Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sanadaa banu'cum.. nasılsın?

Cok sukur canim idare ediyoruz 1 ayim kaldi karin buyudukce zor oluyor gunler gecsin bitsin de artik kavusayim diyorsun ama icinde hep bir korku var tabi yaa dogumda bisey olursa falan Allah korusun tabi :nazar:
Sizleri de takip ediyorum mutlaka kim ne yapmis haberim var dualarimdasiniz arkadaslar

Cok sukur canim idare ediyoruz 1 ayim kaldi karin buyudukce zor oluyor gunler gecsin bitsin de artik kavusayim diyorsun ama icinde hep bir korku var tabi yaa dogumda bisey olursa falan Allah korusun tabi :nazar:
Sizleri de takip ediyorum mutlaka kim ne yapmis haberim var dualarimdasiniz arkadaslar

ayy şişkinlikte oldu mu sende cnm bizim gelindede çok şişkinlik olmuştu hala sürüyor

korkuların tabiki çok doğal.
sende dualarımdasın inşallah sağlıkla,sorunsuz atlatırsın bu işide :34:

ayy şişkinlikte oldu mu sende cnm bizim gelindede çok şişkinlik olmuştu hala sürüyor

korkuların tabiki çok doğal.
sende dualarımdasın inşallah sağlıkla,sorunsuz atlatırsın bu işide :34:

Ayaklarim cok sisti eski ayakkabilarim kesinlikle olmuyor terlik aliyorum bir numara buyuk elimde sisti yuzukler olmuyor :50:
Dogumdan sonra normale donerim herhalde

Kızlar bu sayfanın adı kimin için olduğu belli değil olarak değiştirsek mii

çok sıkıcı bir sayfa olmaya başladı...

teselli yazmasın demişsin ya kimse.. zaten bu işin tesellisi yok ki.. ne söylenirse söylensin hep eksik kalıyor kelimeler, cümleler.. :38: sadece şu var, gün doğmadan neler doğar.. Rabbim dilediğimizi bize hayırlı etsin, hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.

canım arkadaşlarım hepinize destekleriniz için teşekkür ederim
size teselli yazmayın dememin sebebi sizleride boşuna üzmemekti.kapansın gitsin istedim
sizlere iyi haberim yok malesef.devletteki doktora gittikten sonra ertesi gün kendi doktorumu arayıp durumu anlattım
tamam hadi hemen gel dedi.gittim hemen apar topar.
neyse üstten baktı ve oda bişey göremedi.kesenin içi boş dedi.şuan orada bi bebek görmemiz lazımdı dedi
ne olcak dedim.şimdilik bekliycez 15gün dedi.yani çok küçük bi ihtimal bebek oluşadabilir dedi.
ama kendini buna değil diğer duruma hazırla dedi.bu 15gün içinde kendiliğinden düşebilir dedi.
eğer düşerse kan gelirse korkma kanaman bitince bana gel dedi.eğer kanaman olmaz ve 15gün sonra bebekte göremezsek
kürtaj olucaksın dedi.peki bebek oluşursa sağlıksızmı olur dedim.hayır biraz geriden gelir ama tamamlar dedi.
şimdi ben kendimi kendiliğinden düşmesine adapte ettim ama hiçte düşecek gibi değil.
gebelik belirtilerim yok şuanda sadece göğüslerim acıyor.
eğer bebeğim sağlıksız olacaksa kendiliğinden düşsün gitsin istiyorum.
en zoru da ne oldu biliyormusunuz kızlar eşime ve ailelere söylemek oldu.insanların bana tesellileri beni çok üzüyor.
herkesin niyeti beni üzmemek ama üzülüyorum işte.eşimde bende sanki herşeyimizi kaybetmiş gibi olduk.
ama bugün daha iyiyiz normal hayata döndük.bebek konusunu konuşmamaya gayret ediyoruz.
bu iş olsa bitsede önümüze baksak diyoruz.
sizlerden ricam benim için üzülmeyin sadece sizden dua istiyorum hakkımda hayırlısı olsun diye.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızzzzzzz.
[/B]

Baharimmm kuzum herseyin hayırlısı olsun hakkında canım
Aynı şeyi yasadım biliyorsun suan seni cok cok iyi anlıyorum icinde oldugun durumu biliyorum
Ama geçecek hepsi Rabbim kucağını doldurduğunda hatırlarmayacaksınız bile bu günleri
Eğer olmayacaksa kendiliğinden sonlansin ama olmazsada kürtajdan korkma
Bende seni cok seviyorum

Kızlar bu sayfanın adı kimin için olduğu belli değil olarak değiştirsek mii

çok sıkıcı bir sayfa olmaya başladı...

sonnur bana kızma ama
hepimizin bazen işleri olabiliyor,şehir dışında olabiliyor,çalışabiliyor,ev işleri,düğün işleri,hastalık durumları gibi birçok sebepleri oluyor
bu yüzden gelemeyebiliyorlar ama herkes birbirini seviyor merak ediyor özlüyor ve uğrayıp bişeyler yazıyor
çok sıkıcı geliyorsa onada bişey diyemiyorum............
ve bu sayfanın kimin için olduğu belli BEBİŞLERİMİZ için....

Son düzenleme:
sonnur bana kızma ama
hepimizin bazen işleri olabiliyor,şehir dışında olabiliyor,çalışabiliyor,ev işleri,düğün işleri,hastalık durumları gibi birçok sebepleri oluyor
bu yüzden gelemeyebiliyorlar ama herkes birbirini seviyor merak ediyor özlüyor ve uğrayıp bişeyler yazıyor
çok sıkıcı geliyorsa onada bişey diyemiyorum............
ve bu sayfanın kimin için olduğu belli BEBİŞLERİMİZ için....

:) valla canım tabiki her birimizin işleri oluyor gelemeyebiliyor,ama herkesin burda olduğu zamanlardada buraya hiç yazmayanlar oluyor.

bence artık sohbetlerimiz eskisi gibi olmuyor.. düşünsene önceden böylemiydik?

Back
X