Bu sancilar da neyin nesi?

Elansome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
37
0
36
İngiltere
Arkadaslar, transferden sonraki 4. ovulasyondan sonraki 9. gundeyim. 3 tane 5. gun embriyolari konmustu. Adet olacak gibi sancilarim cok. Bu 3. denemem ve olmazsa diye cok korkuyorum. Boyle sancilari olup da sonra hamile kalan oldu mu?

Allahim kirmiziyi gosterme ne olur!!!

Arkadaslar, transferden sonraki 4. ovulasyondan sonraki 9. gundeyim. 3 tane 5. gun embriyolari konmustu. Adet olacak gibi sancilarim cok. Bu 3. denemem ve olmazsa diye cok korkuyorum. Boyle sancilari olup da sonra hamile kalan oldu mu?

Canım adet belirtisi ya da hamilelik belirtisi demek için çok erken. Alınan ilaçlardan iğnelerden kaynaklanıyo sancılar çünkü yumurtalıklar normalden daha çok uyarılıyo ama bi dr.unu ara sor istersen eğer dayanılmazsa sancıların. Rabbim sevindirsin inşallah...

Umarim implantasyon yani yerlesme sancisidir. Tipatip adet sancisina benzedigini okudum. Bir daha negatif sonucla karsilasmaya dayanamam. Lutfen dua edin....
Bizi bizden baska kimse anlamiyor.

Umarim implantasyon yani yerlesme sancisidir. Tipatip adet sancisina benzedigini okudum. Bir daha negatif sonucla karsilasmaya dayanamam. Lutfen dua edin....
Bizi bizden baska kimse anlamiyor.

Belki inanmazsın canım ama namazlarımda hep dualarımdasınız... kk da ki tanıdığım tanımadığım herkese...diyerek dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah. Umarım olumlu sonuç alırsın ama almazsan da sakın isyan etme dayanamam deme o an dayanılmıyo şeytan aklına neler getiriyo ama Rabbim öyle bi cesaret veriyoki... Bende 6 tüp bebek yaptım 5i tuttu ama kaybettim. Rabbim sana yaşatmasın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım...

canım bu sancılara hiç takılma.bendede aynı şeyler olurdu.adet olcam diye korkardım.ama şuan 5 haftalık hamileyim...

Allah hepimizin yuzunu guldursun! Angel umarimhamilelegini sorunsuz atlatirsin kardesim. Hayirli ugurlu olsun! Umutsuz senin acini cok ii anliyorum hic ama hic kolay degil. Allah her kaybimizdan sonra cennetten bir bahceverse yeridir. Cekmeyen anlamiyor, cok zormus cok yurek bu evladin canin, icinden bir parca. Oyle cok ozledimki onlari daha yuzlerini gormedim ama icim yaniyor artik gelseler keske! Allahim butun yurei yananlari sen feraha cikar ne olursun.

Back
X