• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sapığı nasıl bulucam ben

O zaman ki rahatlığını asla kabul etmiyor nankörsün ben bütün aksam seni düşündüm dediğine bak diyo bu konuda bişey dynce

Amann bu adam her seye kendi açısından bir bahane buluyor siz ne durumdasınız hiç düşünen yok
bu konuda ilk akla gelen ya bu kişi sana takıntılı mı sana zarar verir mi olması gerekirken adam eski sevgili derdine düşmüş sizi ne kadar düşündüğü ortada

Vatandaş olta atmış sevgilin de yemiş. Madem böyle bir şüphesi vardı küfür edeceğine tamam buluşalım deseydi kim olduğunu görürdünüz.
Gidin karakola ama ip yi bulacağınızı sanmam ortada bir suç unsuru yok tehdit yok, şantaj yok sadece konuşmaya çalışmış. Sevgilini bu sekilde ikna edemezsin, zaten sana güvenmeyen adamı ikna etmeye de çalışma.

Sana güvenmiyor buda üste çıkma çabası sakladığın bişey olsa zaten ilk başta ona söylemezsin amma uzatmış konuyu evlenec gin kıza ilk başta koşulsuz şartsız güvenmeyi öğren be!!!
Evet güvenmiyor hissediyorum bunu. Ama kabul etmiyor belki birseyler hatırlarsın diye söylüyorum ben sana güvenmemek değil diyo. Anlayamıyorum napıcam nasıl üstesinden gelicem

Fake hesap olduğunu bildiğiniz halde neden bu kadar merak ettiniz ki?takipçisi yok takip ettikleri var takip ettikleri şu kadar takip ettikleri kadınla rv.s v.s yani bunlara bakmadan direk gelen bu isteği yoksayıp yolunuza baksaydınız erkek arkadaşınızda bu sayede gereksiz şüpheye düşmezdi,çoğu arkadaşım adamın güvensizliğini söylemiş ama hiç empati yapmamış benim sevgilim yada eşime kokunu unutamıyorum minnoşum kelebeğim bilmemne diye yazsa biri ne kadar güveniyor olsamda içime bi şüphe düşer merak ederim kim bu diye.

Vatandaş olta atmış sevgilin de yemiş. Madem böyle bir şüphesi vardı küfür edeceğine tamam buluşalım deseydi kim olduğunu görürdünüz.
Gidin karakola ama ip yi bulacağınızı sanmam ortada bir suç unsuru yok tehdit yok, şantaj yok sadece konuşmaya çalışmış. Sevgilini bu sekilde ikna edemezsin, zaten sana güvenmeyen adamı ikna etmeye de çalışma.
Karsı taraf buluşalım demedi sadece konuşmaya çalıştı sevgilim buluşalım dedi benm adıma. Yok olmaz diyo adını bile söylemedi saçmalık zaten orda başlıyor kim olduğumu anlamış olman gerekir yazıyo ama adını da söylemiyo. Kendisini gizlemeye çalışssa kim olduğumu anlaman lazım demez, ama adın ne diynce söyleyemem diyip durdu

Fake hesap olduğunu bildiğiniz halde neden bu kadar merak ettiniz ki?takipçisi yok takip ettikleri var takip ettikleri şu kadar takip ettikleri kadınla rv.s v.s yani bunlara bakmadan direk gelen bu isteği yoksayıp yolunuza baksaydınız erkek arkadaşınızda bu sayede gereksiz şüpheye düşmezdi,çoğu arkadaşım adamın güvensizliğini söylemiş ama hiç empati yapmamış benim sevgilim yada eşime kokunu unutamıyorum minnoşum kelebeğim bilmemne diye yazsa biri ne kadar güveniyor olsamda içime bi şüphe düşer merak ederim kim bu diye.
Ben zaten isteği yoksaydım sonra mesaj attı kelebek kabul et diye bende acaba tanıdık biri mi beni tanıyor mu ki diye cevap atcaktım siz kimsiniz ben tanıyamadım diye çünkü daha önceden basıma hiç böyle birseyde gelmedi ama ondan önce sevgilime söyledim habern olsun bak ben cevap atcam diye oda sen dur ben atarım dedi benm adıma hayırdır siz kimsiniz tanıyamadım dedi hersey orda başladı bu hesap fake senin fotolarını göreblmek için açtım diyince bomba patladı

Hata etmişsin. Sevgiline söylemene gerek yoktu. Hiç cevap yazmayıp engelleyecektin bitecekti. Evli/bekar kadın/erkek herkesin hesabına gelebilir. Dallanıp budaklandıran sevgilin olmuş.

