Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende normal kofteyı ozledım ama maalesef yapmıyorum kendım ıcın bıle olsa hala alısamadım4 yıl oldu:1:

bu arada bızde hep regl bıtınce ful calısıyoruz yumurtlama gunlerıne senın gıbı pek hal kalmazdı gercı bu ay ne yumurtlama e regl toplasan 4 kere ılıskı oldu galıba:1:ramazan dolayısıyla tadılattayız:1::1::1::1::1::1::1::1:
biz bebek istediğimiz zmandan beri böyleydik canım.
ben istemesemde eşim ısrar ederdi adet bitince.
ama yumurtlama zamanı gelince tık yok zorla yatağa götürürdüm.
bu ay yaklaştırmadım bile.

cevaplar icin tesekkurlerrrrr kislarrr
o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm

ayyy sizi seviyorummmm KOMSUCANLARIMMM benimmmmmmmmmm

:nazar::nazar:
BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss
:42::42::42::42::42::42:

idilim alışamadım bebeğim yani açıkçası daha inanamadım sanırım.
sen baya erken yumurtluyormuşsun canım.eğer hep bu şekilde oluyorsa ilişkilerin yani hep 10 12 14 gibi oluyorsa bu ayda tekli günlerde dene.
mesela 5 9 11 13 15 gibi:34:

kısmet ıste canım bu ay zamanıymıs demekkı alla guldurdu yuzunu
sen baya erken yumurtluyormuşsun canım.eğer hep bu şekilde oluyorsa ilişkilerin yani hep 10 12 14 gibi oluyorsa bu ayda tekli günlerde dene.

evet ıdıl doktor banada oyle soylemıstı ılk ay cıft gunler dıger ay tek gunler deneyın dıye tabı uyamadık o ayrı:1:

ımmmm enfes görünüyor oliiiiiii sana gelince yap bana tamammı:1:
sen gel ben sana neler yaparım bu nekiii :7:
zaten besamel ayrı bı lezzet bıtıyorum guzel durmus evet ama nasıl yaptılar acaba:1:

gecen gun lazanya yaptım o da cok lezzetlı oldu besemalı sevıdıgımden yada bana olegeldı:1:

bende lazanyayı merak ediyorum hiç denemedim ama merakta etmyor değilim...:21:

kızın biri konu açmış pkoluymuşş ilk aydan gebe kalmış vay beeeeeeeee:27::27:

sen gel ben sana neler yaparım bu nekiii :7:

bende lazanyayı merak ediyorum hiç denemedim ama merakta etmyor değilim...:21:

kızın biri konu açmış pkoluymuşş ilk aydan gebe kalmış vay beeeeeeeee:27::27:

börek yapımından cok daha kolay tavsıye ederım istersen tarıf te veerbılırm

ne kadar sanslıymıssss allah ısteeee nasıp etmıs olmus

evet ıdıl doktor banada oyle soylemıstı ılk ay cıft gunler dıger ay tek gunler deneyın dıye tabı uyamadık o ayrı:1:

pikisiiii sizi dinlicemmmmm mucksssss :42::42::42::42::42::42::42:

5-9-11-13-15-17-19
5=cepte :9::9::9: :17::17::17::17:

cevaplar icin tesekkurlerrrrr kislarrr
o zaman bugun 5.gun bitti ben genelde 10. gun yumutluyorum o zaman bu aksam yapip 5 gun yapmadan 10.12.14.16.gunlerde halvet yapmalii sanirsammmm

ayyy sizi seviyorummmm KOMSUCANLARIMMM benimmmmmmmmmm

:nazar::nazar:
BAHARCIMM alistinmi cnmcmmm anecikligeeeeee ayyyy cok dua et bizeeeee mucksssssss
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
OLI ve SNOW cummmmm cevaap veren dillerinize , kocislerinizee hamisizzzz diye bagirmayida nasip etsin insallahhhhhhhhh
hepimizee
muckss
:42::42::42::42::42::42:

valla canım biz de bu ay o şekilde denedik.8.gün çalışma vardı bir de 13.gün oldu.14 ve 15 de çalışın dedi doktorum.zaten ateşe göre ve karnımdaki ağrıya göre çatladım ben.bu gece de önemli bizim için.bakalım tutacak mı?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52: sen arada böle şen şen gell pekbi ekşınlı olyo gelişlerinnn :1::1:

bencede gel sen hep..oliye katılıyorum.bu arada sadece yan topic komşusu olma bizimde topikte ol heheee:16:

GÜNAYDIN KIZLARRR
misss kokular geliyo burnuma sabah sabah
aksam tok karna koyuyosunuz resımlerı bize yazık deılmi uuuuuleeeeeeeynnnn çok pis dalcamda topikte hamile var :1:

bahaaaar minnoşum daha unutursun aklına gelır uyanınca başka bi uyanıyosun sabaha falan az da olsa yaşadım bu duyguyu:50: inş. yine yaşarım

melis kuzu avatarın cok güzelde sanki her bakısımda hüzün, yüzünde bi gölge var gibi üzüntülü gibi hissediyorum hep sen. ilk tanıdıgımda senı kocaman yanaklı bir bebek vardı sankı sarılımıydı ne.

