Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar herkese selam,
önceki topikte ara sıra görüşüyorduk. hamile arkadaşlarımız varmış. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. benim cmt. günü transferim gerçekleşti. bu süreçte 100 yakın iğne yedim. daha da yiyorum. hele bir tanesi varki bildiğiniz jel. popoda dayanılmaz bir ağrı yapıyor oturamıyor yatamıyorsunuz.canınız poponuzda atıyor resmen. süreç çok zor, zahmetli, sabır istiyor. 3 embriyo konuldu. tek dileğim biri tutsun. dualarım bütün bebiş isteyenlerle...öpüldünüzzzzz

kızlar herkese selam,
önceki topikte ara sıra görüşüyorduk. hamile arkadaşlarımız varmış. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. benim cmt. günü transferim gerçekleşti. bu süreçte 100 yakın iğne yedim. daha da yiyorum. hele bir tanesi varki bildiğiniz jel. popoda dayanılmaz bir ağrı yapıyor oturamıyor yatamıyorsunuz.canınız poponuzda atıyor resmen. süreç çok zor, zahmetli, sabır istiyor. 3 embriyo konuldu. tek dileğim biri tutsun. dualarım bütün bebiş isteyenlerle...öpüldünüzzzzz

slm arzu merak ediyordum seni
transfer dönemin sorunsuz geçmiş ne güzel sonucunuda olumlu alacaksın ben inanıyorum buna dualarım seninle ...emeklerin boşa çıkmaz inş...

kızlar herkese selam,

geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ve bu acıları unutursun.

aminnnn canım benm ben ateş tablosundan anlamadığım için yorum yapamıyom canm iidir inşallah durumlar:34:
ya bende yeni başladım aslında çok bir bilgim yok ama kızlar yardımcı olacaklar inş..
günaydın kızlar ...
sonnur tablonu açamadım....
tekrar yollarım ben şimdi;) yeni ayın sana bol bereket,hayır getirsin inş..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bnm ateşim düştü 5 derece birden , bugün yarın regl olucammm:14:

testte yaptım iyice aklımdan atayım diye oda negatif..:14:

mrb kızlar uzun zamandır elmıyordum
tülaycım başın saolsun
umarım hepiniz iyisinizdir
selam birse bende dün akşam seni andım kulakların çınladı mı :)
saol canımbenim ya ama dişim çürümüş kenarı kırıldı yemek yerken içine gidiyor ve ağrıyor.dişçiye gidemem şimdi tedaviye başlayalım der tedavi üstüne tedavi bana fazla gelir.aslında gebe kalmadan diş olaylarını halletmek lazımmış.

bahaarrr bunu sen mi söylüyorsun yaa kesinlikle diş tedavini erteleme en azından geçiçi bi dolgu yapar oda bir gününü alır ama sakın bırakma biliyosun bünyene midene zarar verebilir.ben yaz başında hem klomen hemde diş tedavisi gördüm bide acele ettirdim ben dişçiyi hemen bitsin belki gebe olabilirim diye,bi ihtimal vardı çünkü. ne günlerdi gittiğim hastane eve uzaktı bi dişçi bi kadın doğum ordan çıkıp dişçiye ve toplam 9 dolgu 2 kanal tedavisi 3 de kaplama yaptırdım:( iyikide yaptırdım valla şimdiye iyice ağzımda diş kalmıcaktı yoksa :))

kızlar herkese selam,

ınsallah bebeklerın sımsıkı tutunur annesıne canım dualarımız senınle...

klomen yoktu cnm bu ay hayıtıda çatlama sonrasında bırakıyorum ben......gideyimde artık doktor ne derse ona uycam sabırsızım ben sabırsızzzz:52:
eşim bana bıraktı doktora bi sorayımda olmadı i sonraki ay geçeriz aşılamaya

adet mı oldun ya offffffffffffffff ne olcak bızım halımız:44::44::44:benım doktorumda asılama dıyor bana ama bır ay daha sans verıcem kendıme..olmazsa artık ocakta el ele tutusup gıderız:50::50:

offff dişim çok ağrıyor:47::47::47:
nerdesiniz hatunlarrr......................................

ahh geçmiş olsun canım benimm dişçiye git bence..

ben adet oldum yeni bat:23 aralık ....

bu batın üstüne yenileri eklenmez inşallah herkez meleğine kavuşur...

canım inşallah bu son batın olur tedavi sürecine başla bence inşallah bebeğine kavuşursun...

kızlar herkese selam,

selam canım bu zorlu yolun bitiminde inşallah bebeğin gelir canım Allah yardımcımız olsun...

