Bu saçma duygusallık normal mi ?

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Slm hanımlar,konularımı bilenler vardır.Bosanma surecindeyim.Evden kovma, hakaret aşağılama,yok sayma,yüksek ihtimalli aldatma şüphesi ve cinsel ilgisizlik vardı ilk iki yıl.Bunlarin üzerine evden çıktim iki yıl da ayrı yaşadıktan sonra davayı açtım.O iki yıllık sürede birkaç kez barıştık.Evet özellikle de en sonki barışmada evden kovma ve aşağılama harici her şeyi düzeltmişti,gözle görülür bir çabası vardı ama ben barışıp o eve ayak basar basmaz aptal hissediyordum, yaşadıklarım ve yaşamadıklarım tokat gibi yüzüme çarpıyordu,ne işim var benim bu evde diyordum icimden..
Neyse yine bir evden kovulma sonucu evden kalıcı olarak ayrıldım ve davayı açtım.Karsi taraf boşanmak istemiyor.İstemiyor ama benimle uğraşmaktan da geri kalmıyor.Beni oraya buraya şikayet edip kurumuma her yere karaliyor, ayağımı kaydırma derdinde..
Sanki son zamanlardaki çabasına karşılık vermemişim de ondan işler sarpa sarmış gibi hissediyorum..
Neden böyle oldum sabah sabah,anormal miyim

Eski konularınızi bildiğim için normal bir durum değil.
Adamın size daha ne yapması lazım nefret etmeniz için?
Çok mu affedicisiniz?
Bu adamın tolere edilecek yani yok.
Garip olan nefretime rağmen bunları düşünmem,regl vakti yakın ona bağlıyorum artık 🙄

Defalarca evden kovulan bir kadın hala duygusallık içindeyse pes! Hiç mi kendimize sayginiz yok ya! Düşünsenize düşman olsa insan o kişiyi bile evden kovamaz. Kendinize gelin Allahaskina! 2 yıl.bekleyip defalarca barışmak nedir?
Kusura bakma da kocanız çok kez barışıp sizi tekrar tekrar evden kovar !

Defalarca evden kovulan bir kadın hala duygusallık içindeyse pes! Hiç mi kendimize sayginiz yok ya! Düşünsenize düşman olsa insan o kişiyi bile evden kovamaz. Kendinize gelin Allahaskina! 2 yıl.bekleyip defalarca barışmak nedir?
Kusura bakma da kocanız çok kez barışıp sizi tekrar tekrar evden kovar !
Evden kovmadan beter şeyler de yaptı dava sürecinde,daha da yapacaktır.
Çok haklısınız sanırım psikolojim iyice yıprandı ondan bu ama geçici olduğunun farkindayim

Bence psikolojik destek alın sizin işinize bile saldırmış muhtaç olmanız için iyi değilsiniz . Bir an önce toplanırsınız umarım

Seninle tam aynı durumdayım desem 😔 Bende 6 ay kadar önce boşandım. Dün mecburen eski evimin oradan geçtim. Eski eşim hala yaşıyor o evde. Evi filan temizlemek belliydi toz bezlerini asmıştı filan. Çok kötü oldum tekrardan. Uyandığımdan beri ağıt boğazımda. Bende de şiddet, aşağılama, kumar, küçük görme ne ararsan vardı. Normal zamanlarda nefret ediyorum. Bana yaptığı şeyleri sık sık hatırlatıyorum kendime. Uzun zamandır da iyiydim. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabahtan beri tek ihtiyacım olan yalnız olmak. Ama aile evi kalabalık. Birde pazar günü herkes evde. İnan yalnız kalacağım bir köşe bile yok evde. Sabır edeceğiz mecburen ne yapalım ki başka 😕

Birkaç nick degistim ama boşanma konularını bu nickle açtım hep
İşyerine falan dadanan şikayetçi olan ve böylelikle barışmak için ikna etmeye çalışan (akıldışı bir fikir) eş konusu birkaç kere okumuştum da. Boşanmak için çok çok geçerli sebepler sizinkiler, yolunuz aydınlık olsun, güçlü durun ve sabırlı olun. Her şey gönlünüzce olsun 🌸

