Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım inşallah bu doktordan olumlu sonuç alırsın ne diyim ki...valla çok zor sürec bu....bekle bekle nereye kadar.ama bir gün bize de nasip olacak inanıyorum.bu arada melisss pc ne sevindim.pek gelemiyordun.artık daha sık gelirsin.kızlar bi gün gelmeseniz özlüyorum sizi heee:72:

Sağol bende inanıyorum...
benim pek umudum yok ama,kayınvalidem çok güveniyor doktora..
bide bunu deneyeyim,ben denerken kendimde deneme tahtası oldum tabii :37:

senin durum nedir canım?

Sağol bende inanıyorum...
benim pek umudum yok ama,kayınvalidem çok güveniyor doktora..
bide bunu deneyeyim,ben denerken kendimde deneme tahtası oldum tabii :37:

senin durum nedir canım?

aynendde dedigin gibi olmuş ben geldim hehe...
valla hangimiz deneme tahtası degilizki...gittigimiz her ay her gün bi giren çıkan oluyo bize ne yazık ki...
ben bu ay yine klomen kullandım canım.yarın 15.günüm.doktor 10.günde çağırmıştı.iki tane yumoş vardı 13 ve 13,8..
14.gün gel dedi tamam dedim.ama işi çıkmış yarın sabah gel dedi.bende yarın sabah gidicem.muhtemelen çatlamışımdır die düşünüyorum.ateş de ölçmedim.bugün yine eggwhite gelmiş hemde çok yoğun.yarınki durumu yazarım artık.bu arada eşim 10 gündür keçiboynuzu kürü içio ve 2 aydır e vitamini kullanıo evicap.eğer bu ay olmazsa çapaya gitmeye karar verdik aşılama için.ayy çok uzun yazdım galiba.kendimi epey bi anlattım :->:ssz:

kızlar aylar sonra selam,
kocamın vetosunu yediğim için aylardır siteye yazamıyordum. hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyorum çok sevindim hepsi için. ben bu ay çok ümitliyim. cuma günü batım. bu ay ov. testi kullandım. ilk çizgi ikinciden koyu çıktığında çalıştık. kocama bir aydır keçiboynuzu içiriyorum ben de 21 gün incir kürü yaptım.akşamları havuç sıkıp içtik. kocam tatilde babalarıyla denize giren bebişleri görünce müthiş heveslendi ve keçi boynuzunu kendisi gidip aldı. ovülasyondan 9 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. dün gece de göğüs uçlarım beni öldürmeye başladı. sağdan sola dönerken, üzerine geceliğim değerken sol göğsümün ucu yandı. bu göğüs ucu yanması sadece ovitrelle çatlama iğnesinden sonra olmuştu. bir umut işte. beni yeniden listeye yazar mısınız??????

bat: 14 eylül

canım ınallah sonuc umdugun gıbıdır guel haberle gel ınsallah

kızlar artık aranıza dönüş yaptım eşim bana süpriz yapmış ve bir pc almışşşşşşşşşş:32::32::32:
ayy canım ya çok seviyorum onuuu:16:
özledim hepiniziiiiii
biraz geçmişe baktım ama tam okuyamadım
sonnurcum adet olmuşsun hayırlısı olsun yeni ayda gelsin inşallah bebeğin
nazcım seninde 2 yumoş varmış kız ikimizde bi ikiz patlatalım hadii:1:
arhacım nerelerdeydin sen bi gittin tüm gittin hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah
diğer kızlarrrr hepinizideee seviyorum

hosgeldın cnm ne ıyı etmıs esın heyecanla senın haberlerını beklyıorum ıkızmı ucuzmu bılememde ıcımde cok ıyı seyler gecıyor senınle ılgılı bı pasa gelır sankı:1::1:inşallahhh

allaaa allaaa bu kızlar bu saatlerde burda olurlardı ama kimseler yok :17:

uykum geldi gidip yatayım bende,kesin arkamdan gelir bu gacılarr :27:

