bilinçli kapatıyor olabilirsiniz ama uyku esnasında vucut alıştığı için ağız açklabiliyor . Bir kamera koyun tepenize

Evet bu belki olabilir.. Yastıkları da yıkarım aslında ama daha sık yıkamayı bi deneyeyim.. Çok sağolun :)

Evet bu belki olabilir.. Yastıkları da yıkarım aslında ama daha sık yıkamayı bi deneyeyim.. Çok sağolun :)
Sanıyorum yatağı en yüksek çekiş gücünde, süpürgenin o küçük aparatlarıyla sıkıca süpürmek de gerekiyor düzenli olarak. Umuyorum böyle bir şeydir, bir an önce rahat edersiniz.
Yastıklar için de, yıkamaktan ziyade, alerji kılıfları varmış, onlar geçmesini önlüyormuş.

Sanıyorum yatağı en yüksek çekiş gücünde, süpürgenin o küçük aparatlarıyla sıkıca süpürmek de gerekiyor düzenli olarak. Umuyorum böyle bir şeydir, bir an önce rahat edersiniz.
aslında onu da yapıyorum bi de alez kullanıyorum zaten ve çift çarşaf, Alezi de sık sık yıkıyorum.. Bilemedim daha sık süpürmeyi bir deneyelim bakalım

Tam beni anlattınız ,her sabah burnum akar ,hapşırık ,boğazda hassasiyet hafif bir baş ağrısı geniz akıntısı yaşıyorum sanki grip olmuşum yada nezle olmuşum gibi sonra 2 saate geçer ,sebebi alerjim var ev tozu akar polen bitki böcek vs bunlardan dolayı oluyor dizinde muhtemelen alerjiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…