Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar unutmadan,doktor bana kilo ver dedi pkolukarda şeker ve kalp hastalığı riski taşıdıkları için 5 6 kg ver dedi.
bende dün o negatif enerjiyle açık havada yürüyüş yaptım çok iyi geldi.ama akşam eve gelincede 7 de yattım uyudum:1:
şimdide zor kaktım yataktan bacaklarım sızlıyor hamlamışım bee :37:

Hosbuldumm tskler Nasilsiniz ? guzel gunler diliyorum herkese burdan kucak dolusu sevgiler efendim :6:

dün hariç bugün iyiyim :) gebelik sonucum her zamanki gibi negatif çıktıda.
bende teşekkür ediyorum,nerden canım? bebiş istiyorsun heralde? ne zamandır?
yaş kaç? ne güzel herkesin adına sordum ben hehe :27:

dün hariç bugün iyiyim :) gebelik sonucum her zamanki gibi negatif çıktıda.
bende teşekkür ediyorum,nerden canım? bebiş istiyorsun heralde? ne zamandır?
yaş kaç? ne güzel herkesin adına sordum ben hehe :27:

uzulme Allah olmazi oldurur yuzunu de guldurur hayirlisini iste vardir herseyde bi hayir ben daha cocuk dusuneli 3-4 ay oluyo gecen sene temuuzda evlendim 21 yasindayim,pko lu oldugum icin hamile kalamamaktan hep korktum simdide 3 aylik bi surem var takipteyim sonra tedaviye basliycam eger gebelik olmazsa, uzuluyorum bende ama nasip pkolu bayanlarin hikayelerini okuyunca umut oluyor bana cok seviniyorum birgun bende anne olurum Allahim kullarini gozu yasli birakmaz diyorum.. guzel dileklerim anne olmak isteyen herkesle. Allah'im hayirli evlatlar versin bize kucaklarimizi bos birakmasin zamani gelene kadar sabirla imtihan olalim INSALLAH.. :1: boyle iste canim bu arada ben 10 kiloya yakin kilo verdim 1 ayda boyumda uzun pek farkedilmiyodu ama 5 kilo daha vermem lazimmis sen ne zamandir deniyosun canim ?

Son düzenleme:
ağırlık çöktü pasim yaa azcıkta hastayım.siz yatın gece benim nasılolsa.:32:

sağol canım bakalım ben en azından hepsini kafamdan atmış oldum bütün her şeyimiz yapıldı
sonuç olarak bi sorun yok.zaten bundan sonrası allaha kalmış.tabi bende elimden geleni yapıcam.

senin bebe azcık rahatına düşkün bak önce kesesini büyütmüş orda rahat rahat gelişir sıpa.:emir_bebek::nazar:

baharcım senin adına çok sevindim canım şükür bak hiçbir sorun yokmş artık önüne bakacaksın allahın izniyle güzel şeyler bekliyor hepimizi inşallahhhhhhhhhh:nazar::emir_bebek:

bende iyiy,m çok şükür canım bat yaklaştı ama artık eskisi gibi heyecan kalmadı be pasimm
hayırlısı neyse o olsun diyorum artık canımm

yaa meliscimm nasıl heyecan kalmaz kız az kaldı bende bi an önce hastalansamda başlasam die bekliyom çalışmalara aynı gündü ya bizim bat şimdi sence yokmu bişey sende yani yapcakmısın test bu arada canımcım

melisimm günaydınn:3:

yaa meliscimm nasıl heyecan kalmaz kız az kaldı bende bi an önce hastalansamda başlasam die bekliyom çalışmalara aynı gündü ya bizim bat şimdi sence yokmu bişey sende yani yapcakmısın test bu arada canımcım

ay ne biliyim canım yaa ama bugün ateşim yükselişe geçince ne yalan söyleyim az da olsa heyecanlanıp umutlandım:52: tabii son 2 gün düşmemesi lazım hayırlısı olsun artık test konusunda emin deilim yaaa

uzulme Allah olmazi oldurur yuzunu de guldurur hayirlisini iste vardir herseyde bi hayir ben daha cocuk dusuneli 3-4 ay oluyo gecen sene temuuzda evlendim 21 yasindayim,pko lu oldugum icin hamile kalamamaktan hep korktum simdide 3 aylik bi surem var takipteyim sonra tedaviye basliycam eger gebelik olmazsa, uzuluyorum bende ama nasip pkolu bayanlarin hikayelerini okuyunca umut oluyor bana cok seviniyorum birgun bende anne olurum Allahim kullarini gozu yasli birakmaz diyorum.. guzel dileklerim anne olmak isteyen herkesle. Allah'im hayirli evlatlar versin bize kucaklarimizi bos birakmasin zamani gelene kadar sabirla imtihan olalim INSALLAH.. :1: boyle iste canim bu arada ben 10 kiloya yakin kilo verdim 1 ayda boyumda uzun pek farkedilmiyodu ama 5 kilo daha vermem lazimmis sen ne zamandir deniyosun canim ?