ben artık erkenden yatıyorum:1::1::1::1::1:gunduzlerı de fazlasıyla uyudugumdan aralıklarla gırıyorum yazılarımı yazıp cıkıyorum eskısı kadar cok vakıt gecıremıyorum malesef ama su uyku ısını bı halledeyım buralardayım ben ınsallah:9::9::9:

aynendde dedigin gibi olmuş ben geldim hehe...
valla hangimiz deneme tahtası degilizki...gittigimiz her ay her gün bi giren çıkan oluyo bize ne yazık ki...
ben bu ay yine klomen kullandım canım.yarın 15.günüm.doktor 10.günde çağırmıştı.iki tane yumoş vardı 13 ve 13,8..
14.gün gel dedi tamam dedim.ama işi çıkmış yarın sabah gel dedi.bende yarın sabah gidicem.muhtemelen çatlamışımdır die düşünüyorum.ateş de ölçmedim.bugün yine eggwhite gelmiş hemde çok yoğun.yarınki durumu yazarım artık.bu arada eşim 10 gündür keçiboynuzu kürü içio ve 2 aydır e vitamini kullanıo evicap.eğer bu ay olmazsa çapaya gitmeye karar verdik aşılama için.ayy çok uzun yazdım galiba.kendimi epey bi anlattım :->:ssz:

oyyy ayneenn bugünde girip çıkıcaklar bize :60:
bencede senin yumurtalar çatlayıp patlamıştır bakalım ne dicek doktorun.yanlız sana doktorun ilişki günü vermedi mi?
eşin bol bol keçiboynuu yesin kendisinide hatta süper faydalı bencede.. benim eşimde e vitamini içiyordu ama oda yarım kaldı herşeyimizde olduğu gibi..
inşallah çapalarda uğraşmaya gerek kalmazdan,bu sefer sonuç alırsınız.

ben artık erkenden yatıyorum:1::1::1::1::1:gunduzlerı de fazlasıyla uyudugumdan aralıklarla gırıyorum yazılarımı yazıp cıkıyorum eskısı kadar cok vakıt gecıremıyorum malesef ama su uyku ısını bı halledeyım buralardayım ben ınsallah:9::9::9:

demekki ilk aylar uyku bastırıyor hımm aklımızda bulunsun :P
bende çok erken uyurum aslında,ama bazen kendimi zorladığım gecelerde oluyor iş güç mecbur .
sen uyu dinlen bakalım büyüsün paşamız dicektimmm ben amaaaa :26: oğluşun mu geliyo ki kızz :52:

gunaydın kızlar
nasılsınız?
ben iyyim şükür bugun keyfim yerinde
soni hakkında hayırlısı olsun canım bide ona git bakalım

kızlar günaydın,
benim mememin ucu aniden ağrımaya başlamıştı ve yine aniden bütün ağrılarım kayboldu gitti. ümitlenmiştik çok. bu ayda olmadı galiba. ben incire devam. kocam keçi boynuzuna devam. iki yıl oldu bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
sanırım bir kadındoğumcudan önce psikolog bulayım ben:37::37::37::37::37::37::37:
Allah bize nasıl bir güç vermişse bir türlü yılmıyoruz. inatla her ay yeniden devam.

nabersiniz hatunlar
ben sabahtan beri koşturyorum
kayınvalidemler geliyor ben de kalacaklar bir kaç gün
temizlik mutfak hazırlığı falan derken yoruldum

siz nasılsınız bakalım
sonii tedavin hayırlı olsun
kayınvaliden en iyisini yapmış sana kalsa gitmezdin daha doktora:47:

MElis kız kocam bilg. almış ne güzel
güle güle kullan

ARha sen de çok uzun zamandır yoktun hoşgeldin

Bİrsel iyi olmana sevindim
bugün pamuk gibisiniz Ajda Hanım:9:

oyyy ayneenn bugünde girip çıkıcaklar bize :60:
bencede senin yumurtalar çatlayıp patlamıştır bakalım ne dicek doktorun.yanlız sana doktorun ilişki günü vermedi mi?
eşin bol bol keçiboynuu yesin kendisinide hatta süper faydalı bencede.. benim eşimde e vitamini içiyordu ama oda yarım kaldı herşeyimizde olduğu gibi..
inşallah çapalarda uğraşmaya gerek kalmazdan,bu sefer sonuç alırsınız.

