- Konu Sahibi bebisimolsun
- #2.921
alttaki kim kız?perilerlemi konuşuyorsun![]()
sonnur duruyo sende gözükmüyomu kız ..bana iyi saatte olsunlarmı geldi hala orda şuanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alttaki kim kız?perilerlemi konuşuyorsun![]()
sonnuurrr senin bat bugün kız nerelerdesin nedir durumunn??
evet evt gebesin sen inşallahhhhhhhh ...
sonnur artık gel meraklardayızzz ....süprizlemi geleceksinnnn canooo:18:
ben zaten empati kurdum sizinle gelin diye enerji yolladım size
hamdolsun baharım iyiyim sen nasılsın...
bat ne zaman bakmadım ilk sayfaya:26:
galiba sonnurunda bat bugünmüş..
inşallah gelmez![]()
sonnur duruyo sende gözükmüyomu kız ..bana iyi saatte olsunlarmı geldi hala orda şuanda![]()
sonnur duruyo sende gözükmüyomu kız ..bana iyi saatte olsunlarmı geldi hala orda şuanda![]()
evet ben görmemişim canım yok gelen bişey olmamış sanasonnur duruyo sende gözükmüyomu kız ..bana iyi saatte olsunlarmı geldi hala orda şuanda![]()
kızlar selam hepinizee...
ben hala regl olmadım ama pek umudum yok gelecek her an diye bekliyorum..
ablamdayım şuan bizim internet kesildi ara ara girerim yine.
öpüyorum sizleri![]()
evet ben görmemişim canım yok gelen bişey olmamış sana
umut herzaman olmalı canım ateşini yolla bakalımm
kızlar hepinize merhaba tünaydınnn diim barim:) sonnurcum yaaa senin bat dünmüş kızzz varmı bişey inşallahhh![]()
slm arkadaslar nasilsiniz nasil gidior umarim hersey yolundadir bnm bugun 10.gun calismalara basladik valla allahtan hayirlsii olsun herseyden once ole diliorum.gerci su anda kimse yok ama olsun ben yine de yazim dedim hepinizi cok cok opuorum![]()
a.selam canım nerelerdesin sen.neler yapıyorsun film çektirmişsin sonraki aşama ne oldu.klomenmi kullanıyorsun daha önce iğne demişsin ama ne iğnesi.
bizde değiişiklik yok şimdilik.
slm cnm nasilsin naasil gidior valla ben rahim filmi cekildim klomen fln diil direkt bana igne verdi puregon kullaniorum sen hangi asamadasin
sevindim senin adina insallah tutmustur cnm 28 29 aralik gibi bnm bat.bugun 10.gun calismaya 8.gunden basladik gun asiri artik yarin doktorda randevum var sabah bakalim hangi asamada yumoslarr insallah biraz olsun fayda etmistir igneiyiyim canım geçen ay bende film çektirdim ve dinlendim arkasından bu ayda doktora gittim ve bana klomen ve çatlatma iğnesi verdi.2yumoş olmuş maşallahçatlatma iğnesini vurdurdu.şimdi beklemedeyim 16 aralığa kadar.gerçi pek ilişki zamanlamasına uyamadık ama nasip.puregonda yumurta geliştirici iğne değilmi?senin bat ne zaman yumoşun oluşmuşmu?
inşallah güzel haberler verirsin bize.
sevindim senin adina insallah tutmustur cnm 28 29 aralik gibi bnm bat.bugun 10.gun calismaya 8.gunden basladik gun asiri artik yarin doktorda randevum var sabah bakalim hangi asamada yumoslarr insallah biraz olsun fayda etmistir igne
sağol canım inşallah sende yarın bir sürü kocaman yumoşlar görürsün.haberlerini bekliyoruz.
saol cnm insallah ama bisi sorucam catlatma ignesi kacinci gun oldun sen bu arada aciomu ve nereden yapilio
ben 11.gün oldum canım.ovitelle mi neydi adı.bana koldan yaptı ebe ama okuduğum kadarıyla göbekten yapılıyormuş çoğunluk.hiççç acımıyor çünkü iğne minicik.
11.gun oldun demekk klomen ise yaradi cokdemek peki oldugunda kac mm idi yumoslar
inşallah yaramıştır canım ama sadece 2 tane oluşmuş bende açıkçası fazla oluşmasını istemezdim.yumurtaların boyutunu soramadım doktora çünkü çok kalabalıktı.19falan bişeyler dedi asistanına ama boyutumudur bilmiyorum.yumurta olmasıda çok önemli ama döllenebilmesi daha önemli.eeğer olmazsa bu ay diğer ay kullanmayacağım klomeni.zaten 1 kutunun etkisi bir kaç ay devam ediyormuş. öyle okudum.sen neden önce klomenle başlamadın direkt iğneye geçilmiş.burada önce klomen sonra iğnelere geçiliyor sanırım.