Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

:nazar:maşallah canım ya bak 3 ay kaldı
inan zaman su gibi
bak bana 5 günüm kaldı:52:
allahım sağlıkla kurtarsın hepimizi

sorma cnm yaa gerıye dondugumde evet su gıbı gecıyor senın hamıs haberını de dun aldık gıbı sımdı dogumzamanın geldı bıle cok sukur

amın canımm saglıkla hayırlısıyla kucagına al ınsallah

İyi akşamlar canlar

bende bugün evime geldim, ama acayip yoruldum yaa ailecek dışarı çıktık baya ayakta kaldım canım çıktı şimdi dinleniyorum..

Hepinizi öpüyorumm

Kızlar sizi çok seviyorum çok duygulandım okuyunca :43::43: ne söyliceğimi bilemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim.Hepinizin dua larını kabul etsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben inanıyorum bu listede hamile olmayan kimse kalmayacak:46::46::46:
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin...
bu arada ben kendi halayımı çekmedim:1::1:

canım cok sevındım tebrık ederım senı :nazar:
rabbım ıns saglıkla kucagında gormeyıde nasıp etsın.

Hadı olim, baharım, nazım sıra sızde ıns halayların sonu gelmeyecekkkk :49:

ay nilayım garip bir şekilde hissizleştim
hafif korku var
doğum korkusu,emzirme korkusu
ama son gece ve cuma günü çook heyecanlanacağım
anaaaaammmmmmm 39.haftaya girmişim:18::18:

olmazmı canımmm normal endıselenmen ama hayırlısyla bu zaanalrın gececek ve oglusunu saglıkla kucagına alacaksın ınsallah

Günaydınn şekerlerr

Nerdesiniz yaa

Ben dün kontrole gittim böceğim baya büyümüş eli kolu hiç durmadı nasıl hareket ediyor öyle çok garip bir duyguydu..

Herşey yolunda şimdilik..

Derya son 2 gün heyecan var mı

İnanamiyoruuuuuuum tondora ve hayal hamileymiiisss Cook tbrikler arkadaslar.deryam gun sayiyomussun allahım hepinizi tamamına erdirir inşallah bu arada ucuz annesi isin cok zor ama bı gülüş herseyi unutturuyo pasım denizimi cok op bahar hale snow Canan herkese slm olsun kandilinizde mübarek olsun.biliyorum sizleri cok ihmal ettim ama Bnm bı erkegimvar beni görmeden yapamiyo hiç bı is yapamıyorum kucaktan inmiyo sagolsun baba alıştırdı cok hareketli bı o kadarda yaramaz sipam var cok yoruluyorum ac kalıyorum esim gelene kadar o gelince yapıyorum bütün isleri.tabi pestilim çıkana kadar hiç bı is yetismiyo sanki:19:Bide normal dogumla birlikte oğlum bana bı hemoroid takti doğumda ikinmaktan biraz geç geldi parçalandı tabi on arka:17:Normal dogum sonrası da işkence bence dikişlerinden de cok çektim ben öle iste kizlar gercekten hiç vakit bulamıyorum bu msji yazarken bile oğlumun yanına 3 kez gittim bide uyuyo yani memesi düşmüş te cok Nazlı :31:Ama cok tatlı maşallah:nazar:Nese sizleri cok özledim hepinizi tek tek öpüyorum bu arada Bnm pc de bozuk telden yazıyorum msn e fln da giremiyorum

İnanamiyoruuuuuuum tondora ve hayal hamileymiiisss Cook tbrikler arkadaslar.deryam gun sayiyomussun allahım hepinizi tamamına erdirir inşallah bu arada ucuz annesi isin cok zor ama bı gülüş herseyi unutturuyo pasım denizimi cok op bahar hale snow Canan herkese slm olsun kandilinizde mübarek olsun.biliyorum sizleri cok ihmal ettim ama Bnm bı erkegimvar beni görmeden yapamiyo hiç bı is yapamıyorum kucaktan inmiyo sagolsun baba alıştırdı cok hareketli bı o kadarda yaramaz sipam var cok yoruluyorum ac kalıyorum esim gelene kadar o gelince yapıyorum bütün isleri.tabi pestilim çıkana kadar hiç bı is yetismiyo sanki:19:Bide normal dogumla birlikte oğlum bana bı hemoroid takti doğumda ikinmaktan biraz geç geldi parçalandı tabi on arka:17:Normal dogum sonrası da işkence bence dikişlerinden de cok çektim ben öle iste kizlar gercekten hiç vakit bulamıyorum bu msji yazarken bile oğlumun yanına 3 kez gittim bide uyuyo yani memesi düşmüş te cok Nazlı :31:Ama cok tatlı maşallah:nazar:Nese sizleri cok özledim hepinizi tek tek öpüyorum bu arada Bnm pc de bozuk telden yazıyorum msn e fln da giremiyorum

kızz Özlem nerelerdesin sen?
Özlettin valla kendini.Ama siz iyi olun da gerisi boş.Maşallah büyümüş oğlun ,Allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
Ben de cuma günü doğuma giriyorum ALlahın izniyle :nazar:
Dikişler fenaymış haa anacım normalde de dikiş varsa yazık valla yaa:5:
şimdi daha doğru karar verdiğime inanıyorum umarım Rabbim utandırmaz
İyi bak kendine tatlım
öptük sizi

Günaydınn şekerlerr

Nerdesiniz yaa

Ben dün kontrole gittim böceğim baya büyümüş eli kolu hiç durmadı nasıl hareket ediyor öyle çok garip bir duyguydu..

Herşey yolunda şimdilik..

Derya son 2 gün heyecan var mı

maşallah bebğine
ben bilmiyorum heyecanlı mıyım garip bir duygu
sanırım cuma sabahı tırsacağım

kızz Özlem nerelerdesin sen?
Özlettin valla kendini.Ama siz iyi olun da gerisi boş.Maşallah büyümüş oğlun ,Allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.
Ben de cuma günü doğuma giriyorum ALlahın izniyle :nazar:
Dikişler fenaymış haa anacım normalde de dikiş varsa yazık valla yaa:5:
şimdi daha doğru karar verdiğime inanıyorum umarım Rabbim utandırmaz
İyi bak kendine tatlım
öptük sizi

canım benim sana hayırlı doğumlar diliyorum..sağsalim kucagına al tuna bebegi...bize de ayrıntıları anlatırsın artık.merakla bekliyoruz

Back
X