Bu sanci normal mi?

Bence de sunu yap bunu yap demek dogru degil. Tahmin edemeyecegimiz bir sebebi olabilir. Hafif kasik agrilari cok normal ama canini yaktigini soyluyorsun ki bu cok normal degil bence. En dogrusu doktora gitmek. Progestan kullaniyor musun merak ettim. Cunku progestan cok gaz sancisi yapar. Gecmis olsun canim
Kullanıyorum canım.

Canım kadın doğum hastanesinde bir doktor bakti.bebek sağlıklı düşük tehdidi var dedi.bende üşutmüs olamazmiyim dedim.karin sancısı ve kasik sancısı düşük tehdidi dedi.kanama var mı dedi yok dedim.yat dinlen dedi.yarin kendi doktoruma gidecem.inanmiyorum o doktora.salak kadın bir dakka bile sürmedi bakması bebek iyi assagida falan da değil çok şükür nasıl düşük tehlikesi oluyor allah aşkına?adetime iki gün var onun sancısı da olabilir bide üşutmus olabilirim diyede düşünüyorum.yarin bide kendi doktoruma gidecem canim
Iyi cok sukur canimm sen bu gece yinede dinlenn yarin en iyi bilgiyi kendi doktorundan alirsin.

Geçmiş olsun da düşük tehlikesi yoksa neden progestan kullanıyorsun onu anlamadım. Doktor mu verdi kendi kendine mi kullanmaya başladın?
Çünkü doktor da tehlike var demiş sana ?

Geçmiş olsun da düşük tehlikesi yoksa neden progestan kullanıyorsun onu anlamadım. Doktor mu verdi kendi kendine mi kullanmaya başladın?
Çünkü doktor da tehlike var demiş sana ?
Canım benim önceden rahimde kanama bölgem vardı kullanıyordum. Çok sukir çok azaldı.doktorum ne olur ne olmaz biz bırakmayalım dedi günde bi tane içiyordum.su an sancim falan kalmadı çok şükür bugün tekrar kendi doktoruma gidecem içim rahat etsin diye.

Bence progestan sancisi. Ben onceki bos gebeligimde kullanmistim dusuk tehlikesi var diye. O sancidan kivranmistim. Detayli ultrasonda bakan doktor gaz sancisi demisti. Neyse gecmesine sevindim ;)

Bence progestan sancisi. Ben onceki bos gebeligimde kullanmistim dusuk tehlikesi var diye. O sancidan kivranmistim. Detayli ultrasonda bakan doktor gaz sancisi demisti. Neyse gecmesine sevindim :KK66:
Bugün kendi doktoruma da gideyim canımi. Kafam.rahatlasın başka birşey istemiyorum ..teşekkür ederim

Canım kadın doğum hastanesinde bir doktor bakti.bebek sağlıklı düşük tehdidi var dedi.bende üşutmüs olamazmiyim dedim.karin sancısı ve kasik sancısı düşük tehdidi dedi.kanama var mı dedi yok dedim.yat dinlen dedi.yarin kendi doktoruma gidecem.inanmiyorum o doktora.salak kadın bir dakka bile sürmedi bakması bebek iyi assagida falan da değil çok şükür nasıl düşük tehlikesi oluyor allah aşkına?adetime iki gün var onun sancısı da olabilir bide üşutmus olabilirim diyede düşünüyorum.yarin bide kendi doktoruma gidecem canim

kensi doktoruna da git tabii mutlaka. ama bana da doktorum kasıkta kramp vardı süşük tehditi dikkatli ol demişti. sen bol bol uzan dinlen canım. İnşallah ciddi bir durum değildir.

Canim benimde cok oluyodu iltihap olunca karinda kasiklarda surekli sanci oluyor. Ol sogan ye yada 1 sogan dorde bol 1 su bardagi su ekle kaynat ic gunde bi bardak 1 hafta ic aradaki farki goreceksin butun sancilarin duracak bu cok eski bi yontem mutlaka dene
Canim bunu denemeni tavsiye etmem sogan suyu bebegi dusurebiliyor deneme bence internette de oku istersen hamilelikte sokan suyu tavsiye edilmiyor doktora git bence

bende de vardı sancı . ara arada oluyor hafif şekilde. ama benim rahmimde küçk bir miyom var. doktorum o ağrı yapar demişti. bir sorun yoktur inşallah. haberini bekliyoruz

Back
X