Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Patates kızartıyoruummmm :9::9:

nabersin hülüüü sen ne yapcan baklava börek açmayı biliyon mu hee ben biliyom eheh ühüüüü :27:

benim kayınpeder acıcak baklavacı ya kendisi bana gerek yok:51::51:
ama niye gıdıyorum bende bilmiyorum kalabalık olsun diye herhalde:1::1:

benim kayınpeder acıcak baklavacı ya kendisi bana gerek yok:51::51:
ama niye gıdıyorum bende bilmiyorum kalabalık olsun diye herhalde:1::1:

bende onu dicektim kayınbeder dururken sen mi açacan :1:

Ben sana geçerli bi sebep söyleyeyim gitmen için,baklava tepsisini kapıp bana gel olur mu tatlım :52:

şu eve bi pc alamadınkı gece gece takılalım hep beraber böleee acıkırsın ıste:1::1:

çok sukur cnm ıyı dıyelım ıyı olalım batlar yaklasıyor yıne gelcek kırmızılar:ssz::ssz::ssz::ssz:
vın var arada ama zaman kalmıyokı
inşallah ocaktan sonra bi ayrılıyım işdende
sen naptın tokat işini?
Yarın büyük gün kayınvalidemle baklava börek sarcaz :37:
ohhhh missss eliniz değmişken bizedeeeeeeee

Bendede taze fasulye var ama iftarda yedik biraz sahurda hayatta tencere yemeği yemem bende eşimde.

şimdi ne yapcam bilmiyorum daha var nede olsa..

Melis'cim selam nasılsın? sen gitmicen mi bi yerlere

aksam hemen cıkmak zorunda kaldım zeytınyaglıydı fasulye ama esım bayılır tencere yemegıne ozellıkle etlı fln bana agır gelır ya yemıyorum sahurda yada meyve haıfıf seylr yıyorum

yaaa çok pis aklıma düşürdün şimdi sen bu patates işinii
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaparsan banada yolla:9::9:

ben şu kızartmayı yapim da geliyim pissss nilayy aklıma düşürdün :9:
şaka şaka iyikide düşürdün hadi gittim bennnnnnn öptüm sizi

oyyyy bılseydım solemezdım ama ıyıkı solemesım:1::1::1::1:yaptım da ısteksız yaptımda bı yapıstı bı tuhaf oldu patatesler:1::1::1:

vın var arada ama zaman kalmıyokı
inşallah ocaktan sonra bi ayrılıyım işdende
sen naptın tokat işini?

ohhhh missss eliniz değmişken bizedeeeeeeee

vallahı canım esım yarın aksam gıdıyor ama iş için...ben ona kesınlıkle gıtmeyecegımı soyledım bayramın son gunu galıba dugun gıtmıcem buyuk ıhtımalle

kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokum:32: bayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorum :16: ayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.:3:
(iş toparlamaktan togunluktan gelemeyebilirim şimdiden yazıyorum)

bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor :32:

kızlar cok mutluyum:119: son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokum:32: bayramdı, tatildi, dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. tabı sizlerin hasretı başka ama arada vınla insallah sokulurum yanınıza haberler verırım. umarım her bakışımda bı hamişle karsılasırım.
hamişlerimiz inş. bebeklerıne dikkat etsin. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.hepinizi cok seviyorum :16: ayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.:3:

bu arada metformin işe yaradığını birke daha kanıtladı 2 kilo verdim hemde aynışekilde yiyerek (zatende az yerdim ama veremezdım):125: ve beyaz akıntım devam ediyor :32:
aynı şekilde tatile çıkıormuşuz.bende 3 eylüle kadar tatilde olacam..ohh yandan yandan... :-) sana da iyi tatiller.ben pc mi yanımda götürmeyi düşünüyorum.dayanamam girerim heehalde...

