Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cnm tblonu koysana bakak ta görekkk

yok baharım henüz adet olmadım ilaç verdi sanırım onu bırakınca olcam:31:

uvvv ben bunu nasıl yaptımmmm sen nasılsın bebişimmm ......:27::27::27:

bunu bana nasıl yaptın bakim:20: iyiyim canım ne olsun çalışmalara yeni başlıcam hayırlısı sen daha adet olmamışsın sanırım hayırlısı olsun biran önce gelse bari...

hepinize mutlu huUrlu saglikli ve bebisli bir yil diliyorum

teşekkürler canım yeni yılda bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum...:nazar:

Ben iyiyim işte dün adetim başladı 3 günlük bir gecikmeden sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de 36.9 la adet oldum bi de üstüne üstlük eşimde yoktu yanımda :43: yılbaşına böyle girdim neyseki annemlerleyim yeni yıl daha güzel bir yıl olsun hepimiz için :16:

tatlım hayırlısı olsun inşallah yeni yılın ilk ayında bebeğin gelir...adet geciikmesi-düzen bozulması iyiye işarettir derler:34:

tatlım hayırlısı olsun inşallah yeni yılın ilk ayında bebeğin gelir...adet geciikmesi-düzen bozulması iyiye işarettir derler:34:

Teşekkür ederim canım hepimiz için güzel bir sene olsun diliyorum birbirimizin güzel haberlerini alalım mutluluklarını paylaşalım topiğimiz şenlensin istiyorum bu yeni yılda :34:
Bakalım artık neler olucak göreceğiz :26:

selam fıstık bende iyiyim,, tablo mu görmek istiyosun
işteee 39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com

bunu bana nasıl yaptın bakim:20: iyiyim canım ne olsun çalışmalara yeni başlıcam hayırlısı sen daha adet olmamışsın sanırım hayırlısı olsun biran önce gelse bari...
B]

sonii sen tablonla bana havamı attın al sana tablo 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

:27::27::27:
yok bebişim adeti bekliyorum dört gözle aşılama için oda kapris yaptı onu görmeyi çok istiyorum bu sıralar :1:

kızlar merhabalarrr :3:ya biz rastgelemicez heralde bugün kaçıncı girişim zaman buldum sansa kimsecikler yokk...neyse artık öpüyorum hepinizi....

kimsecikler yok:31:
nasilsiniz kizlarr ya gelisme yokmu yine :43:
bugun bnmde 8.gunum start vericez bakalim.allah bu yil yuzumuzu guldurur insallah hepinizi optumm..

kızlar selammmmmm :-)))) olimberacım beni sormuşun... :-))) ben iyiyim.. bugün adetin 19. günündeyim.dün itibari ile çift çizgiyi gördüm. :-) dün öğlen ve bu sabah çalıştım.eşim diyor ki bu gece çalışalım ben diyorum ki yarın sabah çalışalım.sizce????bide bu sitede bi yazı okumuştum.sık ilişki sperm sayısını sanılanın aksine arttırıyormuş.linki bulursam yollıcam.sizce doğru olabilir mi?eşim biraz da onun gazına geldi...

kızlar selammmmmm :-)))) olimberacım beni sormuşun... :-))) ben iyiyim.. bugün adetin 19. günündeyim.dün itibari ile çift çizgiyi gördüm. :-) dün öğlen ve bu sabah çalıştım.eşim diyor ki bu gece çalışalım ben diyorum ki yarın sabah çalışalım.sizce????bide bu sitede bi yazı okumuştum.sık ilişki sperm sayısını sanılanın aksine arttırıyormuş.linki bulursam yollıcam.sizce doğru olabilir mi?eşim biraz da onun gazına geldi...

selam canım naber :3:sabah calısın bence sabah daha kalıtelı oluyormus spermler he bıde sık ılıskı derken gun aşırı yada 3 gun ust uste yapabılırsın sonrası yıne kalıteyı düşürüyor

