Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

5 kere fln yaptırdık sanırım toplamda..
bence hastanede vermesi gerekir yada labratuarda, doğru sonuç almak istiyorsanız..
aralık olarakta ortalama 3 ay en son 1 sene sonrasında..

Sen zaten biliyorsun bizim geçmişi nasıl şartlarda testi verdiğimizi.,
yani doktor önemsememişti sayı normaldi belkide ondan..
Ama bi adet olayımda iyi bir yer ve benim içinde iyi bir doktor bulmam lazım.

kızlar hepinize hayırlı cumalar biraz geç oldu ama
beni merak edenler olmuş kızlar saolun bu ara biraz canım sıkkındı ama iyi olmaya çalışıyorum
pasim gelmiş özlemcim gelmiş sonnurum gelmiş karşılaşamadık kızlar ama iyisniz inşallah
bahar olii hayal naz bdroner deryoş birsel nilay sizler nasılsınız kızlar
tek tek yazamadım hepinize kusura bakmayın unuttuğum varsa...şimdi çıkmam lazım iftara davetliyiz bugün
aaa kızlar bugün annemin sonucunu aldık çok şükür oda iyi çıktı Allahıma binlerce şükür içim rahatladı
geceye gelince göüşürürz fıstıklar öpüyorum hepinizi

Melisimm hoşgeldinn tatlım kaybolma ortalıktan gelip seni görememeyince eksikliğin hissediliyor..
Anneciğin için çok sevindim Allah sağlıkla başınızdan eksik etmesin hepimizinkinide...

selam kızlar...bugün itibariyle kırmızıları gördüm.zaten bekliyordum.korunmadıgımız için :-)
meliscim annen için çok sevindim.tekrar gecmiş olsun.tondoracım eşin kesinliklle hastanede vermesin.çoğu hastane anlaşmalı bir laboratuvara yönlendiriyor.yolda en az 2 saat geciyo.benim eşim bi hastanede verdi.4 saat soonra başlamışlar testi yapmaya.hareketli hareketsiz vs tüm sperm değerleri 0 çıkmıştı...
sonra istanbullab a gitti.iyi bir yermiş.memnun kaldı eşim.60 TL ye yapıyorlar.SGK lı fiyat bu.aklında bulunsun

yaww arkadaşşş bugün de ben burlardayım, kociş de yok, rahatım diye mi siz hepiniz kayboldunuz ortadan yaaaaa :52:

Son düzenleme:
melissss çoksevindim sonuçlar temiz çıkmış harikaaaaa...
iftara gidiyosun ymek beleş diye abartma sakınn...:1:

selam kızlar...bugün itibariyle kırmızıları gördüm.zaten bekliyordum.korunmadıgımız için :-)
meliscim annen için çok sevindim.tekrar gecmiş olsun.tondoracım eşin kesinliklle hastanede vermesin.çoğu hastane anlaşmalı bir laboratuvara yönlendiriyor.yolda en az 2 saat geciyo.benim eşim bi hastanede verdi.4 saat soonra başlamışlar testi yapmaya.hareketli hareketsiz vs tüm sperm değerleri 0 çıkmıştı...
sonra istanbullab a gitti.iyi bir yermiş.memnun kaldı eşim.60 TL ye yapıyorlar.SGK lı fiyat bu.aklında bulunsun

Melisimm hoşgeldinn tatlım kaybolma ortalıktan gelip seni görememeyince eksikliğin hissediliyor..
Anneciğin için çok sevindim Allah sağlıkla başınızdan eksik etmesin hepimizinkinide...

her şey boş annenin sonucu temiz çıkmış ya:nazar:
çok şükür

çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için güzel dilekleriniz için çok sağolun..iyiki varsınız sizleri seviyorum:16:

canm hakkında hayırlısı olsun inşallah diğer aya bebişin gelir

deryoşumm senin bebiş oğlan olacak sanırım haa:emir_bebek:
hiç önemli değil isim mevzusu tatlım ya 2. ismi kullanırsın:1:
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah canım

Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Benimde 2 aydır umudum yok geçen ay korunduk,bu ayda ben yoktum şimdi adetimi bekliyorum..
Ne sakin dimi hiç heyecan yok adet bekliyoruz yani :37:

Zaten burda spermmiogramı çapada yapıyorlar bildiğim kadarıyla,orayada gidip hiç bekleyemem..
Büyük ihtimalle özelde yaptırırız.
Yuh 4 saat çok fazla :53: Bize laboratuvardaki çocuk 15 dk içinde hemen getirin demişti biz evde vermiştik testi ama hastaneye yakındık onun için ki oda sağlıklı olmuyor işte ..
Sizin yaptırdığınız lab nerde adı falan?

deryoşumm senin bebiş oğlan olacak sanırım haa:emir_bebek:
hiç önemli değil isim mevzusu tatlım ya 2. ismi kullanırsın:1:
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah canım
isim mevzu çözülür dediğin gibi bu zamanda böyle şeyler olması canını çok sıkıyor insanın be meliss
bi kere yaw dan arkadaş olmaz onu bil :60:

melissss çoksevindim sonuçlar temiz çıkmış harikaaaaa...
iftara gidiyosun ymek beleş diye abartma sakınn...:1:

:9::9::9::9:
derya buna çok güldüüüü
kız haleee ben rüyamda seni gördüm fıttırı fıttırı geziyorduk bahar da vardııı:52:

Deryoşş günaydın yavrii

Boşver adı pamuk kalsın olsun bitsin :1:

canım valla bazen kızıyorum da kendime bırak sağlıklı doğsun şimdiden takma bu kadar kafana diye ama olmuyor

eşim arası pek istemiyor haklı çünkü R ler ile ufak bir problememiz var:9:
bizler anlamıyoruz ama ilk kez konuştuğu biri yuvarladığını farkediyor

o nedenle çok beğendiğim bir isim de Tuna
ikinci isim Tuna olabilir
eşim tamam dedi

Back
X