Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayy hadi inşallah canım güzel haberler ver bizeeeeeeeee

canımm sağol inş yarın sabah gidiyorum doktora..
bahar vallahi çok sevindim iyi geçmişte ayyy nasıl vişey yaa korktun mu :18:
bu arada aile sağlığı merkezleri gebelik tahlili yapıyolar mı vede hemen sonucu verirler mi bi bilgin var mı

canımm sağol inş yarın sabah gidiyorum doktora..
bahar vallahi çok sevindim iyi geçmişte ayyy nasıl vişey yaa korktun mu :18:
bu arada aile sağlığı merkezleri gebelik tahlili yapıyolar mı vede hemen sonucu verirler mi bi bilgin var mı

canım normal muayeneden daha kısa süren bişey işte.toplamda 5 dk falan.ama ben baya uzun bekledim pazar olmasından dolayı millet toplanamadı benim doktor unutmuş.benim sadece spekulum canımı yaktı gerisini hissetmedim bile.sonrasındada ağrım sancım olmadı.yani hiç ertelenecek bir durum değilmiş.çektirmeyenlere duyrulur:34:aile sağlığı merkezi derken sanırım aile hekimliğinden bahsediyorsun evet yaparlar ve ertesi gün çıkar diye biliyorum ama sen devlete git ve yaptır.hem gebelik yoksa söktürücü bişeyler verir.inşallah vardır canım.bebeğin gelmiştir.:emir_bebek:

ben dışardaydım canım gezdim alışveriş yaptım kafa dağıttım biraz ohhhhh:32: birazdan da eşimle yemeğe gitcezz bugün haftasonu olduğu için herkes dışarda oluyo genelde senin de işin zor ama napacaksın mecburen idare et...

günaydınnnn meliscimm aynen ööle canım idare ediyorum bebişim bi gelsin biraz büyüsün anacığının karnında ayrılıcam zatennn yatışşş gezişşşş beni bekiyor olacak inşallahhh....bu sene eşimde bende çok yoğun çalıştık inşallah meyvesini seneye yicezzz tatlım.Herşey meleklerimiz için yaniiii

hepinize günaydınn kızlarrrr sizleri kocaman öpüyorum:16:...haber bekleyenler doktora gidenler doktordan gelenlerrrr:1:hepinizin rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh sonnurcumm senden haber bekliyom bakkkkk:49::49:

günaydınnnnnnnnn sonunda buldum sizi hatunlar bengeldiimmmmm :3::3: hemen yazın bakıyım bat 4 kasım ama her an patlayabilirm.neyse bidahaki bat ı yazarız artık..offff herkes hamiş olmuş biz ne zaman kavuşucaz bebeklerimize :43:

baharrrrrrrrr çok geçmiş olsun canım bebeğinin gelmesi çok yakına benziyo..ben uzun zamandır girmedim foruma..psikolojim bi süre alt üst oldu. ama ço şükür bu aralar daha iyim. sen nasılsın canım

günaydınnnnnnnnn sonunda buldum sizi hatunlar bengeldiimmmmm :3::3: hemen yazın bakıyım bat 4 kasım ama her an patlayabilirm.neyse bidahaki bat ı yazarız artık..offff herkes hamiş olmuş biz ne zaman kavuşucaz bebeklerimize :43:

çok özledimmmmm hepiniziii kimse yok muuuu..bu arada nedense hamiş olanlar topiği niye terkediyoo ya.

günaydın sarecim hoşgeldin nerelerdeydin.bizde seni özledik.evet bir çok arkadaşımız bu zorlu yolu başarıyla bitirdi.maşallah.:nazar:
3 5 kişi kaldık ama olsun sıra bize de gelecek.herkesin bir zamanı var.gidenler gitti canım kalan sağlar bizimdr.:1:
senin de bata az kalmış inşallah bebişin seninledir.

günaydın sarecim hoşgeldin nerelerdeydin.bizde seni özledik.evet bir çok arkadaşımız bu zorlu yolu başarıyla bitirdi.maşallah.:nazar:
3 5 kişi kaldık ama olsun sıra bize de gelecek.herkesin bir zamanı var.gidenler gitti canım kalan sağlar bizimdr.:1:
senin de bata az kalmış inşallah bebişin seninledir.

bu ay da umudum çok kuşum ama önümüzde ki aydan çok umutluyum inşallah.. spermiogramı yaptırdık sonunda ama sonuç canımızı sıktı biraz herşey çok normal ama sperm sayısı az çıktı 5,90 milyon :43: 10 gündür adamcağıza arı sütü ballı polen ve keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam.hayırlısı hakkımızda inşallah

hepinize günaydınn kızlarrrr sizleri kocaman öpüyorum:16:...haber bekleyenler doktora gidenler doktordan gelenlerrrr:1:hepinizin rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh sonnurcumm senden haber bekliyom bakkkkk:49::49:

kızlar şimdi geldim hastaneden,dr.muayenede bir yorum yapmadı ksit var mı dedim yok dedi.pko görünümüde yok dedi:26:
neyse zar zor o kalabalıkta baya yoruldum kan verdim saat 3 de sonç çıkıcak.şimdi ablamdayım bekliyorum. dualarla arkadaşlar ...

