Bu şarkılarda ne demek oluyor :(

Buna hiç gerek yok iş yerinde olabilir facebook u kapatıp yenisini açabilir.
Ben ilişkinizin nasıl başladığını ve ne kadar süredir tanıştıgınızı merak ediyorum.
Böyle şarkılar masum değil bence hayatında yeni biri var ve işçi kıpır kıpır olmalı?
Biz öyle olmazmıyız, ne olursa olsun üstüne gidip çözülmesi gereken bir durum bu

benimde 3 hatta 4 olacak ... bu kadar yıldır sevdiğim biri var..
ilk 1 sene falan seviyo gibiydi... cok mutluyduk.. sonra aklına bir kız girdi.
yani platonik, kızın buna ilgisi yoktu bildigim kadarıyla...
bizim ayrı oldugumuz bir dönem, ben bunun profiline bakarken arkadaş listesinde bir kız gördüm..
içimden bi ses, o bunu kıza karsı birseyler hissediyor dedi.. hislerimde yanılmam... somut birşey yoktu ne kıza bir gönderme ne bir yorum, ama içime doğmuştu işte..böyle durumlarda ya içimden bir ses birşeyler söyler, ya rüyama girer kesin.Bende böyleyim işte

Sonra biz barışmıştık ama içim içimi yiyodu.. ona sordum sen bu kıza karşı birşeyler mi hissediyosun? dedim.. oda nasıl celallendi nasıl bağrıyor, yalan söyleyenler bu kadar tepki verir ancak... inkar etti neyse benimde suçlamak için başka bir kanıtım v.s yoktu sadece içime doğmuştu yani sonuçta.. ama ben hep üstüne gittim, yalan söylüyorsun v.s diye.. oda dayanamadı daha fazla 6 ay kadar sonra itiraf etti, facede de hep bu tarz yazılar,şarkılar paylaşıyodu.. şiir yazmayan insan, hatta şiirden anlamayan insan birşeyler karalamaya başlamıştı kendince tabi kızda yüz vermiyo, benimle takılıyodu... 2 sene geçti hala içinde o kız biliyorum.. arada döner bana, istediğini alamaz(cinsel istekleri var) geri gider.. ben sadece masumca sevdim ilk aşkımdı, ilk çıktığımdı neyse canım kendi sorunlarımı döktüm buraya belki müzik tarzı böyledir diyeceğim, ama o kız hala neden ekli ? birde kız bırakmış diyosun, erkeklerde bir takıntı oluyo içten içe; Elde edemeyince veya kız ayrılmışsa falan.. Bence bir sor konuş... İçin içini yiyeceğine onun başını ye

kızlar ya birkaç gelişme oldu, yani biraz araştırma yaptım.... araya birilerini sokup laf almaya çalıştım

bu kızla benimki daha yeni ayrılmış.. 1 buçuk ay filan olmuş... daha çok yeni sayılır...

demek ki o kızdan ayrıldıktan birkaç gün sonra benle çıkmaya başladı...

tanışmamız ise şöyle oldu.

aslında her şey bir anda gelişti.

biz zaten birbirimizi tanıyorduk...

arkadaş grubuyla dışarı çıkmıştık birkaç kere.

sonra birbirimize yakınlaşmaya başladık... yani birkaç buluşmadan sonra sevgili olduk...

ben zaten önceden de onu çok beğeniyordum... dediğim gibi çok hızlı gelişti olaylar...

acaba o kızı unutmak için mi benle çıkıyor... (((

evet unutmakk icin ola bilir,bence hatta o kizi kiskandirmak icinde olabilir senle bi kac gun sonra cikmasi.
sarkilar paylasiyo diyosun,peki ayrilik,yas,uzuntu siiirleride paylasiyomu?? yada kendi yazdigi bi ayrilik siiri felan gordunmu duvarinda?

Son düzenleme:
yeni biten bir ilişkiden hemen sonra başlayan ilişki, ilişki değil çelişkidir...
düşün 6 ay diyor uzmanlar aşk acısının geçme süresini.. ki 6 ayda bile geçmiyor seneler alıyor bazen...
ya unutmak içindir ya kıskandırmak içindir bence üzülme ama .. ah ah ne biçim insan bunlar

evet unutmakk icin ola bilir,bence hatta o kizi kiskandirmak icinde olabilir senle bi kac gun sonra cikmasi.
sarkilar paylasiyo diyosun,peki ayrilik,yas,uzuntu siiirleride paylasiyomu?? yada kendi yazdigi bi ayrilik siiri felan gordunmu duvarinda?

yok cnm siir yok ama twitterinda bir soz paylasmis. tam olarak hatirlamiyorum ama soyleydi: omrunu verecek kadar hayatimiza girenler, omrunu alir gider diye:s ayy napicam ben yaa inanamiyorum suan yasadiklarima:/

dogru soyluyosun cnm. bunun baska izahi olamaz. ayrilicam o da eski sevgilisini rahat raht dusunsun ben mani olmayayim

O kızı unutamamış gibi görünüyor ve ona itafen paylaşıyor o şarkıları benim tahminim öyle yani..

