Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

EVET İYİ OLDU
metformın için hiiiç sakıncası yok dedi kullan devamındada 6 aylık kılo verme surecındede sorun olmaz kullan dedı
pankreas falan sorun oluyomuş dedım yok yaa dedi yan etkısı yok hemde yüklü dozaj almıyosun dedı

ver ver sende bak nilay verdi 7 8 kg hemen hamıs kaldı

sol sonicim
evet onada ıyı oldu aksam eve dondük ben alışkanlık asansoru cagırdım
bana döndu pardooon napıyosun dedı
:1: şaşırdım yürüyerek cıktık
yemedı falan ikimzde yemegi kısa tuttuk
başta boyle dikkat edıyo sonra bırakıyo ucunu önümüz kurban bi danayı götürür :1:

o götürsün sen götürme ,küçük bi dana istiyorsan :1:
metformine ben bi ara vercem bu aşılama sonuçlanana kadarda kullancam yani evdeki kutu bitene kadar , sanada çok fayda edecek eminim cnm işin şakasını geçelim ama kilo gidince bebişte gelecek doktor net konuşmuş olsada düşer diye pkodan sebep o yüzden bizim zayıf olmamız lazım tabi zor olsada..
doğurana kadar sıkalım doğurunca foraaaaa:1:

selam kızlar.....
melisim kuzucukların sana sımsıkı tutunsun bir dahada hiç bırakmasınlar inşallah..
o gün tüm gün boyunca dualarımdaydın canım....:16:

EVET İYİ OLDU
metformın için hiiiç sakıncası yok dedi kullan devamındada 6 aylık kılo verme surecındede sorun olmaz kullan dedı
pankreas falan sorun oluyomuş dedım yok yaa dedi yan etkısı yok hemde yüklü dozaj almıyosun dedı

ver ver sende bak nilay verdi 7 8 kg hemen hamıs kaldı

sol sonicim
evet onada ıyı oldu aksam eve dondük ben alışkanlık asansoru cagırdım
bana döndu pardooon napıyosun dedı
:1: şaşırdım yürüyerek cıktık
yemedı falan ikimzde yemegi kısa tuttuk
başta boyle dikkat edıyo sonra bırakıyo ucunu önümüz kurban bi danayı götürür :1:

canım sen metformini kaç mg lık alıyorsun? bana dr.850 yeter dedi günde bir defa :26:

aynen benim gibi odaa o konuşulanlardan oanda çok etkilenirim ama eve gidince kaldığım yerden devam :1:
ama dananın hepsini yiyemem çok geliyooo :60:

sonicim napim deniz oğlan duramadı yerinde:1::1:
az büyüsün görüşürüz canım....

inşallahhh bitanemm

öpüyorum tatlı yanaklarından :34:

o götürsün sen götürme ,küçük bi dana istiyorsan :1:
metformine ben bi ara vercem bu aşılama sonuçlanana kadarda kullancam yani evdeki kutu bitene kadar , sanada çok fayda edecek eminim cnm işin şakasını geçelim ama kilo gidince bebişte gelecek doktor net konuşmuş olsada düşer diye pkodan sebep o yüzden bizim zayıf olmamız lazım tabi zor olsada..
doğurana kadar sıkalım doğurunca foraaaaa:1:
evet zayıf kalmalı
ben 2. kez gidene kadar devam edicem metformıne kg verınce yanı gidince dr desın bırak dıe napım
bebek olduktan sonrada bırakmamalı aslında hayat boyu şeker riskımız var malesef ayrıca 1 lemi kalıcaz olicim ben hemen ardına 2.yı yapcam nasipse
birselcim ne iyi doktora denk gelmişsin ..
inşallah bebeğini bulmana vesile olur canım....
evt prof du valla süper oldu keske daha önce gitseydım dr de gezmektense

canım sen metformini kaç mg lık alıyorsun? bana dr.850 yeter dedi günde bir defa :26:

aynen benim gibi odaa o konuşulanlardan oanda çok etkilenirim ama eve gidince kaldığım yerden devam :1:
ama dananın hepsini yiyemem çok geliyooo :60:

inşallahhh bitanemm

öpüyorum tatlı yanaklarından :34:

ben dr la başlamadım metformine prof kızmasın die dr verdi dedim
ben tamamen kendım başlaım 1000mg ı sabah aksam yarım şekılde içiyorum
iyikide başlamışım
belkı dozaj az bılmıyorum pko gıtmedıgıne gore ama bu sekılde devam edıcem
aksamda sogan suyu içtim

bööööööööööööööö
ben geldiiiiimmmmmmmmm

ayy özlem naptı acaba ne cesaretli hatun ya günü geldi geçti hala bekliyor bi de belki suni sancı alacak bravo vala

kızlar var ya bööle direk sizleri okuyunca çok hamarat görünüyorsunuz :nazar: kiminiz aşılama, kiminiz tüp, kiminiz rejim.. Allah ımm çok imreniyorum size.. bende koyun gibi düşüneyim rahim filmini naapayım diye.. aayyy çok gıcık oluyorum kendime.. Allah hiçbirinizin , hiç kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşAllah.

evet zayıf kalmalı
ben 2. kez gidene kadar devam edicem metformıne kg verınce yanı gidince dr desın bırak dıe napım
bebek olduktan sonrada bırakmamalı aslında hayat boyu şeker riskımız var malesef ayrıca 1 lemi kalıcaz olicim ben hemen ardına 2.yı yapcam nasipse

evt prof du valla süper oldu keske daha önce gitseydım dr de gezmektense

ben dr la başlamadım metformine prof kızmasın die dr verdi dedim
ben tamamen kendım başlaım 1000mg ı sabah aksam yarım şekılde içiyorum
iyikide başlamışım
belkı dozaj az bılmıyorum pko gıtmedıgıne gore ama bu sekılde devam edıcem
aksamda sogan suyu içtim

yani tabii beni doktor gördü duruma göre dozaj verdi. 1000 i sabah akşam yarım içeceğine tam al günde bi tane al

soğanda işe yarar umarım.

kızlar var ya bööle direk sizleri okuyunca çok hamarat görünüyorsunuz :nazar: kiminiz aşılama, kiminiz tüp, kiminiz rejim.. Allah ımm çok imreniyorum size.. bende koyun gibi düşüneyim rahim filmini naapayım diye.. aayyy çok gıcık oluyorum kendime.. Allah hiçbirinizin , hiç kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşAllah.

canım sende tembelliği bırak ve çektir kurtul şu lanet filmden.
inan bunca zaman neden beklemişim diyeceksin.ben inanıyorum tüplerinin açık olduğuna ama aklındaki soru işaretleri gitsin.
en azından sil baştan başlarsın.

kızlar dün yine bebişle konuştum gayet iyiymiş yatıyormuş sürekli.
annesi bakıyor şimdi.doktoru bi iğne vermiş kan sulandırıcı sadece onun için kalkıyor
bebişlerle mışıl mışıl uyuyorlar test günü için geri sayım başladı:49::49:
allahım emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bebişlerine kavuşsun inşallahhh.

Back
X