demekki ilk aylar uyku bastırıyor hımm aklımızda bulunsun :P
bende çok erken uyurum aslında,ama bazen kendimi zorladığım gecelerde oluyor iş güç mecbur .
sen uyu dinlen bakalım büyüsün paşamız dicektimmm ben amaaaa :26: oğluşun mu geliyo ki kızz :52:

bende dıyordum bu sıpa benı cok uyutacak dıye ama kullandıgım progestan yapıyormus uykuyu gece 10 dedınmı ben mısıl mısıl uyuyorum:1::1::1:

benım ıcımede aılem harıc herkeın ıcıne de erkek doguyor hem annemler hemde kayınvalıdemler kız olucak dıyor:1:
ama bence erkek:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar günaydın,
benim mememin ucu aniden ağrımaya başlamıştı ve yine aniden bütün ağrılarım kayboldu gitti. ümitlenmiştik çok. bu ayda olmadı galiba. ben incire devam. kocam keçi boynuzuna devam. iki yıl oldu bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
sanırım bir kadındoğumcudan önce psikolog bulayım ben:37::37::37::37::37::37::37:
Allah bize nasıl bir güç vermişse bir türlü yılmıyoruz. inatla her ay yeniden devam.

ümidını kesme cnm en umıtsın oldugun an tutunuyor mus ben bunu anladım...

hakkında hayırlısı olsun

nabersiniz hatunlar

siz nasılsınız bakalım

güle güle kullan

deryosum cok yorma kendını yat dınlen bırak gelen yemegını temızlıgını yapsın:1::1::1::1::1:

nabersiniz hatunlar

siz nasılsınız bakalım

güle güle kullan

saol canım
:1: bu ajda hanımlıkda pek hoşuma gitti yahuuu :17:
yorma kendını kusura bakıcak insanlar deiller nasılsa yakın yanı
bende dıyordum bu sıpa benı cok uyutacak dıye ama kullandıgım progestan yapıyormus uykuyu gece 10 dedınmı ben mısıl mısıl uyuyorum:1::1::1:

benım ıcımede aılem harıc herkeın ıcıne de erkek doguyor hem annemler hemde kayınvalıdemler kız olucak dıyor:1:
ama bence erkek:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde

nabersiniz hatunlar

siz nasılsınız bakalım

güle güle kullan

saol canım iyiki almış yaa özlemiştim sizlerii
ya çok yorma kendinii nasılsa kayınvaliden yapar bişiler:9:

hosgeldın cnm ne ıyı etmıs esın heyecanla senın haberlerını beklyıorum ıkızmı ucuzmu bılememde ıcımde cok ıyı seyler gecıyor senınle ılgılı bı pasa gelır sankı:1::1:inşallahhh
ayy canım benim ne güzel hisler geçiyor içinden öyleee ya valla siz böyle dedikçe yerimde duramıyorum heyecandan sanki gebe kalmışım gibi sevinidiryo bu güzel sözleriniz saolun yaa
paşa da olur prenses te sağlıklı hayırlı evlat olsunda sen nasılsın bebişin iyi maşallahh uyku yapıyomuş sana:9:

allaaa allaaa bu kızlar bu saatlerde burda olurlardı ama kimseler yok :17:

uykum geldi gidip yatayım bende,kesin arkamdan gelir bu gacılarr :27:

ya varya bu iğneler banada uyku halsizlik ve bulantı yapıyo bende erken yatıyorum

gunaydın kızlar
nasılsınız?
ben iyyim şükür bugun keyfim yerinde
soni hakkında hayırlısı olsun canım bide ona git bakalım

iyi ol canım yaaa neşeli halini seviyom senin hemşerim:1:

