- 9 Temmuz 2021
- 3.307
- 6.222
- 108
- 29
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Kesinlikle baska alana yonelin , sayisal zekaniz varsa raporlama vb isler yapabilirsiniz fizik ookudugunuz icin sayisaliniz iyidir diye dusunuyorumGeçen gün konu açtım.Fizik öğretmeniyim.10 ay maaş almaktan sıkıldım, başka alana yöneteceğim diye.
Bugün bir dershane ile konuştum.1 gün tam 2 gün yarım gün.Ayda 9 bin TL ssk yok.Ya da ssk tam yaparım maaş vermem dedi.
Az önce bir dershane ile konuştum.Sabah 9.30 akşam 19.20 ve pazartesi izin.Maaş 30 bin dedim ama daha pazarlık yapacakmışız.10 ay maaş ssk.Yemek yol yok.
Allahınaşkına söyleyin.Yol yakınken başka alana mi yöneleyim.Gene kpss çalışacağım tabiki.
Evet.Birde ssk yapamazmiş. Lütuf olarak yemek veriyor.Diğeri de 9k o ne beHarçlık veriyor maaş yerine
Evet sayısalım iyi.Raporlama derken nasıl yani.Sertifika alıp önü açık,yurtdisina da gidebileceğim alan araştiracagim.Kesinlikle baska alana yonelin , sayisal zekaniz varsa raporlama vb isler yapabilirsiniz fizik ookudugunuz icin sayisaliniz iyidir diye dusunuyorum
Yerinizde olsam, ki bir zamanlar ben de oyle calisirdim, 9 bin veren yer ile anlasirdim birkac da ozel ders ogrencisi bulurdum. Boylelikle zamaniniz size kalmis oluyor ve kpssye calisabilirsiniz. Diger turlu mumkun degil…Geçen gün konu açtım.Fizik öğretmeniyim.10 ay maaş almaktan sıkıldım, başka alana yöneteceğim diye.
Bugün bir dershane ile konuştum.1 gün tam 2 gün yarım gün.Ayda 9 bin TL ssk yok.Ya da ssk tam yaparım maaş vermem dedi.
Az önce bir dershane ile konuştum.Sabah 9.30 akşam 19.20 ve pazartesi izin.Maaş 30 bin dedim ama daha pazarlık yapacakmışız.10 ay maaş ssk.Yemek yol yok.
Allahınaşkına söyleyin.Yol yakınken başka alana mi yöneleyim.Gene kpss çalışacağım tabiki.
Evet bu da mantıklı.Ancak Evet gerçekten uzak.Ama gene bi düşüneyim.Bayramdan sonra ders anlatmaya gideceğim.İkinci işte kpss hazırlanmak zor olabilir. Harçlık niyetine 9 bin alıp kpssye hazırlanmanız daha iyi. Ama derseniz ki ben isim yapacağım,tanınmış bir fizikçi olup iyi paralar kasacağım derseniz de ikinci seçeneği değerlendirmelisiniz. Öğretmenlik diplomam olsa özelde çalışır kendimi piyasaya tanıtırım. Devletin işiyle asla uğraşmam.
Kpssde maalesef 3 sene atama yokYerinizde olsam, ki bir zamanlar ben de oyle calisirdim, 9 bin veren yer ile anlasirdim birkac da ozel ders ogrencisi bulurdum. Boylelikle zamaniniz size kalmis oluyor ve kpssye calisabilirsiniz. Diger turlu mumkun degil…
Nasil yani hocam neden yok? Buarada ben de fizik öğretmeniyim, yoğun çalışarak kpss ye hazırlanamazsınız, özelde çalışan tüm arkadaşlarım şu an çok pisman evet zamaninda güzel kazandırıyordu özel okullar ama şuan bitti artık. Bence kpss ye hazırlanmak en mantıklısıKpssde maalesef 3 sene atama yok
Ablam da fizik öğretmeni ve ay i şartlarda çalışma teklifi alıyor, bu durumdan yıldı birkaç sene özel okul etüt merkezi çalışıpGeçen gün konu açtım.Fizik öğretmeniyim.10 ay maaş almaktan sıkıldım, başka alana yöneteceğim diye.
Evet sayısalım iyi.Raporlama derken nasıl yani.Sertifika alıp önü açık,yurtdisina da gidebileceğim alan araştiracagim.