deryacım sağlıkla git gel inş.

olii şeker napıyosun yumurtlaman ne zaman ? batı geeçtikmi bittimi gelmez olasıca ?

soniii nilay hayal naz nasılsınız :3:

GÜNAYDIN KIZLARRR
aksam tok karna koyuyosunuz resımlerı bize yazık deılmi uuuuuleeeeeeeynnnn çok pis dalcamda topikte hamile var :1:

bahaaaar minnoşum daha unutursun aklına gelır uyanınca başka bi uyanıyosun sabaha falan az da olsa yaşadım bu duyguyu:50: inş. yine yaşarım

melis kuzu avatarın cok güzelde sanki her bakısımda hüzün, yüzünde bi gölge var gibi üzüntülü gibi hissediyorum hep sen. ilk tanıdıgımda senı kocaman yanaklı bir bebek vardı sankı sarılımıydı ne.

olii şeker napıyosun yumurtlaman ne zaman ? batı geeçtikmi bittimi gelmez olasıca ?

cancagızım iyiyiz nolsun be...bu arada oruçta tutamıyom ama topikteki yemekler iştahımı açtı.olsa da yesek moduna girdim.allahtan pasta neyim koymuolar yoksa mahvolurdum...:27:

cancagızım iyiyiz nolsun be...bu arada oruçta tutamıyom ama topikteki yemekler iştahımı açtı.olsa da yesek moduna girdim.allahtan pasta neyim koymuolar yoksa mahvolurdum...:27:

sorma bir ramazan ne çektim hemşire:5:
az kaldı 2 gun bişe kalmadı
keyfın nasıl çalışmalar nasıl?

sorma bir ramazan ne çektim hemşire:5:
az kaldı 2 gun bişe kalmadı
keyfın nasıl çalışmalar nasıl?

tatile gidecegimi çin mutluyum..pazar yola çıkıoruz...:-)
canım ben 8. gün çalıştım.sonra 12.ç gün çatlatma iğnesi oldum.13 (yani dün) 14 ve 15 gün çalışmış olacam.sonra 17-19-21 diye düşünüyorum.tabi düşünmekle olacak mı onu da bilmiyorum.evdeki hesap çarşıya hiç uymuyor :-):33:
sende durumlar ne?

kızlar hiçbiriniz gelmeyeceksiniz sanırım ama benım çıkmam lazım
yarın girebilir miyim bilmiyorum
giremezsem herkes kendine iyi baksın şimdiden iyi bayramlar hepinize

baharcım çok dikkat et kendine yorma kendini fazla kalsiyum olarak ne alabiliyorsan süt ayran yoğurt bunları gün içinde mutlaka tüket
ceviz ve badem özellikle hergün 3-5 tane ye
midenin en az düzeyde bulanması için soğuk içecekler buzlu ayran buzlu cacık ya da dondurma tüket doktorumdan tavsiyeler bunlar

herbirinizi kocaman öpüyorum :54::54:
döndüğümde herkes burda olsun:41:
:16::16:

Çok gezmee heee :1: iyi tatiller, allaha emanet.

yan topikten soru varrr:))

kislarr simdi sperm kalitesi icin yumurtlama gununne kadar cinsel perhiz acaba dahami iyi olur ?????????
yani 10. gune kadar hic halvet yapmamak mi lazim ??? yoksa sperm kalitesi 4-5 gunden sonra duser mi

isin icindden cikamadim da??

Hoşgeldinn arkidişimmm

Bencede kesinlikle yumurtlama döneminde başlayın bende bu ay öle yapıcam çünkü her seferinde adam adet bitince istiyor verimli dönemdede yanıma yaklaşmıyor.. gerçi 8.gün bi kere oldu ama :69:
Şimdi beklicem yada diyorum eşime ben yine memlekete gidip geleyim :1: baya güzel oluyorr :34:

beşinci günden sonra spermcanların kalitesi düşer diye bilmekteyim...

baharımm çok güzel görünyoo valla ah bi ykın olsam dalardım hmn...:1::1:
Eki Görüntüle 489984 kızlar mutluluğun resmini buldumm..darısı başımıza olsun tez zmandaaa...:49::49::49:
bi an önce yırtalım bizde bu durumdan :ssz::ssz:

olucak cnm yakındır :16:

şeni koyssun kız yapacaktı o sanırım yarın ama netten alıntılarım senin için sorun diill :1::1:

Eki Görüntüle 489986 afiyet olsunn..:56:

bu sultan kebabını ben denemiştim ama yufkanın içine koydum tüm malzemeyi :34:

GÜNAYDIN KIZLARRR

günaydın canımm naber

Back
X