Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hay sizin çenenizeeeeeee oku oku bitiremedimmmm:52:
bebişi aradım azönce 7.30da çıkacakmış sonuç.labaratuarın bişeyi bozulmuş
kan almadan önce sölememişler aldıktan sonra demişler.neyseki az kaldıııı
valla çok heyecanlıyım bennn bebişimde çok heyecanlı sesinden anlaşılıyorrrrrr
allahımmmm inşallah güzel haberler gelsinnnnnnnnnnnnnnn:52::52:
he yaa bende sabah berı okuyorum hamiş haberi nerde yazıyo die
ya biz kişi sayısı en az topiğiz sanırım ama işte farkımız bu
iyi ve kötü günlerde hep birlikteyiz.birbirimizi hiç yalnız bırakmıyoruz.
allahım huzurumuzu bozmasın.orlic ne güzel demişti kocaman aileyiz diye işte biz buyuz.iyiki varsınız hepiniz.
seviyorum len ben siziiiiiiii:21::21::21:
kesinlikle
bende aksam naklen melisle yayındaydım telde (cevat kelle )
hamiş haberını bende aksam aldım gelemedım tabı çoşamadım
ama ağladım mutluluktan inanın
kayınvalıdecimler bizdeydı odamda epeey bi göbiş attım
Ayyy heyecandan sütüm kesilecek şimdi:1::1::1::1:
valla haaa tam o durum olmus aksam
kızlarrrrrrrrrr ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599:nazar:

şukur bebeğim benım
dünün zaten kotu olması bence imkansızdı çok şükür güzel haberlerını aldık
bınlerce sukur
HALEYE haber verdınızmı????
canım benım ikiz olcak sankım "lar"
seni sevıyorum melıs sevıyoruz çok şükür gözümüz aydın
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
Kızlar bu kürlerle ilgili bir şeyler anlatmak istiyorum sizlere... doğum sonrası sütüm geldiği için sütü kesici ilaçlar verildi bana. Aylaaaarca prolaktinim düşük olduğu halde birden prolaktinim fırladı ve ben bunu tesadüfen öğrendim. biliyorsunuz prolaktin yüksekliği gebeliğe engel. Ve gebeliği kolaylaştırmak için uygulanan incir kürü aksine prolaktini daha da artırarak gebeliğe iyice engel oluyor!!
Ayrıca soğan kürü de rahim duvarını inceltmektedir! Soğan kürünü sadece pko lulara ve iltihabı olanlara tavsiye ediyorlar. Ancak her rahim iltihaplıya da tavsiye edilmiyor. Nerden mi biliyorum kendimden!! ben rahim iltihabı olduğumda rahim kalınlığım 4 mm civarındaydı. Yani oldukça inceydi. Demekki bir de soğan kürünü uygulasam neredeyse delecektim rahmi...biliyorsunuz ki rahim duvarının inceliği de bebeğin tutunmasını zorlaştırarak gebeliği engellemekte..
Ayrıca şiddetli kanamayla hastaneye kaldırıldığımda kanamayı arttırdığı gerekçesiyle havuç yemek yasaktı bana. Ben hurma yiyerek ve ilaçlarda kestim kanamayı. Ancak çooook sağlam araştırarak uyguladım bunu da.
Bir de gebelikte de dr. narı çok tüketmememi, düşüğe yol açtığını söylemişti..
Aman arkadaşlar Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Unutmayalım ki ilaçlar da bitkilerden yapılıyor. Aman ne olacak doğal bitki dediğimiz şeyler vücudumuzu çok etkiliyor. Çok dikkatli araştırın, sağdan soldan duyduğunuz her şeyi yapmayın. Son gittiğim Dr. Um da kesinlikle kür uygulamayacaksın dedi. Hee ben asla uygulamaz mıyım? Elbette uygularım ama bir uzman eşliğinde..
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları çok bilmişliğimden, ukalalığımdan değil, feleğin çemberinden geçmişliğimden bu şekilde yazıyorum...
En güzel ilaç dua ile tevekküldür. Hepiniz Allah'a emanet olun.

