Bu sapığı nasıl bulucam ben

aynen de öyle.
ben nişanlıyken biri şiirler yazıyodu bana faceden, ama ne şiirler.
yok gittiğinden beri yatağım dağınık, yok üşüyorum bilmem ne.
hiç birine cevap vermedim, versem daha beter olacak biliyorum.adamı engellemiştim. mesajlarını silmemişim meğer.
2 yıllık falan evliyken sevgili kocamın ilk defa mesajlarıma bakası gelmiş bi akşam.
geldi gülüyo kim bu salak diye. eğer yargılasa olay biterdi.
ki sen hala nişanlıymışsın.
iyi düşün derim.
ailene başta annene saygı duymayan bi kv ileride çok sorun çıkarır.
Aman çok şükür eşiniz anlayslıymış. Benim ki takık böyle şeylere ama düşünüyorum ben olsam bende kafama takardım heralde kolay kolay insan hazmedemez acaba gerçek mi diye bi düşünürdüm bende galiba

Evet yani bilerek değil ama kullandığım parfümü herkes çok beğeniyordu halada aynı parfümü kullanıyorum 5-6 yıl oldu. Parfümün içinde afrodizyak varmış bunu sonradan öğrendim ama o amaçla kullanmıyorum tabiki
Özelden parfümün ismini mesaj atabilirsen sevinirim merak ettim hangi parfüm bu:) Konuna gelirsek keşke sevgiline söylemeseydin, silip geçseydin olayı. Her şey eşe/sevgiliye anlatılmaz, gerek yok. Ayrıca kıskanç biri gibi duruyor sevgilin, kolay gelsin işin zor.

Aman çok şükür eşiniz anlayslıymış. Benim ki takık böyle şeylere ama düşünüyorum ben olsam bende kafama takardım heralde kolay kolay insan hazmedemez acaba gerçek mi diye bi düşünürdüm bende galiba
ay kız sen de demiyosun o son 3 satırın benle ne ilgisi var diye :D

hatlar karıştı bende diğer konuyla, öncekiler sanaydı. :D

Olan oldu artik sevgilinin bu yönünüde tanimis oldu,kendisi cok kiskanc biri olmali

Özelden parfümün ismini mesaj atabilirsen sevinirim merak ettim hangi parfüm bu:) Konuna gelirsek keşke sevgiline söylemeseydin, silip geçseydin olayı. Her şey eşe/sevgiliye anlatılmaz, gerek yok. Ayrıca kıskanç biri gibi duruyor sevgilin, kolay gelsin işin zor.
Özelden mesaj atamadım size bulamadım. hypnotic poison parfümün adı. Orjinalini kaldırmışlar açık olanları bile çok güzel bence. Bu da bana ders olsun gidip herseyi anlatmam artık :(

Sevgilinizi niye haberdar ettiniz ki bundan ne gerek vardı da söylediniz ve telefonu verdiniz. O an size fotoğraflarını görmek istiyorum dediğinde direkt engelleyip geçerdiniz sevgilinizin de birşeyden haberi olmazdı yani. Afrodizyaklı parfüm falan kim olsa o mesajı görünce kızar ben öyle bir olayda bak bana ne yazıyor demezdim haberi olmadan silerdim. Bulmanıza ne gerek var onu da anlamadım engellemediniz mi zaten neyini merak ediyorsunuz.

Sevgilinizi niye haberdar ettiniz ki bundan ne gerek vardı da söylediniz ve telefonu verdiniz. O an size fotoğraflarını görmek istiyorum dediğinde direkt engelleyip geçerdiniz sevgilinizin de birşeyden haberi olmazdı yani. Afrodizyaklı parfüm falan kim olsa o mesajı görünce kızar ben öyle bir olayda bak bana ne yazıyor demezdim haberi olmadan silerdim. Bulmanıza ne gerek var onu da anlamadım engellemediniz mi zaten neyini merak ediyorsunuz.
Benim hiç tanımadığım biri. Mesaj atınca kelebek kabul et diye sanki beni tanıyo galiba dedim şaşırdım bide bayan kuaförü yazınca profilde . Sonrada güvenemedim belli mi olur sıkıntı çıkar sonra bana en basından niye söylemedin neden gizledin der diye söyledim. Bulmak istememizdeki amaç sevgilim kim benm evleneceğim insana bunlrı yazabiliyor seni tanıyan birisi yabancı sapık değil yani diyo bende bi şeklde araştırıp bulalım o zaman hersey açıklığa kavuşsun dedim ne diyeyim

hayırda sevgiline sinir oldum.
Sanane ondan once kımınle yakınlaştıysan.
Sankı kendı ak kaşık..
Onun dediğiu sey bak böyle birisi olduysa önceden hayatında gel bana söyle benden bişey saklama gizleme diyo. Bende hayır yok olmadı diyorum emin misim bak araştırırız buluruz sonra korktum söyleyemedim deme niye gizledin benden diye sormayayım sonrada sana diyo

