Aile Planlaması Bu şartlarda hamile kalırmıyım. Hiç istemiyorum:((

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhaba 2 gün sonra yumurtlamam oldu demişsiniz neye göre emin oldunuz yumurtladgnız günü nasıl anlıyosunuz cevap verir misiniz lütfen

Merhaba 2 gün sonra yumurtlamam oldu demişsiniz neye göre emin oldunuz yumurtladgnız günü nasıl anlıyosunuz cevap verir misiniz lütfen
Ovülasyon testi yaparsanız sizde öğrenebilirsiniz
Genellikle düzenli adet döngünüz varsa mesela 28gunde adet olan bir kadın 14.gün yumrtlama var olarak hesaplanır

Ya kızlar ben nişanlıyım. Nişanlımla ilişkiye girdik yumurtlama haftamdı. Herhangi bi şekilde içime boşalma olmadı. Boşalmasına yakın geri çekildi dışarı boşaldı ama yumurtlama döneminde olduğum işin tedirginim sizde hamile olabilir miyim kasıklarım ve göğüslerim ağrıyor adetime daha 1 haftadan fazla var

Içine boşalmadıysa korkmana gerek yok canm ama dikkatli olun sonradan pişman olursunuz. :)

Keske sizin yerinizde olsaydim cünkü 3 yil evli olup üstüne polikistik overli olmak cok zor adet düzensizlikleri asiri kilo ve yumurtalikdaki kistler.. bakalim bana nezaman nasip olucak.. bence bukadar stress yapmayin keske istiyen herkes yanlislikla hamile kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…