Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yavrular nasılsınızzzzzzzzzzzz
bende geldimmm :3:bayramdı seyrandı misafirdi gezmeydi tozmaydı derken ölüyorummmmmmmm
deryoş iiyim yavru merak etme
melisim canım arkadaşımmmm tedevin tekrar hayırlı olsunnn
inşallah ilk ve son olacak ve tatlı mı tatlı bi kızın olacakkkkk:nazar::nazar:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm

bende geldimmm :3:bayramdı seyrandı misafirdi gezmeydi tozmaydı derken ölüyorummmmmmmm

hoşgeldiniz kızlarrrrrrrr:3:

canım benim sağol kuzummm inşallah hayırlısı olur
kız diyosun yaniiii:52:

hoşbulduk cicimmmmmmmm

oşşşbuldukkkkkk yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:27::27:
canım benim sağol kuzummm inşallah hayırlısı olur
kız diyosun yaniiii:52:

hoşbulduk cicimmmmmmmm

evet kızın olcak benimde oğlum olcak alcam ya
en başından öle konuşmadıkmı yumurtalarımızı tokuşturmadık mı
kertmedikmi şimdi bakıyorum da yan çiziyorsun hıhhhhhhh:33:

canlarım 2 yıl 3 aydır bekliyorum bebeğimi... ama anladımki artık daha fazla beklemek istemiyorum bu gücü kendimde bulamıyorum..
o yüzden bugün doktora gittim..eşimde ileri hızlıda sorun vardı.. bu zamana kadar bekledik kürler denedik vitaminler aldık ama gebelik kısmet olmadı
o yüzden artık birşeyler yapmanın zamanı geldi...
ve kızlarrr inşallah tüp bebeğe başlıyorummmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52::52::52:
uzun protokol uygulanacak yani 30-40 gün sürecek tedavim ve işlemlerim...
doktorum süperdi gerçekten o kadar detaylı güzel anlattıki eşimde bende hayran kaldık doktora..aklımızda ne varsa sorduk çok rahatlattı bizi..
bana folik asit ve doğum kontrol hapı verdi bitene kadar kullancam ve 7 eylülde yumurtlama iğnelerine başlıcam daha sonra bi ara kanama olacakmış sonra yine iğnelere devam ve inşallah transfer işlemi olacak kesin bi tarih söylemedi ama büyük ihtimalle ekim başı gibi transfer olur dedi belki daha önce olur dedi duruma göre bakılcakmış...
eşime de sigarayı biraz azaltmasını söyledi..şu 3 şeyi yapmanı istiyorum dedi spermler için:
1..haftada 3 kez nohut yenilecek
2..ısırgan tohumu alınacak kaynatıp çay gibi içilecek
3..havuç suyu sıkılacak ve içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı konup içilecek hergün
bunları yaparsan daha da şansımızı artırabiliriz dedi...
bizim gibi erkek infertilitesi olan arkadaşlar varsa diye sizleri bilgilendirmek istedim..inşallah şifa olur bunlar hepimize...
yani işte böyle kızlar bugün itibariyle tüp bebek yolculuğuna başlamış bulunuyorum..inşallah Allahın izniyle herşey yolunda gider ve sonunda hayırlısıyla bebişimize kavuşuruz..
dualarınızı bekliyorum kızlar..Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..hepinizi çok seviyorumm:16::16::16:

Canım tedavin hayırlı olsun..
ekim ayını pek severim benimde doğum ayımdır. sanada uğur getirir inşallah.. :34:

bencede toplaşalım artıkınnnnn..
nazcım testini erkn yapmışsın ..şimdi gebelik yoksa bile adeti beklemek zorlayacak seni belkide bende öle oluyordu..
keşke biraz daha bekleseydin...ama yapmışsın...herşeyin hayırlısı diyoruzya aynen öyle
bende dün veya önceki gün yumurtladım ama ilişki olmadı bugün ve yarında olmayacak anlayacağınız bu ayı es geçtim ben önümüzdeki aya artık herşeyin hayırlısı hakkımızda..

Hiiçç takmıyorumm lütfen sende bırak artık balım bende yumurtladığımdan emin olduğum gün ilişki olmadı sonrada olmadı şimdide evimde değilim 3 gündür yokum hiççç üzütüsündede değilim nedense..
Artık neden sorusunu sormuyorum kendime.. Dua da etmiyorum..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm

sonunda gelebildiniz:63::63::63::63:
bugün de gelmeyin hele de soracağım ben size

Kızlar bu arada benim yeğenim doğum yaptı 3.kızı dünyaya geldi
çok tatlı bi kız bebeği maşallah :nazar:

Son düzenleme:
Dün akşam ablamın kızı rahatsızlandı sancısı olmuş karnında daha bekar kız acile gitmiş bende yanına gittim bizi kadın doğum doktoruna yönlendirdiler çıktık odaya kadın bana deli gibi bakıyor dedim bu ne :1:

neyse kız geçti usg masasına baktı baktı o bakarken bende dedim hocam pko olabilir mi olabilirr sonra bakıyor yok yok olmayabilirde
sonra yaa emin değilim dedi sistitde benziyor ama olmayabilir dedi :1: sonra heh bak bak gördün mü dedi yeğenimde o nedir doktor hanım ne o dedi korkarak bende korktum dedim heralde kist fln
bu senin yumurtaların dedi :9::9:

sonra hormnlarla alakalı mıdır acaba dedi
ben artık dayanamadım doktor hanım ee artık teşhisi koysanız dedim ne bu şimdi diye sordum
bişey dedil üşütmüşte olabilirsin dedi :1: yeğenimde eczacı zaten istediği ilaçları doktora söledi oda yazdı gittik :9: ilaç bile yazamadı kadın kararsız kaldı allahtan acilde serum fln ağrı kesici vermişlerdi.

Bide ben ona pko olabilir mi sorduğumda,2 türlü pko vardır dedi,biri tüylenme olan biride görünüşte olan dedi :27: :1::1:

Kız Bahar ne zaman gidiyosun doktora bende merak ediyorum burda tickerda bekliyorum senden :34::emir_bebek:

masumcum doktora 5 gün sonra gidiyorum.tickeri biraz geçsin ozaman yaparım.
yani 4 5 aylıkken.onuda niçin yapmak istiyorum biliyomusunuz.
şimdi hani geçmişte yazıları okuyoruz altında tickerler oluyor
ve ne kadar umutsuzmuş bizim yaşadıklarımızı yaşamış ama gebe kalmış diyoruz ya onun için isttiyorum.
yoksa benim için pek önemli değil.
seninde doğuma az almış yavrum inşallahh kolayca kurtulursun ve bebişine kavuşursun.

Son düzenleme:
Back
X