- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
- 18
- Konu Sahibi Babysharkdududu
-
Ediyor diyeyim de sizi ikna edeyim
Ediyor, yüzde yüz.
Biliyorum da bir şey mi söylemek istediE bu ilk dans şarkısıdır klasik zaten.
Evlenme teklifi etmiş diyorsunuz yaniE bu ilk dans şarkısıdır klasik zaten.
Hem de düğünden ses kaydı mı subliminal mesaj buOdunum ben biraz söyleyecek bir şey bulamadım aslında şaşırdım çünkü düğündeydi kendisi ve sanırım gelin ve damadın dans şarkısıydı ses kaydı atmış o an
Hayır demedimEvlenme teklifi etmiş diyorsunuz yani
Aynen öyle oldu düğünden ses kaydı ne oluyor yani sizceHem de düğünden ses kaydı mı subliminal mesaj bu
Ay bende bunu düğün dansı şarkısı yapmak istedim jdhddBu bizim düğün giriş şarkımızdı
Evet canım emminde gözü varmış sana da aramızı yapar mısın göndermesi olmuş.Biliyorum da bir şey mi söylemek istedi
Biliyorum da bir şey mi söylemek istedi
Kendine sor ayol aaaAynen öyle oldu düğünden ses kaydı ne oluyor yani sizce
Anlamıyorum ki jsjsjsj ben aşk meşk işlerinden hiç. Anlamıyorum sorunda buKendine sor ayol aaa
Ayrılalım ahaha tamam söyleyim hemenAyrılalım artık demek istemiş.
Google gibi davranmayın onu mu demek istedi bunu mu demek istediBiliyorum da bir şey mi söylemek istedi
Flört etmeyi biliyosun amaAnlamıyorum ki jsjsjsj ben aşk meşk işlerinden hiç. Anlamıyorum sorunda bu
Nikah için gün alınMerhaba ardakaşlar flörtüm ile konuşurken bir anda bu şarkının şu kısmını attı
hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel. Şarkı sözleri bu ben ona hep şarkı göndererek imalarda bulunurum bir anda bunu attı. Bir anlam ifade ediyor mu?
YaniMerhaba ardakaşlar flörtüm ile konuşurken bir anda bu şarkının şu kısmını attı
hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzel
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel. Şarkı sözleri bu ben ona hep şarkı göndererek imalarda bulunurum bir anda bunu attı. Bir anlam ifade ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?