kızlar şimdi geldim hastaneden,dr.muayenede bir yorum yapmadı ksit var mı dedim yok dedi.pko görünümüde yok dedi:26:
neyse zar zor o kalabalıkta baya yoruldum kan verdim saat 3 de sonç çıkıcak.şimdi ablamdayım bekliyorum. dualarla arkadaşlar ...

kuzum gebelik için mi kan verdinn :18: kaç gün gecikti adetin

bu ay da umudum çok kuşum ama önümüzde ki aydan çok umutluyum inşallah.. spermiogramı yaptırdık sonunda ama sonuç canımızı sıktı biraz herşey çok normal ama sperm sayısı az çıktı 5,90 milyon :43: 10 gündür adamcağıza arı sütü ballı polen ve keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam.hayırlısı hakkımızda inşallah

hiç canını sıkma tatlım sonuçta var sperm 6 milyon lazım deeğil bebek için 1 tane yeter zaten.ama eğer artırmak istiyorsan bitkisel şeylerden faydalan.
keçi boynuzu pekmezinden ziiyade kürünü yap çünkü bizde yaptırdık iyi çıktı ama doktor kendisi dedi keçiboynuzu tüketin daha da artırmak istiyorsanız dedi
ayrıca çakşır otu hem kaliteyi hemde sayıyı artırırmış.bol fındık fıstık yedir.havuç yesin.
ama bunları yaparken sakın pes etme çünkü bunların etkisi ancak 3 ay sonra kendini gösterirmiş.

hiç canını sıkma tatlım sonuçta var sperm 6 milyon lazım deeğil bebek için 1 tane yeter zaten.ama eğer artırmak istiyorsan bitkisel şeylerden faydalan.
keçi boynuzu pekmezinden ziiyade kürünü yap çünkü bizde yaptırdık iyi çıktı ama doktor kendisi dedi keçiboynuzu tüketin daha da artırmak istiyorsanız dedi
ayrıca çakşır otu hem kaliteyi hemde sayıyı artırırmış.bol fındık fıstık yedir.havuç yesin.
ama bunları yaparken sakın pes etme çünkü bunların etkisi ancak 3 ay sonra kendini gösterirmiş.

evet canım o yüzden bu aydan bişey beklemiyorum ama kürünü içemedi benimki iki defa içirdim ikisinde de içer içmez midesi bulandı.pekmezini aldım bende..inşallah faydasını görürüz canım. sen napıcaksın korunucak mısın bu ay

kuzum gebelik için mi kan verdinn :18: kaç gün gecikti adetin

evet canım. 10.gün bugün ama hala tık yok:26:
sen nasılsın? dr.banada spermiogram testini tekrarl dedi ama bi sonucu öğreneyimde hayırlısıyla..
hsg de var bu hastanede dedi onuda çektirirsin dedi.ama baharr önce gebelik var mı yok mu öğrenilir ondan sonra söylenmesi gerekmiyor mu yaa:26: bu dr. peşin peşin söyledi

evet canım o yüzden bu aydan bişey beklemiyorum ama kürünü içemedi benimki iki defa içirdim ikisinde de içer içmez midesi bulandı.pekmezini aldım bende..inşallah faydasını görürüz canım. sen napıcaksın korunucak mısın bu ay

benim eşimde pekmezini yiyor canım kürünü bende hala denemedim:26: ama sabhları bir tatlı kaşığı yiyor az mı acaba aç karnına midesi o kadar alıyo

dualarımız seninle canım hadi güzel haberlerle gel.kist yok pko yok öyleyseeeeeeeee bebek varrr.inşallah.

tatlım ben korunmayacağım çünkü doktor korun demedi.ama diğer aylardaki gibi çalışma olmayacak akışına bırakıcam.biraz dinlenmem lazım.aralık ocak gibi olsa çok iyi olacak.hakkımızda hayırlısı.

günaydın kızlarrr...
sonnur hayırlısı umarım bebiş vardır....

bugünki ateş tablom...
hepinizi sseviyorum .....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senin ateşte bi tuhaf mahrumcum ya.sen 10 yada 11.gün çatladığına göre çoktan bu ateşle regl olman gerekirdi.
ama bi değişik geldi bana inşallah bu değişiklik bebiştendir de ateş olayını altüst edersin.:46:

Back
X