- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.681
ahhh bi bilsem kızlar bebişlerimiz nerde kaldı.neden bizi bu kadar üzüyorlar.yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım.oysa ilk bebek çalışmasına başladığım günlerde hemen olacak sanmıştım.aylarca gebeyim diye dolanmıştım ortalıkta.ama o günler geçti acısı kaldı içimde.hepimiz için o kadar çok üzülüyorum ki anlatamam.hiç kendimi bebek sahibi olamıycak gibi hissediyorum.hiçbir sorunumuz da yok allaha şükür ama nerde hata yapıyorum bilmiyorum.çok mu büyük konuştum yoksa bi hatam mı var bilmiyorumm.çok üzgünümm çokkk.
aaa bunalım havası alıyorum sanki
canım benim Rabbim önce bize sonra eşimize sağlık versin...dermansız dert vermesin...çok şükür herşeyimiz normal...vakti gelince bizimde yavrularımız gelecek inşallah...sabırla beklicez napalım...
bahar valla dövücem seni hee isyana mı başladın üzülüyorum üzüyorsun bebişim çok doğru söylemişsin allah sabrını taçlandırsın hepimizin..
hepimiz bu sınavdan geçtik bende bekledim burda ne kadar yazılar yazdım umutsuzluğa düştüm ağladım her adette ama sıram geldi oldu bak yolun yarısı bile geldi ne çabuk geçti günler..burda hepinizin güzel haberlerini okuyor olucam çınar berkler nazlar gelecek benim saremde sağlıklı gelsin inş..