slm canlar..
ben görev gibi sayıyorum burda bilgi vermeyi sanırım :ssz:
bugün yine doktordaydım yumoşumuz 13 mm olmuş diğeri sabit 11 mm yani 2 günde 1 mm büyümüş diğerinde tık yok ben şaşırdım ama doktor tam istediğim gibi dedi,:26:
çünkü bana kalırsa haftasonuna denk gelecek aşılama pazartesi olcak aksilik olmazsa..
doz düşük olduğu için bu nrmal dedi cuma tekrardan gidiyorum o gün iğneyi ne zaman yapcamı söyleyecek ve aşılama günü netleşecek..

nabersiniz hatunlar

siz nasılsınız bakalım

güle güle kullan

ayy evett bana ve kocama kalsa elmizde baston ve biz hala düşünür olurduk doktora gitsek mi gitmesek mi :9::9:

saol canım iyiki almış yaa özlemiştim sizlerii
ya çok yorma kendinii nasılsa kayınvaliden yapar bişiler:9:

ayy canım benim ne güzel hisler geçiyor içinden öyleee ya valla siz böyle dedikçe yerimde duramıyorum heyecandan sanki gebe kalmışım gibi sevinidiryo bu güzel sözleriniz saolun yaa
paşa da olur prenses te sağlıklı hayırlı evlat olsunda sen nasılsın bebişin iyi maşallahh uyku yapıyomuş sana:9:

ya varya bu iğneler banada uyku halsizlik ve bulantı yapıyo bende erken yatıyorum

iyi ol canım yaaa neşeli halini seviyom senin hemşerim:1:

içinde progeston var dimi onların o yapıyor sanıırmm sen ne zaman gidicen doktora melis bu arada sana daha öncede sormuştum,özele gidiyorsun dimi? kaça malolcak size?

Kızlar doktorla bi güzel konuştum ama ne kadar korunduğumuzu sordu,kayınvalidem dibimde öff sinir oldum özel sonuçta hiç bilmesini istemiyordum annecim dışarı çıkar mısın bu şekilde cevap veremiyorum,çekiniyorum senden demeyi çok istedim ama bir türlü diyemedim:50:

neysee..
doktor bütün sonuçlarıma baktı hsg ide baktı ama raporu okudu sadece bide cd vardı pc bozukmuş izleyemedi onun için.
ama bu sonuca güvenmek mecburiyetindeyiz dedi.bende zaten o anda radyolog 'tüplerin açık'dediğini söyledim.

neyse sonra eşimin spermiogramını bi daha tekrar edin dedi sayı iyi dedi ama azcık hızda sorun var dedi kayınvalidede dinliyor ohh çok iyi oldu kendi kulaklarıyla duymasını çok istiyordum,çünkü ben dediğimde bana,senin adetlerin düzensiz oğlumda bişey yok demişti :47:

tabi sıra geldi usg e dr.kayınvalideme sizi dışarı alayım dedi :27:

önce üstten baktı çok net göremiyorum birde alttan bakalım dedi. baktım spekulum geliyorr:53: önce onu yerleştirdi baktı sonra eline eldiven geçirip eliyle baktı :53: sonrada usg cihazıyla baktı :37:

evet pkos yok diyemeyiz dedi görüntüde var ama çok değil normalde yumurtanın her tarafını o kesecikler sarıyor ama bende bir kaç tane varmış.
yani ileri derece değil şimdilik..
bir kez daha klomen deneyelim dedi ama ben 5 kere kullandım dedim,doktora göre değişiyormuş kimi 9 ay kimide 5 6 ay kullanıyormuş..

e zararınıda ilerde görücez inş görmemde..
eğer bu ayda olmazsa aşı dicekti eşimin sonucuna göre kesinleşecek.
direk tüp için işleme başlarız sanırım oda maddi duruma göre değişecek..
ayrıntısısız anlatamıyorum napımm uzattım gitti kızlar kusura bakmayınn :1:

Back
X