Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyiyim canım sağol senin şu oğluna kız yetiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor:34::34:
sen nasılsın?

Yetişir canım Allah'ın izniyle azıcık Deniz'de serpilsin:1:
Bende hamdolsun iyiyim denizle vakit nasıl geçiyor anlamıyorum darısı sizlere olacak inşallah
Evinizi ... götürecek aç kalacaksınız ütüler birikecek eşiniz temiz pantolon soracak vs vs :1::1::1::1:

yok canım o an kim varsa onla görüşüyoruz.poliklinige gidiyoruz.bizim morfoloji sıfır çıktı ya.şaka gibi...sizin önceki değer kaçtı?andronolijye gitti mi eşin?testi tekrarladınız mı?

yok naz ya ben de polikliğe GİTTİM eşimin değerlerini göstermek için gittim bu değerlerde bişey yok dedi.. ama 1 değeri dedim.. gebeliğin var ama öncesinde önemli değil dedi.. sonra farklı bir doktor buldum orada dolaşıyordu ne olur bi bakar mısınız dedim oda dedi gebelik oluştuğu için bu değeri kenara itiyoruz dedi.. ilgilenmediler yani. hatta belkide düşükleri o yüzden yapıyorum dedim o sadece gebe kalmanı engeller düşüğe yol açmaz dedi.. işte genetik testimizi verdik çapaya şimdi onu bekliyoruz.

ayy melıssss gelmedımı dahaaaa yaaaaaaa

vallaaa ben halay mendılımı aldım geldım :27:

senide bıktırdım ama dün akşam eve gidince baktım ATII diye bi test varmış onun referansı 115 miş bendeki değer 115,62 çıkmış ben netden biraz araştırdım.. kan pıhtılaşması eğilimi falan diyor.. belkide diyorum gebe kalıncabu dğeer dahada yükseliyor bebekde gidiyor.. bencede senin dediğin gibi bana öncesinde bişeyler içirsinler.

ahaa küçük anne de geldi
ama melis daha yeni kan vermiştir
anca 7-8 gibi yazar bence buraya

pasim ben sezeryan istiyorum da şartlar uygun olursa
ama spinalle epidural arasındaki farkı ben de bilmiyorum
normal yapmak için güvenmiyorum kendime
ayy ALlahım o günleri bir gösterse canım
şaka maka 24 hafta bitiyorr
3.5 ay kaldı kısmetse
yavaş yavaş alışverişe de başladım
ama abartmadan alıyorum pasii
Çoğu gitti azı kaldı canım Allah'ın izniyle sağlıkla son bulacak hamilelik serüvenin
Sonra doğduğunda hiç hatırlamayacaksın hamile günlerini karnın nasıldı nasıl geçti günler
Alışverişi abartma evet ilk zaman için ikili takım al tulum al yedekli bulunsun deniz gibi kusmuklu olursa günde 10 takım lazım:1:
Normal doğum istemiyorsan spinal sezaryan tavsiye ederim ;)

Çoğu gitti azı kaldı canım Allah'ın izniyle sağlıkla son bulacak hamilelik serüvenin
Sonra doğduğunda hiç hatırlamayacaksın hamile günlerini karnın nasıldı nasıl geçti günler
Alışverişi abartma evet ilk zaman için ikili takım al tulum al yedekli bulunsun deniz gibi kusmuklu olursa günde 10 takım lazım:1:
Normal doğum istemiyorsan spinal sezaryan tavsiye ederim ;)

annem ayaklı çok alma boyu hemen uzayabilir dedii
bir de kırkı yenidoğan külotlu çorabı oluyor mu pasii

Tulumda o sıkıntı oluyor ama ikili takımda olmuyor uzasada alt üst ayrı olduğu için sorun olmuyor
Zaten ilk zaman bacakları hep boş kalıyor tulumların kendini anne karnında sanıyor bacaklarını topluyor:1:
Yenidoğan külotlu çorabı ne kız:26:

