Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tablon borsa gibi sonnur neden etkileniyor bukadar acabaa.neyse sonu hayır olsun inşallah.
evet canım yaa aynen ateş yükselsinde borsa gibi sonunda kazanayaaııımmmmm :52:
kızlar iyi akşamlar
bahar mesaj atmışsın. çok teşekkürler. ben güzel haber veremeyeceğim. transferimin 7. günü kanamam başladı ve bir daha durduramadık. doktor da dahil olmak üzere herkes çok ümitliydi. ama olmadı işte. çok zorlu bir süreçti. iğneler özellikle progestan iğnesi beni mahvetti. acı ve ağrılardan günlerce ağladım. 100 e yakın iğne üç katı hap yuttum ama olmadı işte. hamileyimmmmmmmmm diye bağırmayı çok isterdim. sıfırı çektim. toparlanma aşamasındayım. saldım gitti kendimi. çok hormon yüklendim. vücudum kendine gelsin biraz. bu arada arkadaşlar tüp bebek yaptıracaksanız yanınızda size en azından bir çorba kaynatacak bir yakınınız olsun. biz kimseye haber vermedik. bu şehirde bir kocam bir ben. transfer sonrası çok hastalandım ve inanın benim dikkatli ve sağlıklı beslenmem gereken zamanda kocam işe gittiği için bazı sabahlar kuru ekmek yedim. neyse geçti gitti. hepinizin haberlerini takip ediyorum. birisi sürüsün ayağını artık.

arhacım,benim durumundan haberim yoktu,çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm.bu yaşadıkların zor şeyler tabi:31:
arkadaşlarında dediği gibi sen artık oluruna bırak bencede bak nasıl gelecek meleğin :16:

kızlar iyi akşamlar
bahar mesaj atmışsın. çok teşekkürler. ben güzel haber veremeyeceğim. transferimin 7. günü kanamam başladı ve bir daha durduramadık. doktor da dahil olmak üzere herkes çok ümitliydi. ama olmadı işte. çok zorlu bir süreçti. iğneler özellikle progestan iğnesi beni mahvetti. acı ve ağrılardan günlerce ağladım. 100 e yakın iğne üç katı hap yuttum ama olmadı işte. hamileyimmmmmmmmm diye bağırmayı çok isterdim. sıfırı çektim. toparlanma aşamasındayım. saldım gitti kendimi. çok hormon yüklendim. vücudum kendine gelsin biraz. bu arada arkadaşlar tüp bebek yaptıracaksanız yanınızda size en azından bir çorba kaynatacak bir yakınınız olsun. biz kimseye haber vermedik. bu şehirde bir kocam bir ben. transfer sonrası çok hastalandım ve inanın benim dikkatli ve sağlıklı beslenmem gereken zamanda kocam işe gittiği için bazı sabahlar kuru ekmek yedim. neyse geçti gitti. hepinizin haberlerini takip ediyorum. birisi sürüsün ayağını artık.

selam arzucum öncelikle geçmiş olsun...
aldığın ilk ve son negatif olsun inşallah...
vakti geldiğinde senide bulacaktır meleğin....
dirayetli olman çok iyi sonrasındaki tedavilere daha umutlu daha mutlu hazırlanırsın...
evet transfer sonrası yanında birinin olması şart hem sana yardım edecek,hemde yanında olarak zorlu bekleyiş olan 12 günü rahat atlatmana yardımcı olacak...
hakkında hayırlısı olsun canım...

sonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...:52::52::52::52:

yine kimsecikler yok:24:
bugun doktora gittim yumos 15 mm olmus :nazar:pazar catlatma ignesi olucam
calismaya devam:17:
bebisimmmmmmmmmmmmm bnm bat i 28 aralik olarak yazabilirmisin:34:

iyi gunler sizde fransadami yasiyosunuz(nikiizden dolayi) ben burda oldugum icin cok zor bebek isini onemsmiyolr olur diyolar zatn bazi seyleri bilmiyorm zor o yuzden size dktr nelr yapmanizi soyledi acaba bebek icin igne faln yazmissiniz ignenizn adine bana HCG diye bi igne verdi onu vuruldm simdi beklemedeyim ins olmustr cvp verirsenz sevinirim

kızlar iyi akşamlar

merak etmiştim seni..çok istedik güzel haber almak ..ama nasipten öte köy yok...kendini toparla yine yeniden yola devam rabbim verecek inş...hepimizzee...
sonnur...
melis...
bahar..
olimbera....
mysea...
bakale...
kızlar sizlerede merhaba
okudum 400. sayfadan bahsetmişsiniz..
inşallah 300 ler yarılanmadan hepinizin adını yazarız listeye...:52::52::52::52:

amin cnmmm..mesela ben sayfa 400.de 3 aylık hamiş olayımm :1::1: 399 da sayfa kapanıyomuşş:30::33:

Son düzenleme:
huhuuu bahar bu arada ben hala çatlamadım 36,3 le devam ediyorum sende durumlar nedir...bata bi hafta kaldı senin sanırsam...hadi inşş...

huhuuu bahar bu arada ben hala çatlamadım 36,3 le devam ediyorum sende durumlar nedir...bata bi hafta kaldı senin sanırsam...hadi inşş...

nasıl çatlamadın yaa kaçıncı gününn bu zamana çatlaman lazımdı ama.
ben ayın 16sını bekliyorum canım o güne kadar gelmezse test yapıcam.
ateşim şimdilik iyi sayılır ama benim zaten en son günlerde dşüyor.

nasıl çatlamadın yaa kaçıncı gününn bu zamana çatlaman lazımdı ama.
ben ayın 16sını bekliyorum canım o güne kadar gelmezse test yapıcam.
ateşim şimdilik iyi sayılır ama benim zaten en son günlerde dşüyor.

valla bende anlamadım şaşkınım ama kasıklarım ağrıyor adet oluck gibi ya çatladım adet geliyo yada yeni çatlıcam yada çok gazım var....:1::1::1:

bi sonraki msjla tablomu koyarım hadi sende koy...maksat msj göndermek olsun:1:

valla bende anlamadım şaşkınım ama kasıklarım ağrıyor adet oluck gibi ya çatladım adet geliyo yada yeni çatlıcam yada çok gazım var....:1::1::1:

bi sonraki msjla tablomu koyarım hadi sende koy...maksat msj göndermek olsun:1:

kasıkların ağrıyorsa çatlayacağı anlamına geliyor.ayrıca kasık ağrısı ge.ti diye bırakmamak lazım
çünkü kasık ağrısından bir iki gün sonra çatlarmış yumoş.tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/375e511
:nazar::1:

Son düzenleme:
bnm bu aydan umut yok gibi 25 den sonra çatlayacak yumurtadan zaten hayır gelmez....bkalım kısmet inşallah sen bu ay gebesindir klomen tedavisinin faydasını görürsün

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

buda tablom cnm bi değişiklik yok ...:31:

ama sanki 14.gün çatlamışsın sen yaa.acaba bu düşüşlü günler yerleşme olabilirmi yani iyi tarafından bakmak istiyorum.
sen 13 14.günlere akıntını eggwhite yada watery girsene bi kere canım.36dereceden 36.3 dereceye çıkmış bu durumda çatlamış olmalıydı.
diğer günlere göre belli olur bakalım.

ama sanki 14.gün çatlamışsın sen yaa.acaba bu düşüşlü günler yerleşme olabilirmi yani iyi tarafından bakmak istiyorum.
sen 13 14.günlere akıntını eggwhite yada watery girsene bi kere canım.36dereceden 36.3 dereceye çıkmış bu durumda çatlamış olmalıydı.
diğer günlere göre belli olur bakalım.

GİRMİŞTİM CNM geri sildim cnm sıkıldı ronyada çatlamamış dedi..bekliyorum anlıycan keşke senin dediğin gibi olsaaa ahhh ahhhh:31:

Back
X