Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm sağoll sende peşimden geliyorsun gibi hissediyorum :34:

evet ya eşime diyorum sende gel doktorda yanımda ol diye yok diyo benim kalbim var şimdi neme lazım :1: onun korkusu heyecanı dün laborant çoğul olabilir dediya gerçek olacak mı diye :1:

Sonnurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm :64::64::64:
ayyy nasıl geri kalmışım bu haberden yaa çok kötü hissettim kendimi :26:
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım :nazar::nazar::nazar:

vee geçmişe kısaca göz attıgım kadarıylaaa

Deryoşum oğluşun pek yakışıklı maşşalaaah
sevsinler onun pozlarını yaaaaa nasılda buruşturmuş yüzünü :16:
sağlıkla gelsin inş paşamız :nazar:

Melisimm yerim o üçüzleri ben yaa
tek resme sıgmıyolar heee :1:
maşşallah kuzucuklaraaaaa annesiii sağlıkla gelsinler inş :nazar:

Son düzenleme:
maşallah şuna bak ya ne zaman büyüdün sen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
derya ben senin testten döndüğün günü hatırlıyorum hamileyimmm diye haber verdiğini
o günlerde okuyordum yazmıyordum henüz

bize çabuk geçti gibi de sana zor geçmiştir
bizim de olacak mı bu resimlerden acaba
ben de istiyorum:46:
ah kuzum ah ben de hatırlıyorum o günleri
zaman inansu gibi bak sen bile kaç haftalık oldun
hepimize herkese maşallah:nazar:

Eki Görüntüle 585401
kızlar bakın bu 1. bebeğim
Eki Görüntüle 585402
bu da 2. bebeğim
Eki Görüntüle 585404
bu daaaa 3. bebeğim
hepsi bir resme sığmıyolar artık o yüzden ayrı ayrı poz veriyoruz:1:
burda 13 haftalıklar:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:maşallahhh
şunlara bak ALlahım yaa mucize bu işte:nazar:

oyyyy kızlar maşallah dişlerimi çıkmış kuzucukların
inşallah evlendikleri günüde görürüzzz:1:
bu arada aklıma bi fikir geldi hadi ikisini kertelim beşik kertemesi olsunlar:1:
ama bu canonun cadı kızı pasinin oğlunu döver:1:oğlumuzu dövdürmeyiz :1:

maşallahhhh aynı babası gerçektennn.
deryoş hani sen bana eşinle senin fotoyu göndermiştin ya
gerçekten çok benzettim eşine.birde gözleri renkli olursa aynı baba olur:nazar:

oyyy bebişimmm ne bunların tadı böyle :nazar::nazar::nazar:
bacaklara bak yaa tam çıtır çerez:1:
inşallah zaman çabuk geçer ve gerçek fotolarını da görürüz sağlıcakla kuzum.
ay bahar evet ya aynı babasıı
doktor yüzü yuvarlak seninki gibi değil babası dedi
benımki de kasılıyor ortalıta:1:

ayyy hakketen kızmış gibi durmuş.deryoş maşallah... inşallah sağlıkla al kucagına...

bebişşş maşalllah kuzucuklara..resmen bebek şeklini almışlar.cinsiyetleri belli oldu mu tam olarak?[/QUOThımmm kızdırmayın oğlumu size de kızar haaa:1:E]

Sonnurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm :64::64::64:
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım :nazar::nazar::nazar:

yakışıklı dimi benim oğlum:nazar:
Allahım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

canlar cananlar minnoşlarrr ve guzu larr...
melisim elli kollu adam olmuş seninkiler maşallahh nazar nazar nzar:)))
deryoşş o surat ne kız limonmu yedin buruşturmuş tuna efendi suratını maşallah sanada nazar nazar nazar :)))
masumm senin kız kurulmuş adına yakışır şekilde koltuğuna uzun ömürlü olsun maşallah süpanallah
pasimin kuzusuda diş çıkartmışşşş oyyy tın tın kaşığa da gelirmişşşşş :))))
cano seninkide diş çıkartmış maşallah ama 18 numara ayakkabı deyince bi durdum yanii :D
sonii msjına koptum ''bzi yaptıkmıki acaba ''yapmışsıznızki olmuş işte çılgın :)
diğer minnoşlar sizde iyisinizdir inşallahh
msjları doğru okuyup yazmışımdır umarımmm
bende bi süre giremeyebilirim belkide girebilirim yani gelemezsem merak etmeyin (sanki çokta tınn da :)
smile özürlü oli oldum ben:P

soooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yuppii yuppii yuppiii

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrık edrımmmm canımm cok sevındımmm darısı ısteyen tum arkadaslarımıza olsun ınsallahhhh

deryos melis beişlerınız cok tatlılarrr kocaman olmus ıkınızınkıdeee:1:

masumcum senın kızda masallahh cok sekerrrr

gecmıse hızlıca goz atabıldımmm kacırmısım sonnurun halaylarınıı :52:

ne zaman gidiyorsun doktora sonicim

bugün gittim bebişimm :)

birazdan yazıcam ayrıntılı ;)

tatlımm çok sağol evet oldu sonunda şükürler olsun.. olur canım o kadar bayadır görüşemiyoruz,siz nassılsınız?

canlar cananlar minnoşlarrr ve guzu larr...
melisim elli kollu adam olmuş seninkiler maşallahh nazar nazar nzar:)))
deryoşş o surat ne kız limonmu yedin buruşturmuş tuna efendi suratını maşallah sanada nazar nazar nazar :)))
masumm senin kız kurulmuş adına yakışır şekilde koltuğuna uzun ömürlü olsun maşallah süpanallah
pasimin kuzusuda diş çıkartmışşşş oyyy tın tın kaşığa da gelirmişşşşş :))))
cano seninkide diş çıkartmış maşallah ama 18 numara ayakkabı deyince bi durdum yanii :D
sonii msjına koptum ''bzi yaptıkmıki acaba ''yapmışsıznızki olmuş işte çılgın :)
diğer minnoşlar sizde iyisinizdir inşallahh
msjları doğru okuyup yazmışımdır umarımmm
bende bi süre giremeyebilirim belkide girebilirim yani gelemezsem merak etmeyin (sanki çokta tınn da :)
smile özürlü oli oldum ben:P

oli varya aynısını bugün doktoruma dedim güldü oda :1:

soooniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yuppii yuppii yuppiii

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:tebrık edrımmmm canımm cok sevındımmm darısı ısteyen tum arkadaslarımıza olsun ınsallahhhh

niloşumm çok sağol aminnn aminn burada olan hamile arkadaşlarıma (banada) hayırlı doğum,hamile kalacak olan arkadaşlarımada göbeklerine bebek diliyorum :16::16:

Canlarr nasılsınız bakalımm

Bugün doktora gittim,baktı usg i açar açmaz var evet bebek görünüyo dedi, nasıl mutlu oldum anlatamam..

6 hafta 1 günlük dedi.

15 gün sonra tekrar gidicem kalbini duymak için..
tabi benim kafam değere takıldığı için ilk onu sordum olabilir normal dedi.ama bence ikiz değil dedi küçük bir şey görünüyo hemen bebeğe bitişik yani olsa bile şimdi görünmezmiş ..

kızlar minnacık bişey var içimde ben hala tam olarak alışamadım. ama usg resmini aldım bakıp bakıp duruyorum şeklini bişeye benzetmeye çalıştım benzetemedim :) fasulyeye benziyor sanki :1:

Bugün doktora gittim,baktı usg i açar açmaz var evet bebek görünüyo dedi, nasıl mutlu oldum anlatamam..

6 hafta 1 günlük dedi.

tabi benim kafam değere takıldığı için ilk onu sordum olabilir normal dedi.ama bence ikiz değil dedi küçük bir şey görünüyo hemen bebeğe bitişik yani olsa bile şimdi görünmezmiş ..

kızlar minnacık bişey var içimde ben hala tam olarak alışamadım. ama usg resmini aldım bakıp bakıp duruyorum şeklini bişeye benzetmeye çalıştım benzetemedim :) fasulyeye benziyor sanki :1:

hadi bakalım güzel haber bu.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.sen de kurtuldun bebek bekleme sıkıntısından....az kişi kaldık..hadikızlar ha gayret....:49:

6 hafta 1 günlük dedi.

oooo maşallah canımmm :nazar:büyümş bile kız sana farkettirmeden.:1:
sağlıcakla kucağına almak dileklerimle canım.
kız bişeye benzetmeye çalışma bebek o bebek bırak öle kalsın.:1:

6 hafta 1 günlük dedi.

vuhuuuuuuuuu usg gibi kızım vallaaa, dün 6 haftalık demiştim:32: bebeğe bitişik görünen şey yolc kesesi bir müddet sonra kaybolacak, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım gözün aydın.. şimdi fasulyeye benzer daha sonra hiçbişeye benzemeyecek:1:
ohhhhhh soni devir totonu yat artık 9 aylık dokunulmazlığın başladı, aşer bol bol, dalından yeni koparılmış hindistan cevizi, avakado, evde bulunmayan şeyleri aşer,:56: sefan olsun:21:

6 hafta 1 günlük dedi.

