• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçı nasıl küllü kumral yapabilirim?

Size küçük bir sorum daha olacak, 6.1 ile işe başlayın demişsiniz birkaç boyamadan sonra 6.1 ile yapılan, 7.1 yada 8.1 e boyayabilirsiniz demişsiniz. Benimde istediğim tam aynı küllü orta kumral yani 8.1 değil 7.1 ile devam etmek olacak. Fakat saça 6.1 ile bir kaç sefer boyadıktan sonra 7.1 ile devam edince dipten gelen kendi doğal saçlarım açık renk boyayı daha iyi tutacağı için onlar daha açık olup aşağılar daha koyu kalmazmı?
Merhaba küllü kumral saç uğruna çok güzel uzun sağlıklı saçlarımı kaybettim ama 3 sene önceydi yaptıgım bakımlarla eski sağlıklı uzun haline gelmesi 2 senemi aldı şimdiye kadar denemediğim hiç bir küllü kumral saç boyası kalmadı başta küllü oluyor ama sonra hep kahveye dönüyordu. Asls kahveye dönmeyecek tabiki sizin sacınızı bir kerede degl ama en az üç boyada bakırlığı yok edecek boya önericem size Rita profosyonel boya önceki oturduğum yerdeki kuaforumde tanıdım hep onda boyattım ordan taşındım şimdi internetten alıp burdaki kuaforume boyatıyorum 6.1 koyu küllü kumral 8.1 koyu küllü sarı 7,1 küllü kumral işe 6.1 almakla başlayın 6,1 koyu küllü kumralla önce kulluye cevirebilirsiniz bikaç boyaömadan sonra kullu yada kullu açık boayaybilirsiniz. küllü açık olanı sevmiyorum açıldıkca kullulugu gdiyor ben sacıma 6.1 le tuturdum sonra kullu kumral boyattım istedgim ne koyu ne açık küllü orta kumral bu konuda cok çektiğim için msjınızı görur görmez cevap vermek istedim emin olun denemedgim hatta en iddalı küllü boya markalarını bile denedim bu konuda rita bir numara denemek size kalmış ama ben buna cevabı sadece sizin için degil başka arkadaşlarda olablir dye yazıyorum. Çünkü o yıllradada buradan çok araştırdım küllü kumral saç hakkında bilgi ama malesef kimse yardımcı olamadı çünkü herkes muzdaripti
boyayın ritayla kavusun küllü kumral saçlarabaşka hiç bir marka boya denemeyin başta evet küllü olur ama acıldıkça kahveye döner. Not:sacınızda sarı röfle varsa sacınız direk yeşil olur ona dikkat etmelisiniz. Çünkü küllü renkler mavi içerir sarı bir renkle buluştuğunda yeşil oluşturur oan göre sağlıklı mutlu günler. Küllü kumralın başka formülü yok en süperi bu:) Hayırlı Cumalar
Merhaba canım sizdende Allah razı olsun ben tam bir uzun sac manyagıyım o yuzden kimsenin sacına zarar gelsin istemiyorum bir santim sac kesilmesinde bana bes santim kesilmiş gibi gelir. Benim saçım kuzguni olmasada siyah ama sizin sacınız açık renkse dediğiniz doğru koyu olabilir alttakiler ustteki saça göre ancak benim yaptıgım en buyuk hata hep açık küllülere boyayaraka sacımı tuturmaya calışmak oldu. Megerse koyu küllüyle başlamamam gerekiyormuş nedeni şu küllü renkler renkleri açıldıkça küllülük tonlarıda azalıyormuş bunuda başka bir kuaforden ögrendim haklilar cunku bende 6.1 yerine 8.1 yapınca hemn renk açılıyor kulluk azalıyor hatta sırf 81 çukulata kahve gbi iğrenç bi renk oluyor.Aslında benim sorunum şuydu kuaforumde boyatırken ritanın küllü kumralını yani 7.1 ni bulamamıştım internettede arştırıp bulamamamıştım onu tuturmka için 61 le 81i karıştırıyodm hep en sonunda buldum meger 7.1ide varmış en son yani iki hafta önce 7.1 le boyadım tam küllü orta kumral oldu ozaman siz bulabilrseniz 7.1 le başlayın işe
alttaki sac açık oldugundan başta cok küllü görulmeyebilir ama ust uste boyadıkça tutar. 7.1 ortadır cunku belki hemnde olabilir istedginiz inşallah istediğiniz gibi olur:)

mrb kızlar :KK68: bende kumralı bulmak için çok bedel ödedim saçlarım uzunken kısa kesmek zorunda kaldım ağır bi bedel oldu benim için ama sonunda tutturdum:) bende size ufak bi tiyo vermek istiyorum belki de biliyosunuzdur boyanın içine ek olarak 1 yemek kaşığı kadar saç kremi 2 yemek kaşığı da içme suyu karıştırırsanız sonuç çok daha iyi olucak kahvelik olmuyo bişey daha sahra kumralı diye bi renk var küllü kumralla karışınca çok doğal ve güzel bir renk elde ettim ben :anneadayı:

Back
X