Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Sağol tatlım.
Sanırım beni stres çok etkiliyor .
aman ne yapalım RABBİM sağlık versinde gerisi önemli değil.
Ve soğan kürüne başlayıp bitirenler,sizleri tebrik ediyorum ;)

evet canım herşeyin başı sağlık tabiki...kız işin ucunda bebek varsa soğan sarımsak ne varsa yer içerim ben:9::9: sende iç be kuzum şifa bulursun inşallah tadı kötü olabilir ama napalım idare edecen hadi bak sana bu alkışlarr:46::46:sonnur soğan suyu iç:46: sonnur soğan suyu iç:46::46:

KIZLAR selamlar,, ben doktora gittim maalesef dış gebelik teşhisi koydular perşembe günü kısmetse sonlandıracaklar.. çok üzgünüm.. Allah'tan hayırlısı diyorum.. Bu arada listeden silerseniz o hamile yazısı tarih oldu çünkü bana yine :2: hakkımızda hayırlısı bakalım..

evet canım biz her daim burdayız sen yoksun bu aralar...

meslektaşız ozaman...branşın ne canım
yok bebeğim ben hep buraalardayım sabahın körnde geliyorum hatta....
evet canım bencede kafasına göre çizgi çekiyo yada siliyoo:1: sen ne durumdasın ne var ne yok

valla ben bu ay çatlamadım o yüzden adetimi bekliyorum bakalım vaktinde gelir inşş...

KIZLAR selamlar,, ben doktora gittim maalesef dış gebelik teşhisi koydular perşembe günü kısmetse sonlandıracaklar.. çok üzgünüm.. Allah'tan hayırlısı diyorum.. Bu arada listeden silerseniz o hamile yazısı tarih oldu çünkü bana yine :2: hakkımızda hayırlısı bakalım..

en kısa zamanda tekrardan hamile kalıcaksın ALLAHın izniyle rabbim sabrını versin...gerçekten çok üzüldüm ama olmuyorsa hayırlı olan budur diyelimmm...:14::14:

canım yaa inan çok üzüldümm.ama sen sağlıklı ol tekrardan bebişin gelecek üzülme sakın.başka ne denirki.........

canım yaa gerçekten çok üzüldüm demekki hayırlı değilmiş tatlım...inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...

evet canım herşeyin başı sağlık tabiki...kız işin ucunda bebek varsa soğan sarımsak ne varsa yer içerim ben:9::9: sende iç be kuzum şifa bulursun inşallah tadı kötü olabilir ama napalım idare edecen hadi bak sana bu alkışlarr:46::46:sonnur soğan suyu iç:46: sonnur soğan suyu iç:46::46:

yaa soğanın kendisini çok severim kuru kuru yerim yanii ama suyunu gelde iç bakalım
vallahi içemedim uzaktan bakınca bile midem bulandı :P
Kızlar ben inş bi gün hiç ummadığım anda hamile kalırım diye dua ediyorum..

yaa soğanın kendisini çok severim kuru kuru yerim yanii ama suyunu gelde iç bakalım
vallahi içemedim uzaktan bakınca bile midem bulandı :P
Kızlar ben inş bi gün hiç ummadığım anda hamile kalırım diye dua ediyorum..

soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gebertcem senı he ıc şu suyu ölmezsin..:47::47:hem ıcemesem ben ıcemezdım ne kadar ıcıp ıcıp gerı cıkardım bılıyormusun sen.hatta kac kere baslayıp bıraktım. belkı bastan ıcebılseydım kıstım erırdı ama ıcememdım.amelıayata bıle razı oldum.ama sonunda bır kere daha denıcem dedım basardım ıctıgımde mıdem bulandı ates bastı 3 saat kendıme gelemedım yattım hasta gıbı :((sonra sen bana devam ettın dedın ettım ıyıkı de etmısım cok faydası var sımdı alıstım cay gıbı demleyıp ıcıyorum bıle:1::1:sende yapabılırsın eger cok mıden bulandıysa bıle devam et pes etme az az ıc alısılıyorsun..
Rabbım ınsallah en kısa zamnda duanı kabul etsın canım..
tabı burdakı butun arkadaslarımında duası kabul olsun hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım.
sızı ıhmal edıyorum ama ınanın aklımdasınız.hepınızı çoooooooooooooook sevıyorum..
Dualarım sızınle...

canım cok uzuldum ama elden bırsey gelmıyor ıste hersey kısmet ama ınanıyorum yakında gelıcek bebeğin...

hakkında hayırlısı olsun güzelim üzücü çok ama kısmet hersey nasip rabbim tez zamanda sağlıkla kucaklarımıza versin diyelim..

