Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

İLAÇLARDA eczaneerle pazarlık yapılıyormus bende aşılamamdan sonra ogrendım ama duydum boyle bişeyı
gonal f se baglantıya gecelım naz ilaçlarım duruyo kullanmadıgım canım
kutusu bıle acılmadı

canım bilmiyorum ki doktor hangi ilaçları verecek ?ama zaten rapor çıkıyor ya.devlet karşılıcak...ama yine de aklımda bulunsun.çok saol canım

hıı ilaçlar zaten çok tutuyor.ben çapada yaptırcam bakalım bizden kaç lira isticekler :52: ya olacagını bilsem para mühim degil de olmuyor işte. :50: senin bundan sonraki aşama tüp mü peki?ne düşünüyorsunuz?

valla canım bana doktor önce bi aşılama daha yapalım sonra tüpe geçeriz dedi.
ama ben artık birazcık ümitliyim eşimin değerler biraz düzeldi de ne biliyim aşılamayı filan biraz ertlemek istiyom.

valla canım bana doktor önce bi aşılama daha yapalım sonra tüpe geçeriz dedi.
ama ben artık birazcık ümitliyim eşimin değerler biraz düzeldi de ne biliyim aşılamayı filan biraz ertlemek istiyom.

çapadaki doktorlara göre bizim doğal yoldan bile bebegimiz olabilirmiş ama gel gör ki olmuyor..inşallah sizin olur canım ya...bizde hız mız sayı sorun degil de morfoloji işte...o delirtiyor beni.ne yaparsak yapalım düzelmiyor :14:

selam kızlarrrr:3:

görüyorum ki hekes iyi maşallah, tedaviye başlayacak arkadaşlarıma hayırlısıyla kavuşun, çalışmalara başlayacak arkadaşlara, belinize kuvvet, hamişlerede az kaldı sabredin bu günlerin keyfini çıkarın diyoruuuumm:1:

benim yarma gül, çok fena 1 haftadır sabah 5 e kadar 15 dakikada bir ağlıyo diş çıkaracak galiba, 20 küsür dişi böyle çıkarırsa bana 2 sene uyku yok:43: hayır tam 3 aydır diş belirtileri var kendileri yok, çoookkk uykusuzum Allahtan kk var kaynana gelin topiklerinde geçiriyorum geceyi:43:

hepinizi öpüyorum topikcanlar :54:

Selam kızlarrrrr

Herkesin keyfi yerindedir inşallah
Deniz orta kulak iltihabı oldu 2 gündür çok huzursuz bende uykusuz tabiki
İnşallah en kısa zamanda iyileşir
Canom yaa sanada kolay gelsin bizimde henüz diş yok akşam acile gittik doktor önce dişten şüphelendi sonra baktı henüz dişlerde bir belirti yok dedi sonra otit dedi iğneye başladık dünden beri çok moralim bozuk kendimi suçlamaya başladım ben iyi anne olamıyorum sanırım :((((((

Selam kızlarrrrr

Canom yaa sanada kolay gelsin bizimde henüz diş yok akşam acile gittik doktor önce dişten şüphelendi sonra baktı henüz dişlerde bir belirti yok dedi sonra otit dedi iğneye başladık dünden beri çok moralim bozuk kendimi suçlamaya başladım ben iyi anne olamıyorum sanırım :((((((

canım pasim çok geçmiş olsun yaaa
inşallah deniizimiz kısa sürede iyileşir.

Selam kızlarrrrr

geçmiş olsun pasim, öyle düşünme yaa ne kadar çok titiz davrandığına eminim, grip olmuştu ya geçenlerde, o mikroplar yerleşmiştir orta kulağa otit ondan olur, iğne olması yıpratıcı ama çok kısa sürede iyileşir, hasta ola ola bağışıklıkları gelişecek büyütene kadar böyle, denizimi öpüyorum çabucak iyileşecek annesi üzülme:54:

gunaydın kızlar nerelerdesınız yahu gene çekilmiş herkes kabuguna

pası canım g.olsun hemencık atlatırsınız inş.

görüyorum ki hekes iyi maşallah, tedaviye başlayacak arkadaşlarıma hayırlısıyla kavuşun, çalışmalara başlayacak arkadaşlara, belinize kuvvet, hamişlerede az kaldı sabredin bu günlerin keyfini çıkarın diyoruuuumm:1:

benim yarma gül, çok fena 1 haftadır sabah 5 e kadar 15 dakikada bir ağlıyo diş çıkaracak galiba, 20 küsür dişi böyle çıkarırsa bana 2 sene uyku yok:43: hayır tam 3 aydır diş belirtileri var kendileri yok, çoookkk uykusuzum Allahtan kk var kaynana gelin topiklerinde geçiriyorum geceyi:43:

yarmagüülll:1::1::1:
canım maşallah bak diş de çıkarıyor tospa hepsi böyle olmaz heralde dimi ne bileyim beeennn
öpüyoruz sizi:54:

