bunu söylemesemNe sakatlık geçirdiniz
Merak ettim bu kadar acı veren sürekli ağrı çekmenize neden olan sakatlık nedir diye neyse önemli değil konunuz yarım gibi kalıyor yanlızbunu söylemesem
Diz ağrısını iyi bilirim bir tanesi fena ağırıyor her zaman ağrısı var diyevilirim nerdeysedevlet sırrı değil yaşadıklarım aklıama geldikçe kötü oluyoeum çapraz bağ 3. derece menisküs yırtığı amelyat oldum şimdi diz kapağında sorun var ve kimsenin başına gelmesin ama yatakta yan bile dönemez hale geliyor insan diğer dizdede menisküs varmış 3. derece ben hayat boyu sporu herşeyi olarak gören biriydim yürüyemez hale geldim yani piskolojik olarak nasıl atlatabilirim bilmiyorum
zayıflayın bende tedavimi mecburiyetten geç yaptırdım diğeride maf oldu gittimi gelmiyor fizik tedaviye gidin bilinçli olarak bacak kaslarınızı güçlendirin ben 6 kilo aldım malesefDiz ağrısını iyi bilirim bir tanesi fena ağırıyor her zaman ağrısı var diyevilirim nerdeyseama ben her zaman kilo bir insandım hala öyleyim maalesef 37 yaşındayım kendim mafettim dizlerimi bir kaç sefer dr a gittim birşey yok diyorlar zayıflamam gerekiyormuş
yanlış anlamayın ama kilonuz boyunuz kaç birde doktoru değiştirin bu kadar ağrı olması normal değil ağrı vüzudun savunma mekanızmasıdır dikkatli olunDiz ağrısını iyi bilirim bir tanesi fena ağırıyor her zaman ağrısı var diyevilirim nerdeyseama ben her zaman kilo bir insandım hala öyleyim maalesef 37 yaşındayım kendim mafettim dizlerimi bir kaç sefer dr a gittim birşey yok diyorlar zayıflamam gerekiyormuş
115 boyumda 1.70 çok yani :/ bir kaç sefer gittim başka başka drlara birşey yok dedi hepsiyanlış anlamayın ama kilonuz boyunuz kaç birde doktoru değiştirin bu kadar ağrı olması normal değil ağrı vüzudun savunma mekanızmasıdır dikkatli olun
ihmale gelmez gerçekten fizik tedaviye gidin en azından fizik tedavide kullanılan kas egzersizi için cihaz var ben pahalı diye alamadım ama siz kesinlikle alın çok işe yarıyor bence şehirde bilinçli doktor yoksa imkanınız varsa başka şehirlere gidin115 boyumda 1.70 çok yani :/ bir kaç sefer gittim başka başka drlara birşey yok dedi hepsibiyerim ağırınca artık gitmiyorum zaten daha içeri girmeden zayıfla diyecekler diye ha kilom çok mu tabiki çok fazla kışın daha çok ağırıyor belkide romatizma var bi ona gitmedim nedense
İzmirdeyimihmale gelmez gerçekten fizik tedaviye gidin en azından fizik tedavide kullanılan kas egzersizi için cihaz var ben pahalı diye alamadım ama siz kesinlikle alın çok işe yarıyor bence şehirde bilinçli doktor yoksa imkanınız varsa başka şehirlere gidin
teşekkür ederim ancak bu benim elimde olan birşey değil bağ kopukken diz dönüyordu oturup kalıyosunuz her defasında balon gibi şişiyor ağrıdan uyutmuyırdu şimdi de ağrım oldumu oturup kalmak mecburiyetindeyim yani kendimi şartlamadım illaki oturucam diye emin olun o menisküs diye hafif gelen şey insana dayanılmaz acılar yaşatabiliyor o travmbayı yeniden yeniden yaşıyosunuz tedavi amelyat olmadıkça yaşamayan bilmez umarım sizde dahil kimse yaşamaz bana kitabın ismini özelden yazarsanız sevinirim beni bu hayatta spor kadar mutlu eden birşey yokSağlığı düzeltmenin en güzel yolu psikolojik olarak da iyi olmak. Bir menisküsünüz var diye kimseden aşağı kalmıyorsunuz kendinizi bu psikolojiye sokmayın lütfen. Size bir kitap tavsiyem olabilirdi tedavi üzerine ama burdan reklam gibi olacak, gerçekten yardıma ihtiyaç duyduğumda işime yaradı baş köşemde duruyordu çoğu zaman. Psikoloğa güvenmezseniz kendiniz alternatif yaratın kitaplara bakın demeye çalışıyorum yani. Hastalığınız sanırım biraz ileri derecede ki bunu takıntı haline getirmişsiniz ama spor dışında sizi gerçekten kendinize getiren, o an çok mutlu olduğunuz başka hobilerinizi yapmaya çalışın. Hayattan kendinizi kısıtlarsanız bugünden çok daha kötü hissedeceksiniz çünkü.