Bence sevgilini inandırmaya çalışmak yerine sana güvenmediği için sen tavır al.

Hata etmişsin. Sevgiline söylemene gerek yoktu. Hiç cevap yazmayıp engelleyecektin bitecekti. Evli/bekar kadın/erkek herkesin hesabına gelebilir. Dallanıp budaklandıran sevgilin olmuş.

Bence sevgilini inandırmaya çalışmak yerine sana güvenmediği için sen tavır al.
Doğru söylüyorsunuz biraz üste çıkmam lazım ben onu düşündüğüm için böyle sessiz kaldım biraz anlamaya çalıştım ruh halini sonuçta can sıkıcı bir durum ama abarttı artık instagramını kapat diyo şimdi de kapatmıcam desem yine olay çıkacak

Onun dediğiu sey bak böyle birisi olduysa önceden hayatında gel bana söyle benden bişey saklama gizleme diyo. Bende hayır yok olmadı diyorum emin misim bak araştırırız buluruz sonra korktum söyleyemedim deme niye gizledin benden diye sormayayım sonrada sana diyo

resmen saerpil çakmaklı sahnesi olmuş :D
seviyorum de
sevmiyorum..
seviyorum de
seviyorum yalan söylüyorsun şak :D

sormuş tanımıyorum demişsin daha ne üsteliyor.. illa evett tanıyorum kokumu da çok iyi biliyor demeni mi bekliyor ne??
ben empati yapıyorum eşime biri öyle mesaj atsa (bak eşim diyorum) sorarım kim diye?
tanımıyorum derse ve ona ben evliyim seni tanımıyorum deyip mesaj atarsa olay kapanır..
ne bu polislere, savcılığa gitmeler.. sana psikolojik baskı uygulamalar.. bence gitme polise falan bişey ispat etmek zorunda değilsin..

resmen saerpil çakmaklı sahnesi olmuş :KK70:
seviyorum de
sevmiyorum..
seviyorum de
seviyorum yalan söylüyorsun şak :KK70:

sormuş tanımıyorum demişsin daha ne üsteliyor.. illa evett tanıyorum kokumu da çok iyi biliyor demeni mi bekliyor ne??
ben empati yapıyorum eşime biri öyle mesaj atsa (bak eşim diyorum) sorarım kim diye?
tanımıyorum derse ve ona ben evliyim seni tanımıyorum deyip mesaj atarsa olay kapanır..
ne bu polislere, savcılığa gitmeler.. sana psikolojik baskı uygulamalar.. bence gitme polise falan bişey ispat etmek zorunda değilsin..
Aynen bencede bu kadar uzatılacak bi konu değil, evet mesaj atanı merak ediyorum ama sadece basit bi merak kim bu salak diyorum gülüp geçiyorum. Sevgilim için öyle değil işte ne bu rahatlık diyo bana umursamadığım için. Biraz önce polisten savcılıktan iş çıkmazmış nette araştırdım diyorum o zaman başka şekilde ulascaz diyo . Faceden o instagram ismini yazıp aratmış benm yasadığım şehirde bir kuaför bulmuş aktif bi hesap değil 5-6 arkadaş var o kişiye ulaşmış onlarla görüşecekmş. Daha yanında bikaç tane adamla gelecekti de zor ikna ettim saçmalama diye

Güven meselesimi ?
Sevgilin sana hiç mi güvenmiyor diyen arkadaşlar, Adamın başına böyle bi durum gelse adamı o saniyede yeriz biz ne güveninden bahsediyosunuz.
Herkes bir nebze inanır bir nebzede içinde kuşkuyla yaşar :)

Doğru söylüyorsunuz biraz üste çıkmam lazım ben onu düşündüğüm için böyle sessiz kaldım biraz anlamaya çalıştım ruh halini sonuçta can sıkıcı bir durum ama abarttı artık instagramını kapat diyo şimdi de kapatmıcam desem yine olay çıkacak

Çıksın ileride çıkacak daha büyük sorunların önizlemesi olur senin için sevgilini daha iyi tanımış olursun.