Selam kızlarrrrr

canım öncelikle çok geçmiş olsun
çocuk bu pasicim hasta ola ola düşe düşe büyüyecek senin anneliğini sınayacak bir durum yok sakın böyle düşünme
kendinize iyi bakın çok geçmiş olsuun

ben geldim yavrum
sabah sabah kalktım kahvaltı eettim,eşimi gönderdim
ben ordan sağlık ocağına gittim eve geldim evi temizledim
şimdi çamaşır asacağım
karnım da acıktı galibaaa:23::23:

çapadaki doktorlara göre bizim doğal yoldan bile bebegimiz olabilirmiş ama gel gör ki olmuyor..inşallah sizin olur canım ya...bizde hız mız sayı sorun degil de morfoloji işte...o delirtiyor beni.ne yaparsak yapalım düzelmiyor :14:

Naz'cım canımcımm bende inanıyorum normal yolla olabileceğine,ama seni bu eşinin durumu baya germiş. elinizden geldiği kadar hızlı davranın aşı tüp hepsini deneyin.Yine mi olmadı o zaman umudu kesersiniz vee kendiliğinden gebe kalırsın :)) belkide..

Canan geçmiş olsun canım,görümcemin çocuğuda aynı şuan 1.5 yaşında hala diş çıkartıyo morarmış diş etleri huzursuz hep..
yani Cemre ninde normal tabi bu aylarda Allah kolaylık güç versin sana resmini koysana keyfi yerinde olduğunda :)

Selam kızlarrrrr

Oyy benim kuzumm hasta olmuş demek ayy yerim ben onuu Pasimm çok geçmiş olsun sizede.
Havalar biliyorsun burda baya soğudu canım yaa mikrop dolu her taraf.. sen kendini suçlama yaa her çocukta olur böyle şeyler canım benim geçer geçer inşallah Allah şifa versin .

sanada günaydın tatlımmm naber

Naz'cım canımcımm bende inanıyorum normal yolla olabileceğine,ama seni bu eşinin durumu baya germiş. elinizden geldiği kadar hızlı davranın aşı tüp hepsini deneyin.Yine mi olmadı o zaman umudu kesersiniz vee kendiliğinden gebe kalırsın :)) belkide..

Canan geçmiş olsun canım,görümcemin çocuğuda aynı şuan 1.5 yaşında hala diş çıkartıyo morarmış diş etleri huzursuz hep..
yani Cemre ninde normal tabi bu aylarda Allah kolaylık güç versin sana resmini koysana keyfi yerinde olduğunda :)

Oyy benim kuzumm hasta olmuş demek ayy yerim ben onuu Pasimm çok geçmiş olsun sizede.
Havalar biliyorsun burda baya soğudu canım yaa mikrop dolu her taraf.. sen kendini suçlama yaa her çocukta olur böyle şeyler canım benim geçer geçer inşallah Allah şifa versin .

sanada günaydın tatlımmm naber

IYYIM CANIM nerelerdesın sesın cıkmıyor ıyımısın:26:

birsecim mailini aldım ...tşk ederim
benm kür maceram testere dişli aslanpençesi ile başlamıştır ..yani oda bana kar etmedi:1::1:
kısaca şunu diyebilirim eğer yapabileceğine inanıyorsan kesinlikle dene derim...

birsecim mailini aldım ...tşk ederim
benm kür maceram testere dişli aslanpençesi ile başlamıştır ..yani oda bana kar etmedi:1::1:
kısaca şunu diyebilirim eğer yapabileceğine inanıyorsan kesinlikle dene derim...

hadi yaaa tühh
peki nasıl etkileri oldu sana yararını gördünmü ? yaparım aslındada soğan yapıyorum simdi bitsin yapacagım inş. da yararı varsa yapıyım olicim ?

selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler:nazar::nazar::nazar:
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm

Selam kızlarrrrr

pasimMm hasatlanmadan büyüyen çocuk olurmu hiç? Sen harika bir annesin düşünme böyle lütfen:45::45:Bizde senin gibi anne olmayı planlıyoruz çünkü:54::54::54:

selam kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum nasılsınız bakalım
bizde az önce doktordan geldik maşallah miniklerim büyümüşler:nazar::nazar::nazar:
şuanda herşey yolunda dedi çok şükür veeeeeeee diğer kalan iki bebişe de erkek olabilir diyorum dedi ama 26 sında gel kesin belli olur dedii hayırlısı olsun inşallah
akşama düğün var kızlar acilen çıkmam lazım hepinizi öpüyorummmmm

maşallah pıtırcıklara canımmmm :nazar::nazar::nazar:
her şeyin yolunda olmasına sevindimmm.
diğer kontrolü 4gözle bekliyoruzzz.
bi ara ultrason fotolarını istiyoruz.
hiç üçüz bebek görmemiştimmm:1::1::1:

bebişşş...süpersin.diğer ikisi erkek ben diyim sana ehehehee...
bende ultrason fotosu bekliyom..merak ettim.
bu arada kızlar bana gelenler geldi.bebiş olacak diye 3 senedir boyatmadıgım saçlarımı bugün boyadım..çikolata kahveye..gerci biraz koyu oldu ama olsun.ohh be...dünya varmış. beyaz saçlarımdan kurtuldum :-)

Back
X