- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.541
slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım![]()
selam fıstık bende iyiyim,, tablo mu görmek istiyosun
işteee 39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım![]()
hepinize mutlu huUrlu saglikli ve bebisli bir yil diliyorum
cnm tblonu koysana bakak ta görekkk
yok baharım henüz adet olmadım ilaç verdi sanırım onu bırakınca olcam![]()
uvvv ben bunu nasıl yaptımmmm sen nasılsın bebişimmm ......![]()
hepinize mutlu huUrlu saglikli ve bebisli bir yil diliyorum
Ben iyiyim işte dün adetim başladı 3 günlük bir gecikmeden sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de 36.9 la adet oldum bi de üstüne üstlük eşimde yoktu yanımdayılbaşına böyle girdim neyseki annemlerleyim yeni yıl daha güzel bir yıl olsun hepimiz için
![]()
tatlım hayırlısı olsun inşallah yeni yılın ilk ayında bebeğin gelir...adet geciikmesi-düzen bozulması iyiye işarettir derler![]()
selam fıstık bende iyiyim,, tablo mu görmek istiyosun
işteee 39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
bunu bana nasıl yaptın bakimiyiyim canım ne olsun çalışmalara yeni başlıcam hayırlısı sen daha adet olmamışsın sanırım hayırlısı olsun biran önce gelse bari...
B]
kızlar selammmmmm))) olimberacım beni sormuşun...
)) ben iyiyim.. bugün adetin 19. günündeyim.dün itibari ile çift çizgiyi gördüm.
dün öğlen ve bu sabah çalıştım.eşim diyor ki bu gece çalışalım ben diyorum ki yarın sabah çalışalım.sizce????bide bu sitede bi yazı okumuştum.sık ilişki sperm sayısını sanılanın aksine arttırıyormuş.linki bulursam yollıcam.sizce doğru olabilir mi?eşim biraz da onun gazına geldi...
Teşekkür ederim canım hepimiz için güzel bir sene olsun diliyorum birbirimizin güzel haberlerini alalım mutluluklarını paylaşalım topiğimiz şenlensin istiyorum bu yeni yılda
Bakalım artık neler olucak göreceğiz :26:
kızlar merhabalarrrya biz rastgelemicez heralde bugün kaçıncı girişim zaman buldum sansa kimsecikler yokk...neyse artık öpüyorum hepinizi....
sonii sen tablonla bana havamı attın al sana tablo 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok bebişim adeti bekliyorum dört gözle aşılama için oda kapris yaptı onu görmeyi çok istiyorum bu sıralar![]()
kimsecikler yok
nasilsiniz kizlarr ya gelisme yokmu yine
bugun bnmde 8.gunum start vericez bakalim.allah bu yil yuzumuzu guldurur insallah hepinizi optumm..
kızlar selammmmmm))) olimberacım beni sormuşun...
)) ben iyiyim.. bugün adetin 19. günündeyim.dün itibari ile çift çizgiyi gördüm.
dün öğlen ve bu sabah çalıştım.eşim diyor ki bu gece çalışalım ben diyorum ki yarın sabah çalışalım.sizce????bide bu sitede bi yazı okumuştum.sık ilişki sperm sayısını sanılanın aksine arttırıyormuş.linki bulursam yollıcam.sizce doğru olabilir mi?eşim biraz da onun gazına geldi...
heyooooo...ben de burdayım..kızlar sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda sabah olayına karar verdim...bugün sabah 7 ye saat kurduk..yarı uykulu...çok komik.....inşallah yumurtlamayı kaçırmıış olmayız...dün öğlen 1 gibi görmüştüm sonuçta...
neyse kısmet...olmazsa da takmıcam..alıştık zaten degil mi?zaten büyük ikramiye de çıkmadı :-(
hayal-masumiyet selam kızlarrr![]()
selam canım nabersabah calısın bence sabah daha kalıtelı oluyormus spermler he bıde sık ılıskı derken gun aşırı yada 3 gun ust uste yapabılırsın sonrası yıne kalıteyı düşürüyor
hadii sabah 7 de şenlik var desene
kaçırmazsın tatlım bugün yapmışsın zaten spermler yaşar hem sabaha kadar inşallah bu sefer buluşur senin yumurtayla spermcik![]()