Eğer instagramını kapatırsan kabullenmiş olursun. 'Ben söyleyeceğimi söyledim inanıp inanmamak sana kalmış.' deyip çekileceksin kenara.

kendi problemlerinizi kendiniz çözemeyecek durumdamısınız ki sevgilinize söylediniz hemen. onuda geçtim cevap vermeseydiniz bu işlere fırsat vermeyecektiniz.

Açıklama yapıyorum ama ben bilmiyorum böyle birini tanımıyorumdan ibaret oluyo. Oda sürekli kim bu kim diye üstüme geliyor sana inanıyorum tabiki de sana güvenmiyorum diye bişey yok sadece sana soruyorum teyit ediyorum diyo.Şimdi de instagramı kapat dedi bende niye dedim yine laf etti görmüyor musun bi dünya sıkıntı oldu sendeki bu rahatlık ne diyo

huzurunuza bozmak isteyen insanlara firsar vermeyin.

böyle şeyleri neden kendiniz halledemezsiniz ki
etrafta sapıktan bol ne var
kıskandırırım diye ortada bişey yokken boşuna sevgilinin aklına kurt düşürmüşsün
hayır yani önce bi kendin hallet engelle gitsin baktın ki adam tacizkar sonra birilerinden yardım iste
ne diye adama fırsat veriyosun bunları söyleyecek

Çıksın ileride çıkacak daha büyük sorunların önizlemesi olur senin için sevgilini daha iyi tanımış olursun.

Eğer instagramını kapatırsan kabullenmiş olursun. 'Ben söyleyeceğimi söyledim inanıp inanmamak sana kalmış.' deyip çekileceksin kenara.
Bu yüzden deliriyor zaten :) Ben bu kadar kafaya takarken sen niye böylesin hiç mi umrunda değilim ne haldeyim hiç mi düşünmüyosun diyo

kendi problemlerinizi kendiniz çözemeyecek durumdamısınız ki sevgilinize söylediniz hemen. onuda geçtim cevap vermeseydiniz bu işlere fırsat vermeyecektiniz.
Ben en basından söyledim ki ortada bi problem yoktu ne olur ne olmaz diye söyledim , ama artık olan oldu ona yapabilecek bişeyimiz yokki artık

böyle şeyleri neden kendiniz halledemezsiniz ki
etrafta sapıktan bol ne var
kıskandırırım diye ortada bişey yokken boşuna sevgilinin aklına kurt düşürmüşsün
hayır yani önce bi kendin hallet engelle gitsin baktın ki adam tacizkar sonra birilerinden yardım iste
ne diye adama fırsat veriyosun bunları söyleyecek
Yanlış anlamışsınız kıskandırırım gibi birsey düşünmedim asla. Kelebek kabul et yazınca Allah Allah bu kim ki diye merak ettim tanıyor sandım sevgilime de böyle böyle oldu bende cevap atcam haberin olsun dedim sonra işler karıştı yani. Ortada bi sorun olduğu için söylemedim sevgilime. Ne olur ne olmaz sonradan bana niye söylemedin mesaj attığını niye gizledin demesin diye

Ben en basından söyledim ki ortada bi problem yoktu ne olur ne olmaz diye söyledim , ama artık olan oldu ona yapabilecek bişeyimiz yokki artık

siz karşılık vermedikden sonra hiç birşey olmazdı. neyse artık yapacak birşey yok güvenmiyorsa size kendisi bilir hiç alttan almaya çalışmayın

Güven meselesimi ?
Sevgilin sana hiç mi güvenmiyor diyen arkadaşlar, Adamın başına böyle bi durum gelse adamı o saniyede yeriz biz ne güveninden bahsediyosunuz.
Herkes bir nebze inanır bir nebzede içinde kuşkuyla yaşar :)

Mesajı bana direk gösteren ık mık yapmayan adamı o saniyede yemem ben şahsen. Konu sahibi gizlememiş kendisi göstermiş zaten.
Ben olsam göstermeden siler engellerdim hatta. Adamın biri 'naber' yazmıştı hiç diyaloğa girmedim. Resmine baktım tanıyamadım direk silip engelledim. İnsan biraz kendi göbeğini kendi kesmeli.

İçinde kuşku neden kalıyor? Konu sahibine mesaj atan şahış geçmişteki sözde romantik anlardan bahsediyor zaten. Şimdiki sevgili kendi egosunun derdine düşüyor. Bu kesinlikle GÜVEN meselesi.
Bir insanın geçmişte yaşadığı da sadece onu ilgilendirir zaten.

Back
X