ateş, aşılama, bahar, baharın oğlu olacak, bdroner gebe, bdroner gebeş, bdroner gebeş yuppiiii, bdroner hamile, bdroner hamişşş, bebek, bebik in the göbik, bebisimolsun, bebiş gebeş, bebiş gebeş yuppiiiii, bebiş hamile, bebişim ikiz doğurcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, bebişin ikizler geliyorrrrrrrrrrr yuppiii, cananın kızı mavi gözlü yuppppiiiiiiiiiiiiiiii, deryoş gebe, deryoş gebeş yuppiii, deryoş hamile, deryoş hamişşşşşş, deryoş yumurtluyor yuppiii:), deryoşşş gebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupiii, doğum, eteş ölçme, gebeliğe engel durumlar, gebelik, hayal, hayal gebe, hayal gebeş yuppiiii, hayal hamile, hayal hamiş, hayal in hayalleri gerçek olcakkk, hayalin kızı olacak, hayıt, hormonlar, imseminasyon, infertilite, kadın, klomen, kısırlık, mahrum, melis bahar hülya nerdesiniizzz, melis gebe, melis gebeş yuppiiiiiiiiiii, melis hamile, melis hamişş, meliss tatilde gebe kalacakkkkkkkk:)), naz gebe, naz gebeş, naz hamile, naz hamişşşş yuppiii:), naz nihayet hsg çektirdi, nilay tatilde gebiş olup gelecekkkkk:), oli gebe, oliii hamileeee, olimbera, olimbera gebe, olimbera gebeş yuppiiiii, olimbera hamile, olinin aşısı bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, orlic gebe, orlic gebeş yuppiii, orlic gebeşşşşşş, orlic hamiş, ovitrel, ovulasyon, ovulasyon testleri, pamuğun kalbi güm güm:)))))))))))), pasi doğurdu doğuracak:)))), pasiflora, pasimizin oğlu hoşgeldinnnnnnnn, prolaktin, puhahhahaaa :d, saçak maçak olicim düşünme, snowflaken gebe, snowflaken gebeş, snowflaken gebeş yuppiii, snowflaken hamileee, soğan kürü, sohbet, soni hsg çektirecek olllleeeeeye, sonnur gebe, sonnur hamile, sonnur hamiş, spermn analizi, tondora gebeş yuppiiiii, tüp bebek, şeytanın bacağı kırıldı forumdaki herkes gebeşşşşş

yani bahar bu iş sırayla ise ben sona kalmışımmm :53::53:

:1::1:

ateş, aşılama, bahar, baharın oğlu olacak, bdroner gebe, bdroner gebeş, bdroner gebeş yuppiiii, bdroner hamile, bdroner hamişşş, bebek, bebik in the göbik, bebisimolsun, bebiş gebeş, bebiş gebeş yuppiiiii, bebiş hamile, bebişim ikiz doğurcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, bebişin ikizler geliyorrrrrrrrrrr yuppiii, cananın kızı mavi gözlü yuppppiiiiiiiiiiiiiiii, deryoş gebe, deryoş gebeş yuppiii, deryoş hamile, deryoş hamişşşşşş, deryoş yumurtluyor yuppiii:), deryoşşş gebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupiii, doğum, eteş ölçme, gebeliğe engel durumlar, gebelik, hayal, hayal gebe, hayal gebeş yuppiiii, hayal hamile, hayal hamiş, hayal in hayalleri gerçek olcakkk, hayalin kızı olacak, hayıt, hormonlar, imseminasyon, infertilite, kadın, klomen, kısırlık, mahrum, melis bahar hülya nerdesiniizzz, melis gebe, melis gebeş yuppiiiiiiiiiii, melis hamile, melis hamişş, meliss tatilde gebe kalacakkkkkkkk:)), naz gebe, naz gebeş, naz hamile, naz hamişşşş yuppiii:), naz nihayet hsg çektirdi, nilay tatilde gebiş olup gelecekkkkk:), oli gebe, oliii hamileeee, olimbera, olimbera gebe, olimbera gebeş yuppiiiii, olimbera hamile, olinin aşısı bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, orlic gebe, orlic gebeş yuppiii, orlic gebeşşşşşş, orlic hamiş, ovitrel, ovulasyon, ovulasyon testleri, pamuğun kalbi güm güm:)))))))))))), pasi doğurdu doğuracak:)))), pasiflora, pasimizin oğlu hoşgeldinnnnnnnn, prolaktin, puhahhahaaa :d, saçak maçak olicim düşünme, snowflaken gebe, snowflaken gebeş, snowflaken gebeş yuppiii, snowflaken hamileee, soğan kürü, sohbet, soni hsg çektirecek olllleeeeeye, sonnur gebe, sonnur hamile, sonnur hamiş, spermn analizi, tondora gebeş yuppiiiii, tüp bebek, şeytanın bacağı kırıldı forumdaki herkes gebeşşşşş