Teşekkür ederim canım hepimiz için güzel bir sene olsun diliyorum birbirimizin güzel haberlerini alalım mutluluklarını paylaşalım topiğimiz şenlensin istiyorum bu yeni yılda :34:
Bakalım artık neler olucak göreceğiz :26:

inşallah canım hepimizin gönlüne göre olur bu sene inşallah...

kızlar merhabalarrr :3:ya biz rastgelemicez heralde bugün kaçıncı girişim zaman buldum sansa kimsecikler yokk...neyse artık öpüyorum hepinizi....

canım evet malesef karşılaşamıyoruz nasılsın senin bat bugün değil mi? ee ne durumdasın canm hadi bize güzel haber ver

sonii sen tablonla bana havamı attın al sana tablo 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

:27::27::27:
yok bebişim adeti bekliyorum dört gözle aşılama için oda kapris yaptı onu görmeyi çok istiyorum bu sıralar :1:

beklemezsin hemen gelir-beklersin gelmez bu nasıl iş yahuu:1:

kimsecikler yok:31:
nasilsiniz kizlarr ya gelisme yokmu yine :43:
bugun bnmde 8.gunum start vericez bakalim.allah bu yil yuzumuzu guldurur insallah hepinizi optumm..

şuan bi gelişme yok canım listemiz beklemede ama hamileeee ler çıkacak inşallah.. çalışmaların hayırlı olsun tatlım bebişini getirsin bu ay inşallah...

ohh iyi bari görmüşsün canım hadi bakalım hayırlı olsun sabah çalışın bence canım spermler daha canlı olur..evet sık ilişki olayına katılıyorum..

heyooooo...ben de burdayım..kızlar sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda sabah olayına karar verdim...bugün sabah 7 ye saat kurduk..yarı uykulu... :-) çok komik.....inşallah yumurtlamayı kaçırmıış olmayız...dün öğlen 1 gibi görmüştüm sonuçta...
neyse kısmet...olmazsa da takmıcam..alıştık zaten degil mi?zaten büyük ikramiye de çıkmadı :-(

heyooooo...ben de burdayım..kızlar sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda sabah olayına karar verdim...bugün sabah 7 ye saat kurduk..yarı uykulu... :-) çok komik.....inşallah yumurtlamayı kaçırmıış olmayız...dün öğlen 1 gibi görmüştüm sonuçta...
neyse kısmet...olmazsa da takmıcam..alıştık zaten degil mi?zaten büyük ikramiye de çıkmadı :-(

hadii sabah 7 de şenlik var desene:1::1:
kaçırmazsın tatlım bugün yapmışsın zaten spermler yaşar hem sabaha kadar inşallah bu sefer buluşur senin yumurtayla spermcik:emir_bebek:

hayal-masumiyet selam kızlarrr:3:

İyi akşamlar kızlar öpüyorum hepinizi :16:
adetliyken böyle işte bi bakıp çıkıyorsun söyleyecek bişey bulamıyorsun çalışma günleri daha heyecanlı oluyor :46: ovulasyon sonrasını hiç saymayacam artık çünkü tüm belirtiler fos çıkıyor özellikle bende yüksek ateş, baş dönmesi, kasık batması,adet gecikmesi bile yaşadım 3 gün o yüzden onları hiç kafama takmayacam 10 gün geçmedikçe adetim kendime toz kondurmayacam :19::19::19:

Nazcım öpüyorum canikom seni de sperm kalitesiyle ilgili yazını okudum çok da ilgimi çekti mutlaka bu ay daha sık ilişki deneyecem hoş geçen aylarda da denemiştik ama olmayınca olmuyor neyse çalışmalara devam illa bir gün olacak :21::21::21::52::52::52:

selam canım naber :3:sabah calısın bence sabah daha kalıtelı oluyormus spermler he bıde sık ılıskı derken gun aşırı yada 3 gun ust uste yapabılırsın sonrası yıne kalıteyı düşürüyor

31,1,2 çalışma oldu...yarın da olursa 4 olacak...yani kalitel düşecek o zaman tühhhh....

Back
X