- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
ilk iki yorum ve iki farklı bakış açısı :) daha çok kararsız kaldım ki ben :)
benim fikrim o yönde tamam üçlü koltukların düz renk ama berjerler renkli yine sen bilirsin. ablamda şimdi yeni oturma grubu aldı bu resimdeki koltuk takımının rengine benziyo yemek odası takımında ki sandalyeleri koltuğun renginde kaplatıcak ama ablamın masası tv ünitesi beyazlı kahveli gayette güzel duruyo
Şimdi koltuklar iki renk birde yemek oası iki renk oldumu o odada uyumu yakalayamazsn bnce düz renk olmalı ikisinden biri ki karman çorman bir görüntü olmasın üç diyorum ben
Üçüncü ymek odası canımhımm, haklısın, peki bir diğer sorumsa hangi yemek odası? sandalyeler okey ya geri kalan masa, büfe büfe aynasıı tv ünitesi
?
3 diyorum ..
Koyu renk mobilya da 3. model rengini beğeniyorum o yüzden 3. takım diyorum..
Aynı zaman da koltuk kumaşında sandalyerini yaptırman mantıklı olur renk karmaşası yaratmaması açısından.
Bun tonlar ve modeller benim favorilerim..
Eki Görüntüle 913972 Eki Görüntüle 913973 Eki Görüntüle 913974 Eki Görüntüle 913975 Eki Görüntüle 913976 Eki Görüntüle 913977
tamda bu modeller canım
bak bende bunu paylaştım :) nasıl?
cnm kesinlikle 1i alma üstü beyaz acayip tozu belli ediyor 3. takıma bayıldımve sandalyelerinin 2 tanesini berjerinin kumaşından yaptır kenarlardakiler krem kalsın o iki sandalyeyi masanın 2 ucuna koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?