Hocam gene kpsssye çalışacağım ben.Ancak bu gidişle özelde çalismayacagim. Hocam bakan açıklama yaptı.3 sene boyunca 6 8 bin arası atama olacak.Siz özel okulda mısınız hocamNasil yani hocam neden yok? Buarada ben de fizik öğretmeniyim, yoğun çalışarak kpss ye hazırlanamazsınız, özelde çalışan tüm arkadaşlarım şu an çok pisman evet zamaninda güzel kazandırıyordu özel okullar ama şuan bitti artık. Bence kpss ye hazırlanmak en mantıklısı
Çok güzel yapmış.Bende ögrenci bulmaya çalışacağım.Sitelere falan üye olacağımAblam da fizik öğretmeni ve ay i şartlarda çalışma teklifi alıyor, bu durumdan yıldı birkaç sene özel okul etüt merkezi çalışıp
Şu anda bulduğu öğrencilere özel ders veriyor ve daha iyi kazanıyor toplamda 30 civarı öğrencisi var
Veri analizini bende duydum aslında.Ben hem özelde farklı bir alanda çalışıp,özel ders öğrencisi bulmaya çalışacağım.Sayısalda iyiyim.Veri analizi sayesinde Almanyaya da gidebilirim en azindanRaporlama değil ama veri odaklı işler var, veri analizi tarzı. Biraz Python öğrenirsin biraz saksıyı işletirsin kaparsın konu sahibesi. İstanbulda bootcampler gördüm, ücretsiz öğrenme materyalleri de var Veri Analizi/Data science olarak ararsan çıkar.
Bu arada ben olsam ben de özel derse eğilirdim. Hem parası çok, hem derdi az. Bazı günler 3x2 saat, bazı günler 2x2 saat yaparsın hem parası daha çok hem iş daha az. Özel ders sitelerinden buluyor herkes bence bulursun. Ben senin yerinde olsam özel ders verip sermaye toplarım, sonra da kendi mekanımı açarım. Tabi öşretmenlik yapmak istiyorsan. O adamlar da dersanelerini popolarına soksunlar.
Aa doğru öyle bi açıklaması vardı. Ben devletteyim hocam, mezun olduğumda özele hiç bulaşmak istemedim, 2 yıl çalıştım kpss ye öyle atanmıştım. Benim dönemimde alım çok azdıHocam gene kpsssye çalışacağım ben.Ancak bu gidişle özelde çalismayacagim. Hocam bakan açıklama yaptı.3 sene boyunca 6 8 bin arası atama olacak.Siz özel okulda mısınız hocam
Açıkçası şartları zor geldi bana30 bin olan iyi gibi sanki. Birde özel derse filan yönelirsen artabilir ama tek gün izin yorulman cabası, evliysen ev işi vs zor ama maalesef şartlar. En azından daha makul bi iş bulana kadar idare edilebilir bence.
Kolay bişi kalmadı ki artık. Kardeşim de öğretmen haftanın 6 günü gidiyor akşama kadar da full dolu ama maalesef çok zor artık atanılmadığı takdirde.Açıkçası şartları zor geldi bana
Aile ortamı gibi dediyse kaçarak uzaklaşın zaten, yemişim ailesini. Resmen köle arıyor kendine. Fizik okuması ve bitirmesi en zor olan bölümlerden biri, fizik öğretmenlerinin ülkemizde gördüğü şu muamele cidden içler acısı. Özel ders verip kpss kasın bence. Şu SSK yapmam diyen hırtoyu da bir zahmet şikayet edinEvet birde kendini beğenmiş bir adam.Neymiş nezih aile ortamı olan kurummuş. Kabul etmem lazımmışta
Neymiş ssk ya full yaparmış ya yapmazmış.Full yaparsa maaş vermezmiş.Resmen benimle dalga geçiyor.Maalesef yaşadığım şehirde fizikçiler çok az alıyorAile ortamı gibi dediyse kaçarak uzaklaşın zaten, yemişim ailesini. Resmen köle arıyor kendine. Fizik okuması ve bitirmesi en zor olan bölümlerden biri, fizik öğretmenlerinin ülkemizde gördüğü şu muamele cidden içler acısı. Özel ders verip kpss kasın bence. Şu SSK yapmam diyen hırtoyu da bir zahmet şikayet edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?