Şampuan ve Saç Kremleri Bu şampuan hakkında bilgisi olan biri var mı ?

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.097
448
Bugün eczaneye sordum. Saç diplerimde hastalık var pul pul oluyor aynı zamanda da saçlarım güçsüz dedim. Bana Salicade şampuan önerdi deri hastalıkları içinmiş. Ben de hiç duymadığım için buraya sormak istedim. Bilgisi olan ya da kullanıp yorum yapabilecek biri var mı ? :44::26: Ona göre alacağım lütfen yardım :14:

Şampuan bu :
$8697581240639_0_304x424.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
canım öncelikle geçmiş olsun. egzama gibi bir hastalık mı cildiye gitseydin daha iyi olmaz mıydı umarım iyi gelir şampuan hakkında pek bilgim yok

canım öncelikle geçmiş olsun. egzama gibi bir hastalık mı cildiye gitseydin daha iyi olmaz mıydı umarım iyi gelir şampuan hakkında pek bilgim yok

Egzema değil ya konak gibi. Stresten oluyor bende hep. Cildiyeye gittiğimde de stresten demişti. :44:

evet canım strestendir bir ara arkadaşım da da olmuştu arkadaşım mustelanın stelaker şampuanı iyi geldi diyordu ama eczaneye sordysan o ilaç da iyi gelir umarım fazla stres yapma:34:

evet canım strestendir bir ara arkadaşım da da olmuştu arkadaşım mustelanın stelaker şampuanı iyi geldi diyordu ama eczaneye sordysan o ilaç da iyi gelir umarım fazla stres yapma:34:

İyi de canım bu bebek şampuanı :26:

geçmiş olsun canım fazla sıkıntıya sokma kendini en yakın zamanda geçer umarım :32::16::35:

Back
X