Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimiş :nazar: kist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?:9:
gözünaydın nazcım bak ne güzel herşey yolunda çıkmış maşallah ateş ölç bakalım iyi olur..tedavi sürecin bebişini getirsin inşallah

slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda :34:
nilaycım bende merak ediyordum nerde bu kız diye iyi olda ara ara uğra yine tatlım

ocakta bende ayrılıcam işden
bebege sarılcam sıkıca tüpse tüp kıloysa kılo
ocaga kadar beklemedeyım belkı bu arada prof aşı derse o başka bişe yapmıcam
birsecim seninlede karşılaşamadık epeydir nasılsın canm hangi prof a gidiyosun tatlım

evet kızlar adetim geldi ben çziginin yerini değiştirmiştim yani dpo14 erkende değil..
hakkımızda hayırlısı olsun bilidğiniz gibi aşılamaya başlıyorum o sebeple ateş ölçme ,kürdür vırtdır zırtdır uğraşmıycam ....

hayırlısı olsun canım benimm akışına bırak bu ay ozaman inşallah bu tedaviide bebişin gelir kuzummmm

20.gün canım ateş öyle dedi:46:

Ateş öyle demişse öyledir bebişimm ayy deryaa az önce misafirlikten geldikte 3 aylık bi bebiş vardı onu sevdim erkek inşallah seninde öyle sağlıklı sevimli bi erkeğin olur bizde severizz

valla neler yaptığımı sen biliyorsun sonnur bi zahmet gelsin:1::1:
metmorfinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn her pkolu kullanmalı bu kadara basitt:37:

Senin yemediğin bi halt kalmadı zaten :9::9:

kızlar merhaba.bugn doktora gittim.yumurtalıklarım çok iyimiş :nazar: kist mist de yokmuş.ayrıca vajinal usg ile yumurta rezervlerine bakıldığını öğrenmiş oldum. oda iyimiş.doktor hepsni beğendi yani.yarın itibari ile klomene başlıyorum.ayın 14 ünde çağırdı.yarın ateş ölçmeye başlıyorum. adetin 5. gn başlamış olcam ölçmeye çok sorun olmaz demi?birde bu ayki adet döngüm 25 gün sürdü.doktor beni adetin 13. günü çağırdı.geç kalmış olmayız demi dedim.yok dedi.herhalde bişi biliyo ki öle dedi demi?ayy ne çok demi kullanmışım demi?:9:

Sen daha öncede klomen içmiştin sanırım onu belirtdin mi doktoruna? yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum neysee
Artık ateş ölçmesende olur aslında sana doktorun ne zaman çatladığını zaten söyleyecek ..

slm kızlarr cok fazla gıremıyorum malum esım evde arada bı bakıp cıkıyorum pek yazamıyorum da sıze ama aklım burda :34:

Nilayy kızz bugün seni andım hoşgeldinn nasılsın

kızlarr nasılsınızzzz..
cok uzun zaman oldu buraya ugramayalıı..
ne kadar cok hamiss olmus böylee masallahhhh :nazar::nazar:

Merhaba canım hoşgeldinn gel arada unutma bizi

a.selam şekerim eklerim tabiki canm

Nick im yanındaki soru işareti sinirimi bozuyordu ama benim adette ezber bozdu son 3 aydır adetim düzenli geliyor :nazar::nazar:
Ben size bişey söyleyeyim mi ben aslında bilerek hamile kalmıyorum sizi yanlız bırakmıyorum:1:
böyle nereye kadar giderse gidicez ama kalırsakta inşallaaahhhh aynı anda kalırızz amiiiinnnnnn

Nick im yanındaki soru işareti sinirimi bozuyordu ama benim adette ezber bozdu son 3 aydır adetim düzenli geliyor :nazar::nazar:
Ben size bişey söyleyeyim mi ben aslında bilerek hamile kalmıyorum sizi yanlız bırakmıyorum:1:
böyle nereye kadar giderse gidicez ama kalırsakta inşallaaahhhh aynı anda kalırızz amiiiinnnnnn

amin canım aminnn tez zamanda hayırlısıyla inşallahh

tam yazdım derya uçtu:1:
yaa kızlarrr eşim ne alakaysa pizza dedi aklıma düşürdü felaket canım çekti yaaaaaa:36:

O gelir gene illaki :P

Pizza mı en sevdiğim yiyeceğide desen canım hiç bişey istemiyor hiç acıkmıyorum vede kızlar eşimde bende kilo vermişiz
o ben olmadığım için kilo vermiş adam aç kalmış resmen

Eşim 78 bende 68 im :37:

Ben biraz düdüklü tencere araştırayım yaa eskiden beri korktupumdan almadım eve ama artık baya ihtiyaç duyuyorum almaya karar verdim.
Bana tavsiye edeceğiniz bi marka var mı kızlar güvenilir olarakk

yokh deryacımm nasılsın kuzum hoşgeldin
başınız sağolsun ateş topiğinde okudum ama ordan yazamadım canım
kimdi yakınınız mıydı

melisimm iyiyim canım sen nasılsın?
sağol canım dostlar sagolsun. eşimin çok sevdiği bi teyzesiydi 30 yıllık komşuları.
bende severdim pek iyi bir kadıncagızdı ama işte ölüm yakalıyor inanı vadesi dolunca.
allah rahmet eylesin inş.
allah bize göstermesin ailelerimizin acısını bi kez daha korktum bgn :((
başımızdan eksik etmesin anacıklarımızııııııııı

vee diğer kızlarrrrrr selam herkeseee iyidir inşallaaaaaah :16:

Ben biraz düdüklü tencere araştırayım yaa eskiden beri korktupumdan almadım eve ama artık baya ihtiyaç duyuyorum almaya karar verdim.
Bana tavsiye edeceğiniz bi marka var mı kızlar güvenilir olarakk

canım bende karaca nın ki var
bi ara çıkıyodu hani aynı anda 3 yemek pişiren fln diye
2 farklı boy tencere kazanmış oluyosun aynı zamanda ayrı ayrı.
clipsli oldugu içinde çok rahat tavsiye edebilirim
şahsen bende düdüklüden ödü kopan bi insanım :D

Son düzenleme:

sağol canım dostlar sagolsun. eşimin çok sevdiği bi teyzesiydi 30 yıllık komşuları.
bende severdim pek iyi bir kadıncagızdı ama işte ölüm yakalıyor inanı vadesi dolunca.

msn den de yazdığım üzere iiym canım saol..tekrar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin evet yaa ailemizi başımızdan eksik etmesin Rabbim

Allah rahmet eylesin ve bugün toprağa verilen şehitlerimizede..

canım bende karaca nın ki var
bi ara çıkıyodu hani aynı anda 3 yemek pişiren fln diye
2 farklı boy tencere kazanmış oluyosun aynı zamanda ayrı ayrı.
clipsli oldugu içinde çok rahat tavsiye edebilirim
şahsen bende düdüklüden ödü kopan bi insanım :D

Ben bilerek almadım çok korkuyordum ama artık alıcam baya lazım oluyor
İyi birşey olsun istiyorum dediğinin modelinin adı var mı bi bakim ben netten

Back
X