Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

neden fikir değiştirdin deryoşş????
çok heyecanlı yaaa cinsiyetinide öğrenebilirsin büyük ihtimal...
unutma kızsa erken öğrenilir erkekse geç derler bakalım nolcek tırımtırım tırırırırıııımmmmm

TAVA PIZZASI
Malzemeler:

Hamur İçin :

* 1 yumurta
* 3 çorba kaşığı yoğurt
* 1.5 çorba kaşığı sıvı yağ
* 3 kahve fincanı un
* 1/2 paket kabartma tozu
* 1 fiske tuz

Üzeri İçin :

* 2 çorba kaşığı ketçap veya ½ çorba kaşığı az su ile ezilmiş salça (ben kaynar suyla salcayı karıstırdım ıcıne ketcap döktum azıcık)
* 2 domates
* 1 çarliston biber
* 4-5 sosis
* Zeytin
* Kaşar rendesi
malzeme evde ne varsa ben domatesle bıber koymadım dıger aklına negelırse koy gıtsın

tşk ederim cnm ilk fırstta denycem bnm için önemli olan hamuru idi zaten üzeri hep aynı oluyor.....
fotoğraf makinesi aradım bulamadım cep telden çektim resim geliyor ...

yok resmini yüklüycem hani pkk leşleri sergileniyorya onun gibi az beklersen görürsün

yuhhhh öldurmekle kalmadın resmını cektınnnsınekten korkan bırı olaraktan yerınde olsam evı coktan terketmıstım ve evden yok olduguna ınana kadar hıcbır guc benı o eve sokamazdııııı
ust kata cekırge gırmıs bızım gecen hafta ogrendım o gun bugundur huzurum kactı bızım yollardan gectı neticede

tşk ederim cnm ilk fırstta denycem bnm için önemli olan hamuru idi zaten üzeri hep aynı oluyor.....
fotoğraf makinesi aradım bulamadım cep telden çektim resim geliyor ...

hamurunu aynı bu olculerde yap bıraz yapıs yapıs oluyo teflona akıt dırek malzemelerı koy kapagını kapat hafıf kıs altını 15-20 dk ya pısıyo

kız bu zaten bildiğin sinek kadar bildiğin yeni doğmuşşş bnm abarttığıma bakma raidd le öldürdüm zaten
çekirge bilmemde iki defa bu kocaman yeşil olandan girdi eve onu kırlentleri fırlatarak nakavt etmiştim

vralıgı yeter ıster sınek kadar ıster karıncaada bak akrep yeterınce
urkutucu

bende su sıralar kertenkele fobısı basladı her gece allahım gırmesın dıye dua edıyorum camlar 7/24 acık oluncaa

Son düzenleme:

bu moddayımmm hıc gormmestım daha onceeeeee
bize gel göstereyim ...zaten öldürücü zehir vermeyen cinsindenmiş buranın akrebi...
vralıgı yeter ıster sınek kadar ıster karıncaada bak akrep yeterınce
urkutucu

bende su sıralar kertenkele fobısı basladı her gece allahım gırmesın dıye dua edıyorum camlar 7/24 acık oluncaa

kertenkledendemii korkuyon kız allah seni napmasınnn kuyruğunu tutsan kıçını bırakıp kaçıyor hayvannn
onlarda haşerat işteee..
rabbim insan kılığındaki akrplerden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…