iyi gezmeler,çok yakınlaştın bebeğine ALLAHIN İZNİYLE HEM KİLO VERCEN HEM BEBİŞ GELCEK:emir_bebek::emir_bebek:

iyi tatiller tatlım sende bebiş haberiyle dön inşallah aramıza.
metmorfin senin gebe kalmanıda sağlayacak bak gör inşallahhhhh

baharcim hazir seni online bulmusken, tarifini dun yaptim ve gercekten mukemmel oldu diyebilirim cook sagol :)))
bir de cin takvimine baktin mi canimm, tabiki en basta hayirlisiyla saglikli guzel bir sekilde dunyaya gelmesi ama bu da bi merakk iste :))

baharcim hazir seni online bulmusken, tarifini dun yaptim ve gercekten mukemmel oldu diyebilirim cook sagol :)))
bir de cin takvimine baktin mi canimm, tabiki en basta hayirlisiyla saglikli guzel bir sekilde dunyaya gelmesi ama bu da bi merakk iste :))

ne demek tatlım beğendiysen çok mutlu olurum.
benim misafirlerimde çok beğenirler.bende sık sık yaparım.:1:eşim bıktı ama
çin takvimine baktım ama bi değişik ya
yani 2yaş ekliyormuşsun falan
ocak şubatta doğanların yaşına 2 yaş diğer aylarda doğanlara 1yaş ekleniyormuş
bende ekledim ve 29yaşa denk geliyor ve ben temmuzda gebe kaldım kız diyor.
ama burdaki kızlar erkek diyor benimde içimden erkek geçiyor ama hep ekşi şeyler yiyorum tatlıyı gözüm görmüyor ki normalde tatlı hastasıyımdır.
neyse böyle karışık bi durum ama allahım hayırlı sağlıklı olanı versin inşallahhh.
eşimde dün gece diyorki acaba erkek olsun diye dua etsem günah olurmu:27:
olur tabi sağlıklısını hayırlısını dile dedim.:47:

ne demek tatlım beğendiysen çok mutlu olurum.
benim misafirlerimde çok beğenirler.bende sık sık yaparım.:1:eşim bıktı ama
çin takvimine baktım ama bi değişik ya
yani 2yaş ekliyormuşsun falan
ocak şubatta doğanların yaşına 2 yaş diğer aylarda doğanlara 1yaş ekleniyormuş
bende ekledim ve 29yaşa denk geliyor ve ben temmuzda gebe kaldım kız diyor.
ama burdaki kızlar erkek diyor benimde içimden erkek geçiyor ama hep ekşi şeyler yiyorum tatlıyı gözüm görmüyor ki normalde tatlı hastasıyımdır.
neyse böyle karışık bi durum ama allahım hayırlı sağlıklı olanı versin inşallahhh.
eşimde dün gece diyorki acaba erkek olsun diye dua etsem günah olurmu:27:
olur tabi sağlıklısını hayırlısını dile dedim.:47:

evet canim cok guzeldi bende artik sık sık yaparım vallaa :1::1:
bende tutmustu cin takvimi valla, sen bana yasini soyle canim temmuzda hamile kaldin heralde ben sana soylim, tabiki Allah bilir ama bakiyoruz iste :)))
acikcasi benim icime de erkek doguyo nedense :nazar: :16: :1:

evet canim cok guzeldi bende artik sık sık yaparım vallaa :1::1:
bende tutmustu cin takvimi valla, sen bana yasini soyle canim temmuzda hamile kaldin heralde ben sana soylim, tabiki Allah bilir ama bakiyoruz iste :)))
acikcasi benim icime de erkek doguyo nedense :nazar: :16: :1:

şimdi 27yaşındayım tatlım ve şubat doğumluyum
ve sanırım temmuzda kalmış oluyorum çünkü yumurtlama zaamanım temmuzdaydı

Son düzenleme:
canimm kiz diyo takvimm :1:
temmuz veya agustos her 2side kiz oluyo ama gercekten hic yalansiz soyluyorum icime erkek doguyo :1:
hadi bakalim hayirlisi annesi, prensin mi gelicek prensesin mi :16: :16:
tabiki en basta sagligi, hayirli evlat olmasi, guzel bi kaderinin olmasi, hep mutlu olmaniz cinsiyetin hicbi onemi yok tabikide canim ama dedigim gibi insan merak ediyo :16:
kalp atislarini da duyarsin canimmm insallah iki hafta sonra :)))
icin pir pir olcakk dua edicem canim senin bebegin tum sifa ve evlat bekleyenler icin..
Bu arada telefondan giriyorum gec yaziyorum o yuzden kusura bakma canimm :16::16:

Back
X