sağolasın canım.
o anda insanlık hali ister istemez üzüldüm ama şimdi iyiyim.
canım adetlerin nasıl? korunuyor musun?
ben yeni evliyken ara ara korundum ama çoğunlukla korunmadım
nede olsa olmaz diye nasılda cahilmişim :)
kilon neydi şuanda kaç? ve nasıl verdin :1:
bende 4 yıllık evliyim,ortalama 3.5 yıl korunmadık ama olmadı
olmayıncada ocak ayında ilaç tedavisine başladım malesef sonuç negatif oldu.
şimdi kendiliğinden olursa olur olmasada artık birkaç ay sonra aşılama yaparız heralde.

sağolasın canım.
o anda insanlık hali ister istemez üzüldüm ama şimdi iyiyim.
canım adetlerin nasıl? korunuyor musun?
ben yeni evliyken ara ara korundum ama çoğunlukla korunmadım
nede olsa olmaz diye nasılda cahilmişim :)
kilon neydi şuanda kaç? ve nasıl verdin :1:
bende 4 yıllık evliyim,ortalama 3.5 yıl korunmadık ama olmadı
olmayıncada ocak ayında ilaç tedavisine başladım malesef sonuç negatif oldu.
şimdi kendiliğinden olursa olur olmasada artık birkaç ay sonra aşılama yaparız heralde.

Insan umutlaninca elbet uzuluyo ama ne zaman nasipse o zaman olucak diye teselli ediyorum kendimi vardir bi hayri diye, ben kendimi bildim bileli hep 3-4 ayda bir olurdu regllerim evlendim dongusu degisti biraz 45 gunde 1 ayda 2 ayda simdide adet sokturucu hap iciyorum gebelik olmazsa tedaviye basliycam. evlendigimde 71 kiloydum 1 sene icinde 80 oldum duzensiz yedim ve 1,5 ayda duzenli ve az yiyerek ve gunde 30 dk yuruyusle 9 kilo verdim basladigimda 78 kiloydum simdi 70 im 65 olmam lazim ama su aralar yine biraktim istahim acildi regl oldugum icin :1: yine dikkat etmem lazim. ben aslinda hemen olsun istedim korunmak istemedim hap felan da kullanmadim zaten esim 1 sene istemedi simdide istiyoruz Allah nasip ederse olucak hayirlisini versin Rabbim herkese.. guzel sonuclar aliriz ins..

ıyı geceler kızlar:3::3::3:.soniiii ya üzülme olucak bır gun ınanıyorum ben .baharcıgım senınde tuplerın acıkmıs cok sevındım artık pımpırıklenıcek bırseyın kalmadı:1::1::1:

valla tatlım cok sagol ama gece gece cay kahve ıcemıcem uykum var benım:51:senı baharı merek ettım gunuzde annemdeydım gıremedım nete eve geldım bır bakıyım son haberlere dedım:1::1::1:bahara sevındım sana uzuldum:50:sen tedavıye baslıcanmı bu ay farlutaldan sonra
sağol hayalcim ya evet artık pimpiriklenecek bişey kalmadı ama ben bulurum yine bilirsin:1:sen gittin mi doktora canım.bittimi reglin?

günaydın kızlarrr ay benim ateş ilk defa bu kadar yükseldi yaaa gelsin artık bebeğim ya:52:
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebişş maşallah ateş zirve yapıyor.hep böyle gitsin canım inşallah.bayram hediyesi olarak gelsin bebişin.

baharcım senin adına çok sevindim canım şükür bak hiçbir sorun yokmş artık önüne bakacaksın allahın izniyle güzel şeyler bekliyor hepimizi inşallahhhhhhhhhh:nazar::emir_bebek:

teşekkür ederim canım.inşallah herşey güzel olur.hepimiz birlikte bebişlerimizle devam ederiz bu yolda.

Back
X