Ay bu adamlar insan degil omur torpusu. Sana ne devam et ne iliskini bitir diyebilirim. Ama onunla yuzyuze konusup neler oldugunu sorabilirsin. unutamamis gibi geldi bana da..

Kimse kimseyi 15 günde unutmaz.
Unutmak için başka insanlarda teselli arar ve malesef senin durumunda böyle olmuş anlattıklarına göre canım.
Kızı silmemesi senin bu durumundan sonra seninle o kızı kıskandırmak için beraber gibi.
Bende bitir ya da devam et diyemem ama durum açık sanırım.

amacı kıskandrmak falan olsa ona inat mutlu oldugunu ifade eden sarkılar, sözler paylasır kanaatimce.

bu arada benimki hala devam ediyor ask sarkilari paylasmaya.. en son kendim ettim kendim buldum sarkisini gondermis.. bogazina yapisicam artik o dereceye getirdi beni:/

yok cnm siir yok ama twitterinda bir soz paylasmis. tam olarak hatirlamiyorum ama soyleydi: omrunu verecek kadar hayatimiza girenler, omrunu alir gider diye:s ayy napicam ben yaa inanamiyorum suan yasadiklarima:/

ben bu sozlerden onu hala unutamadigini sezdim,hani eger ayrildiysa biseyler yolunda gitmedi demek olur ayriltiktan sonrada ofke,sinir,ne biliyim beddue gibi yazilar paylasilir eski sevgiliyi kizgin oldugu icin,ama sevgilin kesinlikle unutamamis onu
ama tabi bunlar benim dusuncem

sana ne kadr deger veriyo,seni ne kadr seviyo ogrenmeye bak sen bence canm,

canım sen halamı sessiz kalıyosun ya.birinden ayrılıp bikaç gün sonra senle çıkan adamdan ne bekliyorsun.keşke bi nefes alsaydı.bırak şu cocuğu Allah aşkına belliki boş kalmaktan hoşlanmıyo beyfendi

Bir insanın dinlediği şarkılar çok şey anlatır aşkla ilgili bilmiyorum ama bende senin gibi düşündüm birilerine gönderme yapıyor olabilir

Yaklaşık bir aylık bir beraberlikte ayaklarınızın yerden kesilmiş olması gerekirken canınız bir şeylere sıkılıyorsa o ilişki yolunda gitmiyordur...

Bir arkadaş söz konusu kızdan ayrılır ayrılmaz sizinle ilişkiye başlamasının onu kıskandırmak amacıyla olamayacağını, öyle olsa mutlu paylaşımlarda bulunacağını düşünmüş. Bana göreyse tam tersi, doğru, kızı artık umursamasaydı "giderli" şarkılar paylaşırdı, oysa hayatında siz, hesabında o kız ve hüzünlü paylaşımların olması ona ithafen "Senden ayrıldım, aradığımı bulamadım, üzgünüm ve özlüyorum" temalı hareketler gibi görünüyor, kısacası o kızdan ümidini kesmemiş gibi...

Aynı iş yerinde çalışıyor olmaları kendisini terk eden kızı hala hesabında tutmasını masumlaştırmaz...

Terk ettiği adamı hesabından silmeyen kız da ayrı bir inceleme konusu... Bu tarz insanları anlamıyorum, özellikle aynı iş yerindeysen zaten zoraki selamlaşacağın insanı bari hesabından sil ki özel hayatını ayırdığın belli olsun, neticede terk eden sensin...

Siz nasıl bu paylaşımları dert ediyorsanız o da bunları takip edip epey tatmin oluyordur. Düşünsenize, sevgilinizden ayrılıyorsunuz birkaç hafta içinde yeni birini buluyor ama sürekli onu izleyebileceğiniz bir platformda üzüntüsünü dile getiriyor, o kız için büyük ego tatmini bu, en azından hesabında hala neden ekli olduğunun açıklaması...

Lütfen bana dogruyu söyle eski sevgilini unutabildin mi ?
Diye sorman lazim canim neden kendine icinde sıkıntı yapiyorsunki sor gitsin ...

belkide seni kıskandırıp kendine daha çok bağlamak istiyordur ya ne bilim çok karışık bir durum ama bayan olduğumuz için hissedersin sanki ters bir durum olduğunda

bence kıskandırmakla alakası yok kim kıskandırmak için ayrılık şarkıları paylaşır ki..ruh hali olarak üzgün olabilir belki ama bence başka sebepleri vardır cık cık diyorum

kizlar soyle bi gelisme oldu. gecen gun benimki faceten gene bi sarki paylasmis. aradan 1 saat gectikten sonra sarkinin ustune sozlerini yazmis ve bana taglemis sarkiyi. sozlerde soyle her an aklimdasin pesinde pervaneyim vs... cok hosuma gitti tabiki boyle birsey yapmasi ama ne biliyim genede icime suphe dustu bir kere. ha bide neden sarkiyi paylastigi anda yapmiyoda aradan 1 saat gectikten sonra yaziyo o sozleri:/ hepiniz sor diosunuz ama sorarsamda ezik durumuna dusmek istemiyorum. yani onu takip ettigimi bilsin istemiyorum. sizce bu yaptigi nedir simdi??? lutfen bi yorum yapin kizlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…