- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #12.301
bahoooooooo
[
/FONT]

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kere fln yaptırdık sanırım toplamda..
bence hastanede vermesi gerekir yada labratuarda, doğru sonuç almak istiyorsanız..
aralık olarakta ortalama 3 ay en son 1 sene sonrasında..
kızlar hepinize hayırlı cumalar biraz geç oldu ama
beni merak edenler olmuş kızlar saolun bu ara biraz canım sıkkındı ama iyi olmaya çalışıyorum
pasim gelmiş özlemcim gelmiş sonnurum gelmiş karşılaşamadık kızlar ama iyisniz inşallah
bahar olii hayal naz bdroner deryoş birsel nilay sizler nasılsınız kızlar
tek tek yazamadım hepinize kusura bakmayın unuttuğum varsa...şimdi çıkmam lazım iftara davetliyiz bugün
aaa kızlar bugün annemin sonucunu aldık çok şükür oda iyi çıktı Allahıma binlerce şükür içim rahatladı
geceye gelince göüşürürz fıstıklar öpüyorum hepinizi
bahoooooooo[
/FONT]
bahoooooooo[
/FONT]
yaww arkadaşşş bugün de ben burlardayım, kociş de yok, rahatım diye mi siz hepiniz kayboldunuz ortadan yaaaaa![]()
bi kere yaw dan arkadaş olmaz onu bil
melissss çoksevindim sonuçlar temiz çıkmış harikaaaaa...
iftara gidiyosun ymek beleş diye abartma sakınn...![]()
selam kızlar...bugün itibariyle kırmızıları gördüm.zaten bekliyordum.korunmadıgımız için
meliscim annen için çok sevindim.tekrar gecmiş olsun.tondoracım eşin kesinliklle hastanede vermesin.çoğu hastane anlaşmalı bir laboratuvara yönlendiriyor.yolda en az 2 saat geciyo.benim eşim bi hastanede verdi.4 saat soonra başlamışlar testi yapmaya.hareketli hareketsiz vs tüm sperm değerleri 0 çıkmıştı...
sonra istanbullab a gitti.iyi bir yermiş.memnun kaldı eşim.60 TL ye yapıyorlar.SGK lı fiyat bu.aklında bulunsun
Melisimm hoşgeldinn tatlım kaybolma ortalıktan gelip seni görememeyince eksikliğin hissediliyor..
Anneciğin için çok sevindim Allah sağlıkla başınızdan eksik etmesin hepimizinkinide...
her şey boş annenin sonucu temiz çıkmış ya
çok şükür
selam kızlar...bugün itibariyle kırmızıları gördüm.zaten bekliyordum.korunmadıgımız için
meliscim annen için çok sevindim.tekrar gecmiş olsun.tondoracım eşin kesinliklle hastanede vermesin.çoğu hastane anlaşmalı bir laboratuvara yönlendiriyor.yolda en az 2 saat geciyo.benim eşim bi hastanede verdi.4 saat soonra başlamışlar testi yapmaya.hareketli hareketsiz vs tüm sperm değerleri 0 çıkmıştı...
sonra istanbullab a gitti.iyi bir yermiş.memnun kaldı eşim.60 TL ye yapıyorlar.SGK lı fiyat bu.aklında bulunsun
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/487808_10151057129914194_1399767674_n.jpg
Kızlarr buda bizim minik mirac'ımız çirkin şeyyy
isim mevzu çözülür dediğin gibi bu zamanda böyle şeyler olması canını çok sıkıyor insanın be melissderyoşumm senin bebiş oğlan olacak sanırım haa
hiç önemli değil isim mevzusu tatlım ya 2. ismi kullanırsın
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah canım
bi kere yaw dan arkadaş olmaz onu bil
Deryoşş günaydın yavrii
Boşver adı pamuk kalsın olsun bitsin![]()