- 6 Ağustos 2014
- 171
- 78
- 123
- Konu Sahibi emma_stone
-
niye doğru düzgün korunmuyosunuz ayrıca yastığı hamilöe kalmak isteyenler koyuyo yastığın ne işi var belinin altında
hamile kalırmısın kalmazmısın yorum yapmak çok zor biz 1 yıldır uğraşıyoruz hala yok malesef ama sizin hiç bi sorununuz yoktur hemen kalırsın nasip kısmet işi
Allah verirse olur. Buna yapacak birşeyiniz yok. Eşinize yüklenmeyin derim.Bende 4 aylık evliyim. Korunuyorum fakat ilacı bazen düzensiz kullandıklarım oluyor. Hamile kalırsam Allah verdi derim. Sevinirim. Bende borçlardan dolayı bizde istemiyoruz fakat olursada olur diyor eşim :)
Hayirlisi olsun hiç o tadi yasayamayanlar var. Olupta kaybedenler yada sakat olanlar var hayirlisini dileyin.2 haftadır kendimi alıştırdım. Bende merakla bekliyorum. Hem annem olsun hemde ablalarım olsun istedikleri aylarda hamile kalmışlar, eşimde evlenmeden sperm testi yaptırmış meraktan onunda değerleri iyi çıkmış, Bakalım pazartesi salı belli olur. Annem çok istiyor hamile kalmamı.
Hemen ayağa kalktiginiz için kanallara gitmemiştir sperm bence
Yine de Rabbim nasip edecekse üstüne bosalmayla bile hamile birakkiyor
Zaman gösterecek
kesınlıkle hemen ayaga kalktıgınız ııcn olmamıstır,cunku pozısyonunuz hamılelık ııcn cok elverıslı ve anlattıgınıza gore ıyı spperm cıkmıs esınız neyse hayırlısı dıyelım bence korunma yontemlerını uygulayın,hanıgısını duusnuyosunuz kafanızda bısı var mı ?Hemen ayağa kalktiginiz için kanallara gitmemiştir sperm bence
Yine de Rabbim nasip edecekse üstüne bosalmayla bile hamile birakkiyor
Zaman gösterecek
kesınlıkle hemen ayaga kalktıgınız ııcn olmamıstır,cunku pozısyonunuz hamılelık ııcn cok elverıslı ve anlattıgınıza gore ıyı spperm cıkmıs esınız neyse hayırlısı dıyelım bence korunma yontemlerını uygulayın,hanıgısını duusnuyosunuz kafanızda bısı var mı ?
klasık turk erkegı modu,esını şuna ıkna edebılırsın tam bosalmaya yakın taksın prezervatıfı,ewt hıc hamılelık gecırmemıs bır bayanda haplar ılerıde sorun yapabılıyor
erkekler neden bız bayanları bıraz olsun dusunmezlerkı yaAslında onuda söyledim ancak korunma işine beni karıştırma diyor. Prezervatifi son anda kullanıp içeri bosalmak varken zevkini kesip dışarı boşalmayı tercih ediyor. erkeklerin düşünme tarzını anlamıyorum. Aslında kendi ile çelişiyor.
erkekler neden bız bayanları bıraz olsun dusunmezlerkı ya
Kızlar merhaba. Yaklaşık 4,5 aydır evliyim. Geçen hafta tatildeydik. Normalde eşim hem titiz hemde düzenlidir. 2 sene çocuk düşünmüyorduk. Hem ev hem araç kredimiz vardı. 2 sene içerisinde her ikiside bitecekti. Eşim adetimin 10. ve 17. günleri geri çekilerek dışarı diğer günler içime boşalıyordu. 4,5 aydır hiç sıkıntı yaşamadık. geçen hafta tatilde iken adetimin 12. gününde ilişkiye girdik. Ben eşimin içime boşaldığını sadece fiziksel hareketlerinden anlıyorum spermi hissedemiyorum. 4.5 aydır bir sıkıntı olmadığı için ilk başlardaki gibi acaba içime boşalırmı tedirginliğide yoktu. Ben eşimin dışarı boşalmasını beklerken eşim üstüme yığıldı. Boşaldın mı yoksa demeye kalmadan boşaldım dedi. Hemen eşimi üstümden atıp tuvalete koştum. Giderken de elim genital bölgemde idi yıkadım ettim ama çok sperm gelmedi içimden. Tabi bağıra çağıra içeri geldim. Allahtan az boşalmışssın dedim ancak bir yanlışlığın var baya geldi dedi neredeyse 3-4 kez attırma oldu dedi. Çok büyük ihtimalle pozisyondandır dedi. Yada penisin vajina içinde boşalma konumu ile alakalıdır dedi. Çok stres yaptım durumu arkadaşlar çünkü ruhen hazırlıklı değilim. Bu ilişkiden 2 gün sonrada yumurtlamam oldu büyük ihtimalle.
Arkadaşlar böyle bir durum başına gelen oldumu geldi ise sonuç ne oldu.? Adetime 1 hafta var aklımda sürekli bu durum var.Pozisyonun , penisin boşalma konumunun ve miktarının hamilelikte bir etkisi varmı? Birde 2 gün önceki spermler hala yaşar mı?
Ablam hemşire ona göre hamileyim. Çünkü hem pozisyon(yüzüstü yatmıştım ve altımda yastık vardı) hemde 12. gün olması elverişli şartların olştuğunu gösteriyor dedi.
Tabi kimse ne olacağını bilmez ancak sizin yorumlarınız nedir arkadaşlar.?
Merhabalar..
Ben prezervatif ile korunurken hamile kaldım. Tamamen şans/şanssızlık. Biz de hiç istemiyorduk yurtdışına taşınacaktık önce kendimiz oraya alışalım diyorduk ama şimdi iyi ki olmuş diyorum.
Hemen ayağa kalkıp su ile yıkamış olman ihtimali düşürür ama gene de şayet hamile kalmışsan da hiç canını sıkma içinde bir canlı büyürken ona alışamamak imkansız oluyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?