Şarkılara değil yüreğine bak.
Seni sevdiğini içinden eminsen gerisi boş!
Yani ilgisi var tabiki ama işte o kızı faceten silmemesi, birde böyle acıklı şarkılar göndermesi, ister istemez aklıma böyle şeyleri getiriyor
şimdi tam diyecektm ki face de hala ark. olmaları yanlış ama aynı işte çalıştklarnı duyunca bilemedim. bence insanlar konusa konusa anlasır, niye kendi kendinin yiyorsn, derdini anlatamadıktan sonra aranızdaki ilişki ne kadar gercekci olabilir ki???:44:
Buraya ilk kez konu açıyorum... Ama devamlı takip ettiğim bir site...
Çok üzüldüğüm bir şey var... son zamanlarda bu konuyu o kadar çok kafama takar oldum ki anlatamam
Ben yaklaşık 1 aydır birisiyle çıkıyorum. Şuan için her şey güzel gidiyo..
Fakat erkek arkadaşım sürekli facebookta ayrılıkla ilgili, sitemli şarkılar paylaşıyor... Sanki birisine gönderme yapar gibi...
Bir insanın ilişkisi varsa, neden böyle şarkılar paylaşsın ki anlamıyorum.
Ona da sormak istemiyorum...
Ayrıca geçenlerde de, benden önce ayrıldığı, eski sevgilisinin facebookta hala ekli olduğunu gördüm
Gerçi kızla bi konuşmaları yok. Hiçbir iletişim olmamış aralarında ayrıldıktan sonra.. zaten kız ayrılmış bundan...ama genede içim içimi yiyorAcaba ona mı yapıyor bunları...
Bu arada bu kızla ikisi aynı işyerinde bide offf yaa
Kızlar lütfen bi akıl verin, kafayı yicem yoksa...(((((
Günaydın arkadaşım hayırlı haftalar öncelikle ben evliyim bende acılı şarkılar paylaşıyorum bazn gerçekten dinlemek için dinliyorum ama kız arkadaşının ekli olması kafamı karıştırdı.ama ben senin yerinde olsam sorarım ne ayaksın birader sen diye
dimi ya sadece şarkı olsa keşke, kızı listesinde tutmasının gereği ne... naptığını ne ettiğini görmek istiyo heralde:S
bakın şimdi şuan gene bi şarkı paylaşmış
ezginin günlüğü - ayrılış die bi şarkı :S
bu nedir şimdi yaaa
Galeyane getirmek istemiyorum ama seni gönderme yapıyor sanırım eski kız arkadaşına.Bu saatte iş yerinde bu şarkıyı paylaşıyor..Normal değil.
Kendimi yerine koydum da kesinlikle rahat edemeyeceğim bir durum.
Yeni bir ilişki sitemli şarkılar ve ne olursa olsun yanyana olan iki eski sevgili...
Öncelikle direkt değil ama konuyla alakalı sorular sor, sana bakış açısını tekrar gözden geçir.
Durgunluk zamanları oluyor mu durup dururken?
yanımdayken öyle pek dikkat çeken birşeyini görmedim... ama içinde ne fırtınalar kopuyordur kim bilir :/
kız bırakmış bunu zaten, facetende silmiyo... bunlar yeteri kadar ip ucu bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?