Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Artık bende buralıyım...köyün muhtarı kayıt yapsın benide:1:
Işin şakası bebeşim uğur getirsin bize inş......
Liste yapmıcanmı???

Artık bende buralıyım...köyün muhtarı kayıt yapsın benide:1:
Işin şakası bebeşim uğur getirsin bize inş......
Liste yapmıcanmı???

kayıt alınmıştır canım hoşgeldin:1: inşallah yeni sayfa yeni umutlar ve bebişimiz inşallah...ilerleyen günlerde yaparım belki tatlım biraz çoğalalımda:32: sen naptın test işini adetin geldimikii

hoşgeldin duygucumm pko görüntüsü yoksa endişe etme canım bence yumurtlama takibi klomen vs kullanabilirsin denedinmi hiç

hoşbuldum canım saol..
yoo hayır denemedim henüz bişey..nedense hiç elim gitmiyo öle şeylere heray varmıs yada olucakmıs gibime geliyo :50:
allah sonumuzu hayıretsin canımm..

hoşbuldum canım saol..
yoo hayır denemedim henüz bişey..nedense hiç elim gitmiyo öle şeylere heray varmıs yada olucakmıs gibime geliyo :50:
allah sonumuzu hayıretsin canımm..

amin canım inşllahh gerçi daha 6ay olmuş erken ama çok istiyorsanız bence bi yumurtlama takibi yaptırabilirsin yada en azından ovulasyon testi yada ateş yöntemini dene ben hepsini denedim gerçide:1: bende bu ay olacakmış gibi hisssediyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

amin canım inşllahh gerçi daha 6ay olmuş erken ama çok istiyorsanız bence bi yumurtlama takibi yaptırabilirsin yada en azından ovulasyon testi yada ateş yöntemini dene ben hepsini denedim gerçide:1: bende bu ay olacakmış gibi hisssediyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

insallah canım yaa güzel haberler verirsin insallah bu ay bize :34:
valla aslında istiyoruz tabi ama ne bilim o kdr düşünmeme ragmen elim gitmiyo delimiyim neyim :1:
adet olmamak çok sıkıntı verıyo bana hayatım boyunca hiç bilmezdim adet düzensizliğini :43:

bebişşşşşşşşşşş:52::52: hayırlı olsun topiğimiz, diğer topikte hamile kaldım ama bananeeeee liste yaparsan beni de hamiş yaz:51:

insallah canım yaa güzel haberler verirsin insallah bu ay bize :34:
valla aslında istiyoruz tabi ama ne bilim o kdr düşünmeme ragmen elim gitmiyo delimiyim neyim :1:
adet olmamak çok sıkıntı verıyo bana hayatım boyunca hiç bilmezdim adet düzensizliğini :43:

inşallah canım topiğimize katılan ve isteyen herkes bu ay güzel verir inşallah...sana önerim mutlaka dene bunları çok işe yarıyo evet adet düzensizliği zor gerçekten maşallah benimkide aşırı dakiktir:1:

inşallah canım topiğimize katılan ve isteyen herkes bu ay güzel verir inşallah...sana önerim mutlaka dene bunları çok işe yarıyo evet adet düzensizliği zor gerçekten maşallah benimkide aşırı dakiktir:1:

ay ne kdr güzel yaa özledim valla günü gününe adet olmayı bende:50:
böle olunca yumurtlama günlerimide tutturamıyorum heralde:43:
eğilip kalkınca nasıl belim ağrıyo anlatamam..:50::50:
şuanda bi yandan mutfakta iş yapıyorum bi yandanda sana laf yetiştiriyorum daa:52:

merhabalar..
oncelıkle bu topık sıze bır bebek mucdesınıde beraberınde getırır..
Allah ısteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..dualarım seninle canım..

ay ne kdr güzel yaa özledim valla günü gününe adet olmayı bende:50:
böle olunca yumurtlama günlerimide tutturamıyorum heralde:43:
eğilip kalkınca nasıl belim ağrıyo anlatamam..:50::50:
şuanda bi yandan mutfakta iş yapıyorum bi yandanda sana laf yetiştiriyorum daa:52:

evet tabi düzensiz olunca yumurtlama günlerini tahmin etmek zor ama ovulasyon testi dene mutlaka çift çizgiyi görüncee sevineksin..ay sorma benimde adetime 7 gün kaldı belim ağrıyooo

merhabalar..
oncelıkle bu topık sıze bır bebek mucdesınıde beraberınde getırır..
Allah ısteyen herkese anne olmayı nasip etsin insallah..dualarım seninle canım..

merhaba hoşgeldin gölgemm amin inşallah saol canım isteyen herkese nasip etsin inşallah senin çocuk var sanırım

merhaba hoşgeldin gölgemm amin inşallah saol canım isteyen herkese nasip etsin inşallah senin çocuk var sanırım

canım ben 10+5 haftalık hamıleyım..
1 yıllık evlıyım..ben bu konuda kendımı cok sanslı hıssedıyorum..bebege karar verdık..
korunmayı bıraktıgım hafta hamıle kalmıstım. (masallah)
darısı sana ınsallah canım

merhaba kızlar.iki düşüğüm oldu.3 ay geçti şimdi yeniden istiyoruz.bacağıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor.canımı çok yakıyor.yüyürken zorlanıyorum.böyle birşey neden olabilir.bu durumu yaşayan var mı.bir de kasığıma ağrı giriy:26::26::26:or

canım ben 10+5 haftalık hamıleyım..
1 yıllık evlıyım..ben bu konuda kendımı cok sanslı hıssedıyorum..bebege karar verdık..
korunmayı bıraktıgım hafta hamıle kalmıstım. (masallah)
darısı sana ınsallah canım

maşallah canım ne güzel Allah nazarlardan korusun saol tatlım darısı hepimize inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım bizim içinde dua edersen sevinirim

maşallah canım ne güzel Allah nazarlardan korusun saol tatlım darısı hepimize inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım bizim içinde dua edersen sevinirim

sagolasın canım benım..
hamılelerın duası kabul olur derler..
dualarımı eksik etmicem..
herseyden once hakkında hayırlısı canım benım..

merhaba kızlar.iki düşüğüm oldu.3 ay geçti şimdi yeniden istiyoruz.bacağıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor.canımı çok yakıyor.yüyürken zorlanıyorum.böyle birşey neden olabilir.bu durumu yaşayan var mı.bir de kasığıma ağrı giriy:26::26::26:or

merhaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun bu kasık batmaları genelde gebelik belirtisi diye duydum ne zaman adetin pekii yakınsa olabilir

düsük yapmanla ılgılı olmayadabılır ..
Allah korusun ama bel fıtıgında sık rastlanan bır agrı tıpıdır bu bahsettıgın..dr a gorunmeyı ıhmal etme bence

merhaba canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun bu kasık batmaları genelde gebelik belirtisi diye duydum ne zaman adetin pekii yakınsa olabilir

hoşbulduk sağol cevap verdiğin için.adet tarihimi bilmiyorum çünkü düzensiz.bel ağrım kasık ağrım da var.az önce yerleri sildim.birden ağrılarım başladı

Back
X