Allah tamamına eerdirsin.. yorma kendini hiç, gözünüz aydın.. Allah ikinizede sağlık versin bol bol inşAllah..

hadi bakalım güzel haber bu.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.sen de kurtuldun bebek bekleme sıkıntısından....az kişi kaldık..hadikızlar ha gayret....:49:

nazımm sağol bitanem inşallah sonunada sağlıkla gelirim..

artık cidden listede az kişi kaldı bence çok yakın zamanda bu liste hamile kalacak.. :16:

oooo maşallah canımmm :nazar:büyümş bile kız sana farkettirmeden.:1:
sağlıcakla kucağına almak dileklerimle canım.
kız bişeye benzetmeye çalışma bebek o bebek bırak öle kalsın.:1:

kız baharr ayy vallahi hee dün ablamada dedim abla olmuş bide büyümüş diyorum :1:

bebek şekli yokki daha onun için garip oldum :) şekillensede anlasak artık eşime gösteriyorum bu ne yaa bana büyüyünce göster diyo bişey anlamamış :1:

vuhuuuuuuuuu usg gibi kızım vallaaa, dün 6 haftalık demiştim:32: bebeğe bitişik görünen şey yolc kesesi bir müddet sonra kaybolacak, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım gözün aydın.. şimdi fasulyeye benzer daha sonra hiçbişeye benzemeyecek:1:
ohhhhhh soni devir totonu yat artık 9 aylık dokunulmazlığın başladı, aşer bol bol, dalından yeni koparılmış hindistan cevizi, avakado, evde bulunmayan şeyleri aşer,:56: sefan olsun:21:

afferin sana :1: ben bile hala hesaplayamıyorum son adet tarihine göre nasıl 1.buçuk aylık oluyo ben anlamadım :44:
bide kist varmış ama o önemli değil bebeğin eşi oluşana kadar bu normalmiş sonra kendiliğinden kaybolacak dedi.

ehhehehe dalından yeni koparılmış hindistan cevizi mi :60:
dünde benim telefonum susmadı arayana dışarda olduğumu söylüyorum bana bi kızıyolar sen neden evde değilsin diye :)) bende doktordan çıktım ablamlarla buluştum e yürüdüm falan akşama eve gelince ağrım oldu baya hala olıyo ama batma şeklinde :26::26:
bugünde eşim hariç kimsenin hebri olmadan bi arkadaşa gidicem ama bize uzak biraz çok önce yaptığımız bir plandı şimdi iptalde edemedim bişey olmaz dimi kızlar ya :44:

Son düzenleme:
canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)

vee kızlar allahıma çok şükür hamileymişimmmmmmmmmmmm

değerim 17159,4
canım benım cok cok tebrik ederım
Allah saplıkla kucagında görmemizide nasip etsin inş. darısı hepimize
bak ben sonmuyum diyodun gördünmü senınde oldu
darısı hülyaya oliye bana behıyeye naza inş. (daha tüm sayamadıklarıma)
hepimizede dua et inş.
ayhh hadı gozun aydın canım
Kızlarrrr bu arada size bir haberim var
Deniz'in dişi çıktı birgun topikte toplaşıp diş buğdayı yapalım denize
:)))))

mşallah pasıcım yaaa ne hoş
bugun ne guzel haberler aldım. hastalıgıda ondanmıydı acaba denızın diş mühim bilirsin :)
keyfın nasıl nasılsın

kızlar canlarım nasılsınız
ya 2 gun daha kaybolcam 1 hamiş daha duyarmıyım acep :44:

:16::16::16::16::16::16:

Canimcok tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sonra bizim gibi kakali bezler aglama krizleri ve uykusuz gecelerde bulusmak uzere diyorum :33:

tondora çoook tebrik ederim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim senin adına

Ferdacim senin nasil gidiyor Annelik bebisin 6 aylik olmus aramiz 3 ay :34: bende merak ediyorum nasil degisiklikler olucak artik oturabiliyordur herhalde ek gidalara gecilmistir tipi iyice oturmustur herhalde yeni resmini koydun mu oglusunun?

Back
X