Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

o iş belli olmaz sonuçta bi defada olan bişi ....:27:
ama sizde çok tembelsiniz yaaa:37:
işte bizde onlardan olacaz heheh:9: üşenenin çocuğu olmazmış demeekkk :37:
baharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor:34:
nuurr sana msj atmıştım msnden bak içine doğmuş demek:1: allah sana boll şifa versin canım benim kendine iyi bak.:54:
sonnurcum ateşin bugn düşmüş belki çatlama günündür yani bunu yarınnki ateşten anlarız ama sen yine de değerlendir bugünü dün yaptıysan değerlendirmesende olur.ama uykun az olduğu içinde düşük çıkmış olabilir.bakalım çizgi hangi güne çekilcek bi kaç gün sonra belli olur.

ayy baharr gece geç yattım sonra 3.30 da kaktım sonra 5.e doğru yattım sonra kötü bi rüya gördüm bide karabasan geldi:1:
ay çok korktum kalp atışlarımı güm güm bi çarpıntı anam mahvoldum o kadar korktumkii sonra sabah 7.35 de ateşimi ölçtüm:37:
artık bilmiyorum bakalım görücez neler olacak umarım iyi şeyler olur.

Canım benimmmmmmmm,daha iyiyim tşk ederim,sizler nasılsınız.?

baharımmmm,ciddi bir karaciğer problemim var kuzum kolay kolay geçmez,ilaç tedavisi dışında bol bol dinlenmem gerekiyor...
olsun tatlım zamanı varmış daha,Rabbim sağlık sıhhat versin bebişte gelir elbet,zamanını bekliyor:34:
nurr geçmiş olsun cnm bnm önce sağlık sonra bebiş... kendine çok dikkat et..
sonnurcum ateşin bugn düşmüş belki çatlama günündür yani bunu yarınnki ateşten anlarız ama sen yine de değerlendir bugünü dün yaptıysan değerlendirmesende olur.ama uykun az olduğu içinde düşük çıkmış olabilir.bakalım çizgi hangi güne çekilcek bi kaç gün sonra belli olur.
ben çatladı demiştim tutturamamışımmm
işte bizde onlardan olacaz heheh:9: üşenenin çocuğu olmazmış demeekkk :37:

.
aynen üşenmek yok bu konuda..

yeni nickimm nasıl kızlarrrr:21:

Son düzenleme:
nurr geçmiş olsun cnm bnm önce sağlık sonra bebiş... kendine çok dikkat et..

ben çatladı demiştim tutturamamışımmm

aynen üşenmek yok bu konuda..

yeni nickimm nasıl kızlarrrr:21:

ayyy bi baktım olimbera diye yeni biri gelmiş dedim ama sonra anladım senin bizim mahrumcuk olduğunu canım.nasıl değiştirdin hadi yeni nick yeni umut şans getirsin sana.

ayyy bi baktım olimbera diye yeni biri gelmiş dedim ama sonra anladım senin bizim mahrumcuk olduğunu canım.nasıl değiştirdin hadi yeni nick yeni umut şans getirsin sana.

tşk ederim cnm ..baya bi nick seçenekleri yolladım en sonunda bunu kabul etmişler...artık mahrum değilim anlıycan:27:

selam güzellerr
güzel hamişler ve adaylarıı :3::3:
24 yaşımdayım 4 yıllık evliyim 1 yıldırda çocuk istiyorum.
maceram 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirmemle başladı.
ama sonra malesef olmadı. en son 7 8 gün önce test mest kullanmadan göz kararı yumurtlamam
yakındır diyip çalışmaları hızlandırdım. 4 günüm kaldı. hayırlısı inşallahhhhhhh.
hepimiz için.
batım 30 kasım. listeye eklerseniz sevinirim.:27:

selam güzellerr
ama sonra malesef olmadı. en son 7 8 gün önce test mest kullanmadan göz kararı yumurtlamam
yakındır diyip çalışmaları hızlandırdım. 4 günüm kaldı. hayırlısı inşallahhhhhhh.
hepimiz için.

hoşgeldin canım aramıza.topik sahibi arkadaş listeyi düzenliyor gelince senide ekler.
inşallah gebe kalmışsındır.

selam güzellerr
hepimiz için.
hoşgeldin aramıza umarım tekrardan bat yazdırmadan meleğin gelir annesine..:emir_bebek:
hımmmm güzelmişşş uşağumm.beğendimmmmm:16::16::16::16:

tşk ederim cnm beğenmene sevindim..:32:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza.topik sahibi arkadaş listeyi düzenliyor gelince senide ekler.
inşallah gebe kalmışsındır.

hoşgeldin aramıza umarım tekrardan bat yazdırmadan meleğin gelir annesine..:emir_bebek:

saolun arkadaşlar... Allah o yüce duyguyu herkese tattırsın inaşallahhhhh

bir an önce test yapmak istiyorum ama eşim engel oluyo erkenden hayal kırıklığı yaşamayalım diyee:18:

saolun arkadaşlar... Allah o yüce duyguyu herkese tattırsın inaşallahhhhh

bir an önce test yapmak istiyorum ama eşim engel oluyo erkenden hayal kırıklığı yaşamayalım diyee:18:

adet gününü bekle bence bazılarının adetten 2 3gün öncede çıkıyor ama çıkmazsa üzülürsün.en iyisi adet gününü beklemek.

hayall naptı acaba kızlarrr dün akşam ki testi negatifti kan sonucunu almıştır bugün.inşallah kanda çıkmıştır bebişşş.

Back
X