yaa öle deme kız..o alfabetik sıraya göre gidio :-) için rahat olsun.

Alfebetik sıra yavrum:1: illa bir yerlerden bişe uydurup sona kalacağını düşünüyorsun adının sonnur olmasından sebeb sanırım:1::1:

Son düzenleme:
selam kızlaaarrrr :3:

ne guzel bbııırrr aksamdııııııı dun geceden berı sırıtarak gezıyorummmm :1:
umarım herkesler ıyıdırrrrr

bu arada sonnurcum yenı okudum yenı dongun hayırlı olsun...

yaa öle deme kız..o alfabetik sıraya göre gidio :-) için rahat olsun.

Alfebetik sıra yavrum:1: illa bir yerlerden bişe uydurup sona kalacağını düşünüyorsun adının sonnur olmasından sebeb sanırım:1::1:
KALIMCAN SONA çıkar aklından az kaldı:34::34:

ahahahahaaaa aynen yaa ama cidden öyle olur hayatımda bir çok şeyde sona kalırım kendimden biliyorum yaa :37:

hep böyle bir topiğimiz ve hamile haberimiz olur inşallahh

teşekkürler canım benimm

Aynen canım bende ya ne iyi geldi bize bu bebiş:32::32:

ahahahahaaaa aynen yaa ama cidden öyle olur hayatımda bir çok şeyde sona kalırım kendimden biliyorum yaa :37:

Sonnur kız bak etikete ne yazdım:))))
naaabıyonus kızlar
İyi canım süperiz:34::34:
topik en kalabalık hafta sonunu yaşıyo
nöbetcıydım her hafta mübarek

ben iyiyim nilaycımm her şey yolunda çok şükür.senin sonuçlarda inşallah güzel çıkacak.

canımmmm benimmmmmm nasılsınnnn

canımm pasimmmm ben seni daha çok seviyorum amaaaa

yavrum şimdi ben dışarı gidiyorum akşam 6gibi evde olucam ozaman arıycam seni.

güzel bi karar vermişsin işe kilo vermekle başlaman iyi olmuş.pkoda en güzel çözüm kilo vermek.
ve eğer metmorfin türü bi ilaç kullanmıyorsan doktoruna danış ve hemen başla hem kilo vermene yardımcı olur hemde pkolarda olan şeker direnci için.
aşılama ben oldum evet ama normal ilişkiden pekte farkı yok sadece yüzde 5 oranında bi artma var şansta.
benim aşılamam tutmadı sonraki ay kendiliğimden kalmıştım.
aşılamada spermi yumurta içine değil rahime sıkıyorlar daha çabuk yumurtaya ulaşsın ve yoldaki engelleri aşsın diye.
başka aklına takılan varsa sor.

hoşgeldin teşekkür ederiz.inşallah bekletmesin bebişin.

aminnn inşallah hepimizi bat 15 ekimmmm :1:

Back
X