bahaarrr bunu sen mi söylüyorsun yaa kesinlikle diş tedavini erteleme en azından geçiçi bi dolgu yapar oda bir gününü alır ama sakın bırakma biliyosun bünyene midene zarar verebilir.ben yaz başında hem klomen hemde diş tedavisi gördüm bide acele ettirdim ben dişçiyi hemen bitsin belki gebe olabilirim diye,bi ihtimal vardı çünkü. ne günlerdi gittiğim hastane eve uzaktı bi dişçi bi kadın doğum ordan çıkıp dişçiye ve toplam 9 dolgu 2 kanal tedavisi 3 de kaplama yaptırdım:( iyikide yaptırdım valla şimdiye iyice ağzımda diş kalmıcaktı yoksa :))

ahh geçmiş olsun canım benimm dişçiye git bence..

...

sağolun canlarım ama geçtii çok şükür gerçi yine olcak ama bakalım idare edemezsem giderim.

adet mı oldun ya offffffffffffffff ne olcak bızım halımız:44::44::44:benım doktorumda asılama dıyor bana ama bır ay daha sans verıcem kendıme..olmazsa artık ocakta el ele tutusup gıderız:50::50:

bnm doktorum aşılamadan önce birde iğne tedavisi diyordu klomen verdiğinde bu tedavidn sonra onu deniycez demişti ...o kadar karışığımki bi aklım bırak bi kaç ay diyor bi aklım ne yapacakcan hepsini yap öyle bekle diyor ..cuma doktora gitmeyi düşünüyorum ama gitsemmi gitmesemmi onuda bilmiyorum offffffffffffff değilllllll afffffffffffffffff..............

hayırlı sabahlar kızlar..
hülü heyecan yaptım kız ben ;))
bahar dişçiye giittt
melis sende bıraktın çalışmayı dimi:)
bizde daha başlamadan bıraktık günlerim geçiyo hala bir araya gelemedik kocişle:(
buda tablom Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
sanada hayırlı sabahlar sonnur tablon gözükmüyo canımmmmmmmmmmmmm....
ayrıca kocişini bi an öne yakalasan hiçte fena olmucakkkk....

bnm doktorum aşılamadan önce birde iğne tedavisi diyordu klomen verdiğinde bu tedavidn sonra onu deniycez demişti ...o kadar karışığımki bi aklım bırak bi kaç ay diyor bi aklım ne yapacakcan hepsini yap öyle bekle diyor ..cuma doktora gitmeyi düşünüyorum ama gitsemmi gitmesemmi onuda bilmiyorum offffffffffffff değilllllll afffffffffffffffff..............

demekkı artık klomen vermıcek ıgnelere gecıcek neden ıgnelere gecıyorkı klomenı ne kadar kullandın.klomene cevap vermezse bunyen ıgnelere gecılıyor.gıt doktora sen yınede doktoruna ole bekle .bende hala adet olmadım acaba kan testı yaptırsammı bugun gıtsemmı saglık ocagına yumurtam catladıktan sonra 17 gun gectı.affffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlar..
hülü heyecan yaptım kız ben ;))
bahar dişçiye giittt
melis sende bıraktın çalışmayı dimi:)
bizde daha başlamadan bıraktık günlerim geçiyo hala bir araya gelemedik kocişle:(
buda tablom Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com

soniiiiiiiiiii keşke bende bıraz heycan yapabılsem hıc bır sey hhıssedemıyorum.tek yumurtam catladı onu bılıyorum.

demekkı artık klomen vermıcek ıgnelere gecıcek neden ıgnelere gecıyorkı klomenı ne kadar kullandın.klomene cevap vermezse bunyen ıgnelere gecılıyor.gıt doktora sen yınede doktoruna ole bekle .bende hala adet olmadım acaba kan testı yaptırsammı bugun gıtsemmı saglık ocagına yumurtam catladıktan sonra 17 gun gectı.affffffffffffffffffffffffffff

klomene gayet güzel cvp veriyo yumurtalıklarım 4 defa kullandım klomeni...
bakalım artıkkk cuma gününe giderim heralde..
sende git test yaptırrrr bugünnnnnnn :52:

klomene gayet güzel cvp veriyo yumurtalıklarım 4 defa kullandım klomeni...
bakalım artıkkk cuma gününe giderim heralde..
sende git test yaptırrrr bugünnnnnnn :52:

evet evt gıdıyım :46::46:hadı ben gıttım gorusuruz dua at bana hakkımızda her zamn hayırlısı olsun.bıran once bebegımız olsun:34:

sonucu gec yazabılırım aksam mısafırlerım var haber verıyımde kızmayın sonra.sevıyorum sızı canım arkadslarım benım..

Back
X