evet unutmakk icin ola bilir,bence hatta o kizi kiskandirmak icinde olabilir senle bi kac gun sonra cikmasi.
sarkilar paylasiyo diyosun,peki ayrilik,yas,uzuntu siiirleride paylasiyomu?? yada kendi yazdigi bi ayrilik siiri felan gordunmu duvarinda?
yeni biten bir ilişkiden hemen sonra başlayan ilişki, ilişki değil çelişkidir...
düşün 6 ay diyor uzmanlar aşk acısının geçme süresini.. ki 6 ayda bile geçmiyor seneler alıyor bazen...
ya unutmak içindir ya kıskandırmak içindir bence üzülme ama .. ah ah ne biçim insan bunlar
kızlar ya birkaç gelişme oldu, yani biraz araştırma yaptım.... araya birilerini sokup laf almaya çalıştım
bu kızla benimki daha yeni ayrılmış.. 1 buçuk ay filan olmuş... daha çok yeni sayılır...
demek ki o kızdan ayrıldıktan birkaç gün sonra benle çıkmaya başladı...
tanışmamız ise şöyle oldu.
aslında her şey bir anda gelişti.
biz zaten birbirimizi tanıyorduk...
arkadaş grubuyla dışarı çıkmıştık birkaç kere.
sonra birbirimize yakınlaşmaya başladık... yani birkaç buluşmadan sonra sevgili olduk...
ben zaten önceden de onu çok beğeniyordum... dediğim gibi çok hızlı gelişti olaylar...
acaba o kızı unutmak için mi benle çıkıyor...(((
amacı kıskandrmak falan olsa ona inat mutlu oldugunu ifade eden sarkılar, sözler paylasır kanaatimce.
yok cnm siir yok ama twitterinda bir soz paylasmis. tam olarak hatirlamiyorum ama soyleydi: omrunu verecek kadar hayatimiza girenler, omrunu alir gider diye:s ayy napicam ben yaa inanamiyorum suan yasadiklarima:/
Ben yaklaşık 1 aydır birisiyle çıkıyorum. Şuan için her şey güzel gidiyo..
Fakat erkek arkadaşım sürekli facebookta ayrılıkla ilgili, sitemli şarkılar paylaşıyor... Sanki birisine gönderme yapar gibi...
Ayrıca geçenlerde de, benden önce ayrıldığı, eski sevgilisinin facebookta hala ekli olduğunu gördüm
Bu arada bu kızla ikisi aynı işyerinde bide offf yaa
Kızlar lütfen bi akıl verin, kafayı yicem yoksa...(((((
belkide seni kıskandırıp kendine daha çok bağlamak istiyordur ya ne bilim çok karışık bir durum ama bayan olduğumuz için hissedersin sanki ters bir durum olduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?