- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.341
slm olsun herkeze gelene gidene..
deryoş güzel rüyaymış ama turuncu en sevmediğim renktir yahuu ...
kızlar sanırım ben erken adet olcam salıya randevu alcam doktordan herşeyin hayırlısı 3. aşılama startını veriyorumm...
allahımdan yardım istiyorum sizlerdende duaa...
hayırdır yavrum lekemi geldi yoksa başladımıı
dualarımız seninle inşallah allahım yüzünü güldürecek.
ttüpe gerek kalmayacak ben inanıyorummm inşallahhhh
cnm lekelenme şeklinde genelde olurduya hanii ..biraz erken başladı sadece bu kez..
ama adet ağrılarım var..
defalarca ertelenen aşılama bu kez yapılcak sanırım ...
allah yardımcımız olsun cnmm...
sıkılmışsın sende nedenkii hacı??
selam kızlarr
herkes iyi çok şükür, melis annene çok ama çok sevindim Allah sağlığınızı mutluluğunuzu daim eylesin canım,
deryooşşş mehmet ismi bence güzel, yanına kayra güzel olur, Tanrının hediyesi demek. Mehmet Kayra, göktuğ da güzel isim ben oğlum olsaydı göktuğ koycaktımtuna da güzel hatta Tunahan olabilir, hımmm klasik olabilir ama alp de güzel mehmet alp, gökalp te güzelll anammmm ne çok yazdım hamileliğin en güzel kısmı isim araştırmak öpüldünüzzzz
slm canm maşallahh büyümüş baya..senin oğlan hızlı çıkacak yaaSlm kuşlar nasılsiniz dün bizim kontrolumuz vardı bebisim 1800 gram olmuş maşallah. Sizleri seviyorumm haber verim dedim hersey yolunda bası yine aşağıda hazır velet:) hepinizi opuorum
isim mevzu çözülür dediğin gibi bu zamanda böyle şeyler olması canını çok sıkıyor insanın be meliss
kızlar sanırım ben erken adet olcam salıya randevu alcam doktordan herşeyin hayırlısı 3. aşılama startını veriyorumm...
amin ccnm amin...dualarım seninle canım benim inşallah en hayırlısı olur
valla banada doktorlar diyo ama ben duramıyorumkii sonii bi çok şeyi kendim talep edyorum araştırmalarımdan yola çıkıp..Tatlımmm selam sanada..
Bu sefer son olsun,meleğin seninle olsun inşallahh
Şimdi bu 3.aşılaman olduğuna göre sen baya tecrübe kazanmış oluyorsun.
Bana baştan sona kadar aşılama için gerekli olanları söyler misin ayrıntılarıyla
Bu forumda olupta aşılamayı araştırmayan bir benim heralde
Hep gittiğim o doktor yüzünden,sürekli bana olacak olacak dedi ama bi hamile bırakamadı beni
Selam kizceler
Olicim inşallah bu son tedavin olsun bu mübarek günlerde yola koyuluyorsun Rabbim meleğini sana yolasın inşallah
Melisim annenin sonucları temiz çıkmış cok şükür gecmis olsun canım
Bu arada bende aksam rüyamda seni gördüm Kayseri ye ablama gelmisim seninlede görüşüyoruz ablamın bir arkadaşı var bana cok dua etmişti oda var yanımızda hayıra yordum canım inşallah hayırlı haberler al sende
Baharım evet aksam karşılaşmadık kısmet olsun
Allahım tez zamanda size nasip edecek hepimiz kucağımızda göreceğiz Allahın izniyleslm canom çok sağol canım benim aminn inşallah...sen nasılsın cemre nasıl ısır benim içinnn
slm canm maşallahh büyümüş baya..senin oğlan hızlı çıkacak yaa
evet canım doğrudur..ben bile isim hayalleri kurarken senin düşünmen çok normal ve çok güzel duygular olsa gerek canım benim..
aslında güzel evet ama mevzu k.pederin ismi olması ne gerek var ki yaniselam kızlarr
herkes iyi çok şükür, melis annene çok ama çok sevindim Allah sağlığınızı mutluluğunuzu daim eylesin canım,
deryooşşş mehmet ismi bence güzel, yanına kayra güzel olur, Tanrının hediyesi demek. Mehmet Kayra, göktuğ da güzel isim ben oğlum olsaydı göktuğ koycaktımtuna da güzel hatta Tunahan olabilir, hımmm klasik olabilir ama alp de güzel mehmet alp, gökalp te güzelll anammmm ne çok yazdım hamileliğin en güzel kısmı isim araştırmak öpüldünüzzzz
DErya buna çok güldüpek lacivert giymem yavru
uykucu seniii bu gece gelde çene çalalım yineee eskisi gibii
Allahım tez zamanda size nasip edecek hepimiz kucağımızda göreceğiz Allahın izniyle
aslında güzel evet ama mevzu k.pederin ismi olması ne gerek var ki yani
ama olacak mecbur eşim çok arzu ediyor kıramam
içinde R harfi olmamlı eşim biraz zorlanıyor söylerken
Göktuğ asla nefret ettiğim bir öğrencimdi
ama Tuna da takık durumdayım şuan MEhmet Tuna
DErya buna çok güldü
sen buu yazarken ben uyuyordum mu acaba
aaa ben halemden de alıntı yapmıştımm
neyse turuncunun nesini sevmiyon kızz
bahar da lacivert giymezmiş zatii
rüya elimde patladı
aşılaman bu kez yüzünü güldürsün canım duamdasın
esmerimya yakışmıyor cnm ondan yoksa iyidir turuncu
deyiş o deyiş patladı gitti
amin cnm güldürsede artık farketmez o bebek buraya gelecekk ulenn
amin ccnm amin...
valla banada doktorlar diyo ama ben duramıyorumkii sonii bi çok şeyi kendim talep edyorum araştırmalarımdan yola çıkıp..
aşılama için gerekli olan derken cnm doktoruna anlatırsın arrtık geçmek istediğini söylersin snra yumurtlama çatlama ve sperm yıkama ile spermlerin enjekte edilmesi sorma istediğin farklı bişimiydi :26:
amin pasicim ALLAH razı olsun beklemek zor ama napalımm...
mrbbbb arkdşlrrr
Selam kizceler
Olicim inşallah bu son tedavin olsun bu mübarek günlerde yola koyuluyorsun Rabbim meleğini sana yolasın inşallah
Melisim annenin sonucları temiz çıkmış cok şükür gecmis olsun canım
Bu arada bende aksam rüyamda seni gördüm Kayseri ye ablama gelmisim seninlede görüşüyoruz ablamın bir arkadaşı var bana cok dua etmişti oda var yanımızda hayıra yordum canım inşallah hayırlı haberler al sende
Baharım evet aksam karşılaşmadık kısmet olsun
Kızlaaaaaarrrrrrrr
ulan bi akşam girmedimmmmmm neler olmuş öyle ateş topiğinde
neyse çok yorum yapmıcam az çok fikirler ve durum belli..
pazar diyemi bugün kimseler yokkkkkk yaaa gelin azcık sohbet edelim
canım çok sıkkın ztn benim ..
niye canın sıkkın senin bakayımKızlaaaaaarrrrrrrr
ulan bi akşam girmedimmmmmm neler olmuş öyle ateş topiğinde
neyse çok yorum yapmıcam az çok fikirler ve durum belli..
pazar diyemi bugün kimseler yokkkkkk yaaa gelin azcık sohbet edelim
canım çok sıkkın ztn benim ..
mrbbbb arkdşlrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?