Tulumda o sıkıntı oluyor ama ikili takımda olmuyor uzasada alt üst ayrı olduğu için sorun olmuyor
Zaten ilk zaman bacakları hep boş kalıyor tulumların kendini anne karnında sanıyor bacaklarını topluyor:1:

senide bıktırdım ama dün akşam eve gidince baktım ATII diye bi test varmış onun referansı 115 miş bendeki değer 115,62 çıkmış ben netden biraz araştırdım.. kan pıhtılaşması eğilimi falan diyor.. belkide diyorum gebe kalıncabu dğeer dahada yükseliyor bebekde gidiyor.. bencede senin dediğin gibi bana öncesinde bişeyler içirsinler.

canım lutfen olurmu oyle sey bıktırmak falan duymıyım bı daha
bu bahsettıgın degerı tam bılmıyorum ama kesın bnm hormon testlerımın ıcınde buda vardır
evde olsaydım bakardım.
Iste smdı bundan dolayı pıhtılasma egılımı olabılıyosa
sana ayrıca pıhtılasma testı yapmıslardır ozmn kesın.
Bnmde homosısteınım yuksek cıkmıstı mesela ondan suphelenmstık.
Ama mutasyon yok yazıyodu dıyosun testı tam anlasaydım
ben emın olamadım sendekı bu trombofılı panelı testımı ne.
Bak mesela bende mthfr A1289C genınde homozıgot mutasyon var.
Hanı bu gıbı seyler yazar.
Senın bı kere kesın coraspın kullanman lazım gebelık oncesı.
Egılımın varms sonucta. Bunu dr una sor gıttıgınde bı daha.
Igneyı genelde gebelık ogrenılnce verıyolar canım zaten.

ne bileyim var mı diye sordum
her şeyin yenidoğanı var ya:9::9:
ikili takımları ayaklı mı alayımm ayaksız mı

gel hadi yaaaaaaa wallahıs enın cıın gırıyorum çatlıcammmm nosu olan yokmu hastanedemı sonuc ne zmn cıkacak bı ogrensek

ye deryoş teyzesi yeeee
3 deryayız şuan burda
biri doğurdu,birinin nispeten az kaldı,diğeri de arkadan geliyorrrr:9:

yaaa 5 te sonuc cıkcak gıbı okumusum ben
ayy 2 saat daha bekle dur smdı :27:

teyzosunun tosunu o yemem mı hıccc ben onuuuuu

kızzz 3. Deryoss hangısıııı

en koccuk bızızzz mercımegımlennn

Yetişir canım Allah'ın izniyle azıcık Deniz'de serpilsin:1:
Bende hamdolsun iyiyim denizle vakit nasıl geçiyor anlamıyorum darısı sizlere olacak inşallah
Evinizi ... götürecek aç kalacaksınız ütüler birikecek eşiniz temiz pantolon soracak vs vs :1::1::1::1:

İnşallah canım hayırlısı hepimiz için
valla pasim benım evimi şimdi de ..... götürüyor:)))) akşamada misafırım var yatak döşek acık grip olucam sanırım yatıyorum offf offff
nese ben azıcık çıkıyım evi toparlıyım melis gelene kadar gelirim

Son düzenleme:
yaaa 5 te sonuc cıkcak gıbı okumusum ben
ayy 2 saat daha bekle dur smdı :27:

teyzosunun tosunu o yemem mı hıccc ben onuuuuu

kızzz 3. Deryoss hangısıııı

en koccuk bızızzz mercımegımlennn
benım canım passifloraamm diğer deryaa
ben 5te vercek diye okudum

Ayyy alemsin kuzucum yaa:1:
Ayaklı al canım hemen öyle uzamıyorlar kışa gelecek senin altına çorap giydirirsin

:1::1::1:tmam canım sağol

İnşallah canım hayırlısı hepimiz için
valla pasim benım evimi şimdi de ..... götürüyor:)))) akşamada misafırım var yatak döşek acık grip olucam sanırım yatıyorum offf offff
nese ben azıcık çıkıyım evi toparlıyım melis gelene kadar gelirim

Olsun canım geçmiş olsun
Misafirlerde hep böyle zamanlarda gelir :37:

Back
X