Herkese günaydın. 2 aksam önce instagram dan birisi hiç tanımadığım birisi bana takip isteği göndermiş. 20 li yaşlarda bi erkek profilinde bay bayan kuaförü yazıyor 3-4 tane fotoğraf var ve yeni açılmış bi hesap 100 tane takip ettiği kadın var ama onu takip eden 3-4 kişi. Neyse bende isteği kabul etmedim sonra bana mesaj atmış kelebek kabul et yazıyor. Şaşırdım sanki beni tanıyan biri profilinde kuaför yazdığı için reklam amaçlı böyle bayanları ekleyip istek gönderdiğini düşündüm. Cevap atcaktım bide ne olur ne olmaz atmıyım sevgilime sormadan dedim. İyiki de atmamışım sevgilim cevap attı hayırdır nerden tanışıyoruz diye benim adıma. Lütfen kabul et bu fake hesap senin fotoğraflarını görmek istiyorum kendim istek gönderemem kim olduğumu yazamam falan diyo. Sevgilimde iyice sinirlendi kimsin sen nerden tanıyosun beni yazdı Benim okuduğum liseyi yazmış atıyorum İstanbul lisesinden sende beni tanıyosun çok iyi kokunu unutamıyorum afrodizyaklı parfüm kullanıyodun beni tanımış olman gerekir çok iyi tanışıyoruz yazmış Allah'ım sana geliyorum dedim bi an ne konusu yazdı sevgilim iyice delirdi nerden tanışıyoruz kokumu bileceğin kadar yazdı hiç mi tahmin edemiyorsun falan yazdı sevgilim adını söyle diye ısrar etti söylemiyo buluşalım diyo yok valla rahatsız ettim yazıyo sonrada ben sevgilisiyim diye benmki küfürler etti hemen fotoları kaldırdı o kişi. profilini gizledi. Sonra sevgilim kendi hesabından mesaj attı ben kelebeğin lisede yan sınıftan kız arkadaşıyım saka yaptım adım esra ona sor oda bilir yazmuş ama alakası bile yook.Sevgilimle aramız çok kötü. Ben hiç kimseyle bu derece yakınlaşmadım ama o öyle bi anlatıyor ki kokun burnumdan gitmiyor unutamıyorum seininle mesajlaşmak bile yetti falan. Sevgilim kim bu kim diye üsteme geliyor bilmiyorum diyorum sen bişeyler saklıyosun diyo. Pazartesi günü karakola gtcez ıp numarasından buluruz brlki diye. sizce sonuç alır mıyım hanımlar çok kötüyüm sevgilim de öyle uyuyamyo çocuk kafası bulanmış resmen kim niye sana böyle mesajlar atıyor amacı ne diyo
Ya sen lisedesin daha ne uğraşıyorsun böyle şeylerle?! Ortalık kötü dikkat et kendine biraz Müge anlı izle:) dikkat et kendine Allah korusun seni

Onun dediğiu sey bak böyle birisi olduysa önceden hayatında gel bana söyle benden bişey saklama gizleme diyo. Bende hayır yok olmadı diyorum emin misim bak araştırırız buluruz sonra korktum söyleyemedim deme niye gizledin benden diye sormayayım sonrada sana diyo
Niye kurcalıyor eskiyi.. Hani geçmişte biri olmuşsa ona göremi muamele edecekmiş.. Geçmişte biri olmuşsa, gerekli görsen yada sevgilin sana güven verse olmuşsa söylerdin.. Ki mecbur değilsin..

iyiki söylemişsin sevgiline. bilsin pisliği. sonradan öğrense daha kötü olabiirdi

Hiç hazetmem böyle geçmişi kurcalayan insanlar..

Ya sen lisedesin daha ne uğraşıyorsun böyle şeylerle?! Ortalık kötü dikkat et kendine biraz Müge anlı izle:) dikkat et kendine Allah korusun seni
Yok yanlış anladınız benim lise biteli 3 yıl oldu mesaj atan kişi beni lise zamanından tanıdığını hatta tanıştığımızı yazmış . Tesekkür ederim :)

Niye kurcalıyor eskiyi.. Hani geçmişte biri olmuşsa ona göremi muamele edecekmiş.. Geçmişte biri olmuşsa, gerekli görsen yada sevgilin sana güven verse olmuşsa söylerdin.. Ki mecbur değilsin..
Ben kim olduğunu bilmiyorum sapıktır dedikçe kızıyo, neymiş lisedeyken benim facemde 1000 kişi varmış niye ekliymişler taa oralara kadar gitti. Bende 3 yıl oldu ben facemi kapatalı o zamanlar çocuktum diyorum yook. Takıldı kaldı bende git kendine rahibe bul o zaman dedim

Back
X