devlette buradaki doktorları bir görseniz Allah korusun görmeyin daha teşhiş bile koyamıyorlardı açıp bakmaları gerekiyormuş aile de de destek yok başka şehre de gidemedim o acıyla yaşadım ama benden herşeyimi alarak yaşadım sizde araştırın muhakkak gidiceğiniz doktoru fizik tedaviyi benim aile sorunlarım da çok başta baba yok ana yok sahip yokİzmirdeyimfizik tedavi hep aklımda zaten devlet hastanesine de gidebilirim özelede çok pahalı değil özelde de geçmiş olsun sana da ameliyatı devlet hastanesinde yaptıramıyor musun maddi imkansızlıktan neden 5 sene beklemiştin
birde benim menisküs yırtığı tam sınırda olduğu için hiçbiri kabul etmedi amelyatı yaparlarsada dikmek yerine boş olan yeri temizlerlermiş boşu boşuna amelyat olmak ve ilerde kıkırdakların zarar görmesi demekti bu işin şakası yok proteze kadar yolu vardevlette buradaki doktorları bir görseniz Allah korusun görmeyin daha teşhiş bile koyamıyorlardı açıp bakmaları gerekiyormuş aile de de destek yok başka şehre de gidemedim o acıyla yaşadım ama benden herşeyimi alarak yaşadım sizde araştırın muhakkak gidiceğiniz doktoru fizik tedaviyi benim aile sorunlarım da çok başta baba yok ana yok sahip yok
Allah kimseye yaşatmasın tabi size de çok geçmiş olsun, dediğim gibi negatif yönünden bakarsanız her şeyi negatif görürsünüz. Mesajı da attım bu arada. Çok çok geçmiş olsun tekrar.teşekkür ederim ancak bu benim elimde olan birşey değil bağ kopukken diz dönüyordu oturup kalıyosunuz her defasında balon gibi şişiyor ağrıdan uyutmuyırdu şimdi de ağrım oldumu oturup kalmak mecburiyetindeyim yani kendimi şartlamadım illaki oturucam diye emin olun o menisküs diye hafif gelen şey insana dayanılmaz acılar yaşatabiliyor o travmbayı yeniden yeniden yaşıyosunuz tedavi amelyat olmadıkça yaşamayan bilmez umarım sizde dahil kimse yaşamaz bana kitabın ismini özelden yazarsanız sevinirim beni bu hayatta spor kadar mutlu eden birşey yok
teşekkür ederim ancak bu benim elimde olan birşey değil bağ kopukken diz dönüyordu oturup kalıyosunuz her defasında balon gibi şişiyor ağrıdan uyutmuyırdu şimdi de ağrım oldumu oturup kalmak mecburiyetindeyim yani kendimi şartlamadım illaki oturucam diye emin olun o menisküs diye hafif gelen şey insana dayanılmaz acılar yaşatabiliyor o travmbayı yeniden yeniden yaşıyosunuz tedavi amelyat olmadıkça yaşamayan bilmez umarım sizde dahil kimse yaşamaz bana kitabın ismini özelden yazarsanız sevinirim beni bu hayatta spor kadar mutlu eden birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?