bdroner canım çok üzüldüm ....inşallah rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur seni...gerçekten zor bi süreç olmalı senin için.
sewinçç seni de tebrik ederim.darısı bize inş...
bu ARADA aşılama ile ilgili sorumu cevaplamışsın arkadaşım sana da teşekkürler...benim tüm şartlar tututo...4 yıllık evliyim nerdeyse yaşımda 30 olmak üzere .. :-)))
bu ay da denicem eşimi ikna ettim bir sonraki ay doktora gidiyoruz...neyse çıksın artık.biz bu işi iki kişi başaramıyoruz çünkü.sorunun kaynağını bulalım.belki cidden bi problem vardır.boş yere vakit kaybı yaşamayalım..benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile..kimisi 2. ciye hamile... ben de istiyorum:43:

soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gebertcem senı he ıc şu suyu ölmezsin..:47::47:hem ıcemesem ben ıcemezdım ne kadar ıcıp ıcıp gerı cıkardım bılıyormusun sen.hatta kac kere baslayıp bıraktım. belkı bastan ıcebılseydım kıstım erırdı ama ıcememdım.amelıayata bıle razı oldum.ama sonunda bır kere daha denıcem dedım basardım ıctıgımde mıdem bulandı ates bastı 3 saat kendıme gelemedım yattım hasta gıbı :((sonra sen bana devam ettın dedın ettım ıyıkı de etmısım cok faydası var sımdı alıstım cay gıbı demleyıp ıcıyorum bıle:1::1:sende yapabılırsın eger cok mıden bulandıysa bıle devam et pes etme az az ıc alısılıyorsun..
Rabbım ınsallah en kısa zamnda duanı kabul etsın canım..
tabı burdakı butun arkadaslarımında duası kabul olsun hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım.
sızı ıhmal edıyorum ama ınanın aklımdasınız.hepınızı çoooooooooooooook sevıyorum..
Dualarım sızınle...

hülüm yaa vallahi aynen dediğin gibi midem çok bulandı :(
evet haklısın canım benim sen başardın belkide benim gazımla :)
ama ben yapamadım yahuuu :)
yani ben normal bitki çaylarını bile içemem.
içen herkese başarılar diliyorum şifalar diliyorum ;)

bdroner canım çok üzüldüm ....inşallah rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur seni...gerçekten zor bi süreç olmalı senin için.
sewinçç seni de tebrik ederim.darısı bize inş...
bu ARADA aşılama ile ilgili sorumu cevaplamışsın arkadaşım sana da teşekkürler...benim tüm şartlar tututo...4 yıllık evliyim nerdeyse yaşımda 30 olmak üzere .. :-)))
bu ay da denicem eşimi ikna ettim bir sonraki ay doktora gidiyoruz...neyse çıksın artık.biz bu işi iki kişi başaramıyoruz çünkü.sorunun kaynağını bulalım.belki cidden bi problem vardır.boş yere vakit kaybı yaşamayalım..benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım hamile..kimisi 2. ciye hamile... ben de istiyorum:43:

nazcım,kaç yaşındasın?
30 bile olsan çok geç değil canım benim,
benim görümcem 33 yaşında ANNE oldu hemde onda pko vardı
bebeğin olmayacak demişti bi dr ama hemen oldu;)
hsg çektirdin mi peki?

nazcım,kaç yaşındasın?
30 bile olsan çok geç değil canım benim,
benim görümcem 33 yaşında ANNE oldu hemde onda pko vardı
bebeğin olmayacak demişti bi dr ama hemen oldu;)
hsg çektirdin mi peki?

canım 82 doğumluyum ben...3 yıl 8 ay oldu evleneli de..artık zamanı geldi.ben sadece gecen yıl mart ayında bi kadın doğumcuya gitmiştim.vajinal ultrasound ile bakmıştı.bişi yok demişti.kan testleri de normal..ama eşim görünmedi hiç.bana da yıllar önce pko sendromu denmişti.ama sonra hiç bişi demedi mart ayındaki doktor.adetlerim genelde düzenli...28-29 günde bir oluyorum.en uzun 31 günde olmuştum.

canım 82 doğumluyum ben...3 yıl 8 ay oldu evleneli de..artık zamanı geldi.ben sadece gecen yıl mart ayında bi kadın doğumcuya gitmiştim.vajinal ultrasound ile bakmıştı.bişi yok demişti.kan testleri de normal..ama eşim görünmedi hiç.bana da yıllar önce pko sendromu denmişti.ama sonra hiç bişi demedi mart ayındaki doktor.adetlerim genelde düzenli...28-29 günde bir oluyorum.en uzun 31 günde olmuştum.

Benimde 4.5 yıl oldu evleneli.
oo canım o zaman doktor direk aşılama yapmaz bildiğim kadarıyla,
önce eşinden spermiogram senden hormon tahlilleri ve en önemlisi hsg (rahim filmi)
almadan aşılama yapmazlar.bence acele ediyorsan hemen iyi bir dr.bul ve tedaviye başla canım
ALLAH şifa versin :34:

Back
X