İnanamiyoruuuuuuum tondora ve hayal hamileymiiisss Cook tbrikler arkadaslar.deryam gun sayiyomussun allahım hepinizi tamamına erdirir inşallah bu arada ucuz annesi isin cok zor ama bı gülüş herseyi unutturuyo pasım denizimi cok op bahar hale snow Canan herkese slm olsun kandilinizde mübarek olsun.biliyorum sizleri cok ihmal ettim ama Bnm bı erkegimvar beni görmeden yapamiyo hiç bı is yapamıyorum kucaktan inmiyo sagolsun baba alıştırdı cok hareketli bı o kadarda yaramaz sipam var cok yoruluyorum ac kalıyorum esim gelene kadar o gelince yapıyorum bütün isleri.tabi pestilim çıkana kadar hiç bı is yetismiyo sanki

Bide normal dogumla birlikte oğlum bana bı hemoroid takti doğumda ikinmaktan biraz geç geldi parçalandı tabi on arka

Normal dogum sonrası da işkence bence dikişlerinden de cok çektim ben öle iste kizlar gercekten hiç vakit bulamıyorum bu msji yazarken bile oğlumun yanına 3 kez gittim bide uyuyo yani memesi düşmüş te cok Nazlı

Ama cok tatlı maşallah

Nese sizleri cok özledim hepinizi tek tek öpüyorum bu arada Bnm pc de bozuk telden yazıyorum msn e fln da giremiyorum