Slm hanımlar,konularımı bilenler vardır.Bosanma surecindeyim.Evden kovma, hakaret aşağılama,yok sayma,yüksek ihtimalli aldatma şüphesi ve cinsel ilgisizlik vardı ilk iki yıl.Bunlarin üzerine evden çıktim iki yıl da ayrı yaşadıktan sonra davayı açtım.O iki yıllık sürede birkaç kez barıştık.Evet özellikle de en sonki barışmada evden kovma ve aşağılama harici her şeyi düzeltmişti,gözle görülür bir çabası vardı ama ben barışıp o eve ayak basar basmaz aptal hissediyordum, yaşadıklarım ve yaşamadıklarım tokat gibi yüzüme çarpıyordu,ne işim var benim bu evde diyordum icimden..
Neyse yine bir evden kovulma sonucu evden kalıcı olarak ayrıldım ve davayı açtım.Karsi taraf boşanmak istemiyor.İstemiyor ama benimle uğraşmaktan da geri kalmıyor.Beni oraya buraya şikayet edip kurumuma her yere karaliyor, ayağımı kaydırma derdinde..
Sanki son zamanlardaki çabasına karşılık vermemişim de ondan işler sarpa sarmış gibi hissediyorum..
Neden böyle oldum sabah sabah,anormal miyim
Evlilikte sevgi saygı inşaa ettiğiniz ailenin temel taşlarıdır. Böyle davranıyorsa ne sevgisi var ne saygısı bikere sevse gerçekten ayrılma noktasına gelseniz bile kötülük yapmaz ya. Birak onu vicdanlı olan hickimse yapmaz boyle bsey. Çamura yatmaya baslamis. Davada aCmissiniz yüz göz olmadan istediğiniz olur inşallah. Bazen mantık duygulardan once gelmeli

İnsallah dava bir an once sonuclanir ve sen de kendini cok hirpalanmadan toparlarsin. Yasadiklarina karsilik yaptiklarin, kendine olan saygini da kaybettigini gosteriyor. İlk once kendine saygini geri kazan 🙏 Ben de benzer haleti ruhiyeler icindeyim, cikmazlara girip girip kayboluyorum ama bunun cozumu, bu zamana kadar olamadik belki ama.., guclu durup once kendimize saygi duyup bu duygularla savasmak. Gerisi elbette gelecek 🙏 Sabirli ol, kendine soz gecir 🌺

Seninle tam aynı durumdayım desem 😔 Bende 6 ay kadar önce boşandım. Dün mecburen eski evimin oradan geçtim. Eski eşim hala yaşıyor o evde. Evi filan temizlemek belliydi toz bezlerini asmıştı filan. Çok kötü oldum tekrardan. Uyandığımdan beri ağıt boğazımda. Bende de şiddet, aşağılama, kumar, küçük görme ne ararsan vardı. Normal zamanlarda nefret ediyorum. Bana yaptığı şeyleri sık sık hatırlatıyorum kendime. Uzun zamandır da iyiydim. Ama dünden beri çok kötüyüm. Sabahtan beri tek ihtiyacım olan yalnız olmak. Ama aile evi kalabalık. Birde pazar günü herkes evde. İnan yalnız kalacağım bir köşe bile yok evde. Sabır edeceğiz mecburen ne yapalım ki başka 😕
Bize yükledikleri suçluluk psikolojisi çok kuvvetliymis.Bunlar hep şeytanın akıl oyunları.iki saniye durup düşünmeyi bile hak etmiyorlar halbuki..
Evinin oradan geçmeyin asla,sizi çok iyi anlıyorum.Aile evindeki ortam kötüymüş çalışmıyor musunuz çalışıp ayrı eve çıkma imkanınız olmaz mi

İşyerine falan dadanan şikayetçi olan ve böylelikle barışmak için ikna etmeye çalışan (akıldışı bir fikir) eş konusu birkaç kere okumuştum da. Boşanmak için çok çok geçerli sebepler sizinkiler, yolunuz aydınlık olsun, güçlü durun ve sabırlı olun. Her şey gönlünüzce olsun 🌸
Amin teşekkür ederim ❤️
Bir ay sonra duruşma var ve bir level daha atlanacagi için çok mutluyum halbuki..
Geçici bir akıl tutulması bugünkü hisler

Back
X