- 6 Eylül 2017
- 58
- 66
- 88
- 39
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
valla hiç sanmıyorum bence ondan degildirAnnem de bir kaç aydır aynı şeyi söylüyor. Biz coronadan kaldı diye düşünmüştük
Evt alerjim var ama bu ara ilaç kullanmam malesef idare edicem artık başka önlemlerleAlerji cnm. Bendede oluyordu.her sabah grip gibi uyanıp öğlene doğru bisey kalmıyordu. Alerji testi yapildi ve alerji çıktı. Göğüs hastalıkları bölümüne gitmede fayda var. Ilac veriliyor şıp diye geciyor
Midemle ilgili hiç sorun yokAkşam yemeği ve sonrasında ne yediğinizi düşünün.
Midenizle ilgili bir sorun olması gerekmez.Midemle ilgili hiç sorun yok
AnladımMidenizle ilgili bir sorun olması gerekmez.
Ben aksam yemeğinden sonra mutlaka bir şeyler yerim, bu da bana geniz akıntısı, dolu bir burun, boğaz ağrısı ve yorgunluk olarak geri dönüyor.
Sizde de aynısını okuyunca şaşırdım valla. Geçti mi bilmiyorum annemin. Ama sizin baya olmuşvalla hiç sanmıyorum bence ondan degildir
Ben de Corona gecirdm ama bu sorunum ondan yıllar önce başlayan biseySizde de aynısını okuyunca şaşırdım valla. Geçti mi bilmiyorum annemin. Ama sizin baya olmuş
Selam kızlar, Ah ne güzel şarkıydı di mi gençliğim geldi aklımaAma derdim şarkı değil tabiki, hemen mümkün olduğunca kısa anlatıyorum;
Şimdi, ben sabahları hasta gibi uyanıyorum çoğu zaman (yılın çoğu ayı ve ayın çoğu günü), boğazlarımda hafif bir şişlik ağrı gibi bi his ve burnumun gerisinde (geniz dediğimiz yer) hafif bir yanma şeklinde, hani sanki grip ya da soğuk algınlığı başlangıcı gibi... ama yarım saat- bir saat bazen 2 saat içinde o hastalık hali geçiyor normale dönüyorum.. Ertesi gün tekrar aynı.. Kısır döngü gibi bişeyDiyeceksiniz ki doktora git, kaç defa gittim, ben doktora gidene kadar o durum geçiyor doktor da bişeyin yok turp gibisin deyip gönderiyor Ben anlamadım yani neden böyle oluyor ki? Başına böyle bişey gelen var mı ya da bu durumu nasıl açıklayabilirsiniz? Bu durum yaklaşık 4-5 yıldır böyle, anlam veremiyorum
Allrji. Yastığı yorganı pamuk yapın odanızı yatmadan mutlaka havalandırın ve bir allerji ilacı içip yatın bişeyinix kalmazSelam kızlar, Ah ne güzel şarkıydı di mi gençliğim geldi aklımaAma derdim şarkı değil tabiki, hemen mümkün olduğunca kısa anlatıyorum;
Şimdi, ben sabahları hasta gibi uyanıyorum çoğu zaman (yılın çoğu ayı ve ayın çoğu günü), boğazlarımda hafif bir şişlik ağrı gibi bi his ve burnumun gerisinde (geniz dediğimiz yer) hafif bir yanma şeklinde, hani sanki grip ya da soğuk algınlığı başlangıcı gibi... ama yarım saat- bir saat bazen 2 saat içinde o hastalık hali geçiyor normale dönüyorum.. Ertesi gün tekrar aynı.. Kısır döngü gibi bişeyDiyeceksiniz ki doktora git, kaç defa gittim, ben doktora gidene kadar o durum geçiyor doktor da bişeyin yok turp gibisin deyip gönderiyor Ben anlamadım yani neden böyle oluyor ki? Başına böyle bişey gelen var mı ya da bu durumu nasıl açıklayabilirsiniz? Bu durum yaklaşık 4-5 yıldır böyle, anlam veremiyorum
İlaç kullanamıyorum malesef ama diğerlerini yapıcam teşekkürlerAllrji. Yastığı yorganı pamuk yapın odanızı yatmadan mutlaka havalandırın ve bir allerji ilacı içip yatın bişeyinix kalmaz
Aynen içiyorumSigara içiyorsan olur
Bende içiyorum sabah kalktığımda yorgun halsiz boğazım kuru
Ama içiyorum işte maalesef
Tamam da işte vücut yavaş yavaş hata veriyor maalesefAynen içiyorumAma eskiden de içiyordum hiç böyle bişey olmuyordu
Aynen doğru söylüyorsunuzTamam da işte vücut yavaş yavaş hata veriyor maalesef
Benimde öyle
15 sene oldu yeni yeni görüyorum zararlarını
Alerjileriniz olabilir mi bende mevsim geçişlerinde sık yaşıyorum , alerji ilaçları kullanınca geçiyorSelam kızlar, Ah ne güzel şarkıydı di mi gençliğim geldi aklımaAma derdim şarkı değil tabiki, hemen mümkün olduğunca kısa anlatıyorum;
Evt alerjim var ama son 2 yıldır ilaç-iğne kullanamıyorumAlerjileriniz olabilir mi bende mevsim geçişlerinde sık yaşıyorum , alerji ilaçları kullanınca geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?