Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

...........................sozun bıttıgı yerdeyım...
:14::14::14::14::14::14:

Canım arkadaşım biliyorum ne söylesem şuam yaşadığın hüznü hafifletmeyecek ama Rabbim büyük ve edilen dualara çok cömert dua etmeye devam edicez ve bebeğinin sana yazıldığı gün gelecek Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım son negatif sonucun olsun inşallah
Sevgiyle kal canım
pasim çok zormuş çok ...ama geçip gidecek bi gün inşallah..
canım ne desem boş biliyorum :50::50::50:
Demekki vakti gelmemiş hereşyin hayırlısı demekten başka bişe gelmiyor elimizden
inşallah bu son olur ve kısa zamnda gelir bebişin her zamnan dualarımdasın....

zamanı var olicim, hayırlı olanı Allah bilir, dua edip tevekkül edeceğiz, her olanda bir hayır mutlaka vardır..biraz daha nazlansın bebişin eninde sonunda gelecek...

sana bakmak için girmiştim sayfaya. çok ama çok üzüldüm. ne hissettiğini anlıyorum. sabır, başka çaremiz yok. ben dün yeniden tüp bebek için başvurdum. adetimin ikinci günü-haftaya- yeniden iğneler ilaçlar... umudunu hiç yitirme... elimizde kalan tek şey o çünkü.
evet arzu beni sen anlayabilirsin sende ilk denemende negatif aldın ...umarım ikinci denemende kavuşacaksın evladına ...güzel haberlerini bekliyorum ...
gerçektende sözün bittiği yer :( çok üzgünüm
seni seviyorum olicim
bende seni seviyorum cnm rabbbim yardımcımız olsun
CANIM benim üzülme demek kolay,üzülmemek zor.. bu bir sınav, ve inşAllah hayırlısıyla gülecektir yüzün.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşAllah

tşkler arkadaşlar destekleriniz için herşey gönlünüzce olsun..

Son düzenleme:
oli ben bahardan duydum..bişeyler yazmak istedim ama beceremedim...son negatifin olsun pasinin dedigi gibi..öpüyorum

Olimm canim arkadasim ne desem bos biliyorum uzuntunu azaltmicak onuda biliyorum ama zamani gelince nazli bebisine kavusacaksin bitanem hep dualarimdasin...

evet yanlış duymadınız inşallah hamileyim :16:
bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

tek tek isimlerınızı andım akşam şükürler ettim hale,bahar,behiye ,naz hepinize dua ettim
nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. sizden saklayamazdım nolur dualarınızı esirgemeyin. inşallah kucagımada sag salim alırım :118:
iyiki varsınız :71:

bende şoktayım.... 1 gün geçmişti adetim pkoluyum die önemsemedım ama sürekli canım turşu istiyordu ondan şüphelenerek test yaptım çift çizgi çıktı sonra kan testı verdım akşam 395 çıktı deger.
eşimden sonra ilk sizlerle paylaşıyorum kimse bilmiyor. ilki düştüğü için ödüm patlıyor bişey olursa diye. bu yüzden de ilk kontrole gidip risk oranını ögrenene kadar kimseye söylemek istemiyorum. ne olur dua edin. ancak pazartesi aksam üzeri 4 de randövü alabıldım
ilk gebeliğim gibi soganın 2. ayında oldu yıne, bu sogan kürü bende baya fayda sağlıyor denemekte fayda var derim.hiç umudum kalmamıştı artık öylesineydi tüm çabalarım üstelik yeterince halvet bile olmamıştı ama kısmet demekki

tek tek isimlerınızı andım akşam şükürler ettim hale,bahar,behiye ,naz hepinize dua ettim
nolur dua edın bu kez tutsun bu kez kaybetmeyeyim. sizden saklayamazdım nolur dualarınızı esirgemeyin. inşallah kucagımada sag salim alırım :118:

Canım çok güzel bir haber bu:46::46::46:
Rabbim tamamına erdirsin inallah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:
dur ilk halayını ben çekiyim;)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

boş vaktimde size bakayım dedim hem çok mutlu oldum hem de çok hüzünlendim
OLİM ne desem boş sadece dua etmekten vazgeçme diyebileceğim...
BİRSELLL canım nasıl sevindim anlatamam ALlah sağlıkla kucağında göstersin
iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar giremiyorum eskisi kadar ufaklık pek gazlı gece gündüz uyku yok
öpüyorum sizi:54:

ayy canım cok sevındım tebrık ederım senı :nazar::49:
rabbım ınsallah kucagında gormeyı nasıp etsın,
kotu dusunme sakın hersey guzel olacak ıns..

Iste bı buruk haber bı ıyı haber
hayat boyle bısey.surprızlerle dolu.
Ben ınanıyorumkı olim de bıgun boyle ansızın gelen veledınınnn
sasırarak haberını verecek bıze.
ıns rabbım hepımızın gonlune gore versın..

Son düzenleme:

canımmmmm yaaa süper bir haber bu
şimdi okur okumaz hemen aradım seni valla ama telin kapalıydı
bu sefer aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallah tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
oliye çok üzülmüştüm... güzel bir haberle mutlu ettin bizleri
Allahım sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
geçen aklıma geldin nerde bu kız yaa dedim arayım bi dedim bak içime doğmuş gibi hamileyim yazdın çok tebrik ederim hayatım:16::16:

Ne güzel bir haber...

İnşallah hayırlısıyla sağ salim bebeğinizi kucağınıza aldığınız haberleri de gelsin...

Tebrik ederim...

birselcim çok sevindim hayırlı uğurlu sağlıklı gelir inşallah,:nazar::nazar:
negatif düşünmek yok, güzel düşün güzel olsun, haberlerini bekliyoruz..

Birselcim bahar da seni cok tebrik ediyor cok sevindi gozunaydin diyor tum guzel dileklerini iletti saglikla kucagina almani diliyoruz canim cok selami var sana

Canım çok güzel bir haber bu:46::46::46:
Rabbim tamamına erdirsin inallah kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:
dur ilk halayını ben çekiyim;)
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
boş vaktimde size bakayım dedim hem çok mutlu oldum hem de çok hüzünlendim
OLİM ne desem boş sadece dua etmekten vazgeçme diyebileceğim...
BİRSELLL canım nasıl sevindim anlatamam ALlah sağlıkla kucağında göstersin
iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar giremiyorum eskisi kadar ufaklık pek gazlı gece gündüz uyku yok
öpüyorum sizi:54:

ayy canım cok sevındım tebrık ederım senı :nazar::49:
rabbım ınsallah kucagında gormeyı nasıp etsın,
kotu dusunme sakın hersey guzel olacak ıns..

Iste bı buruk haber bı ıyı haber
hayat boyle bısey.surprızlerle dolu.
Ben ınanıyorumkı olim de bıgun boyle ansızın gelen veledınınnn
sasırarak haberını verecek bıze.
ıns rabbım hepımızın gonlune gore versın..

orliccccccccccccc çok sevindim tam bi sürprizzzz darısı hepimize inşallahh:52:

canımmmmm yaaa süper bir haber bu
şimdi okur okumaz hemen aradım seni valla ama telin kapalıydı
bu sefer aklına kötü şeyler getirme herşey çok güzel olacak inşallah tatlım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
oliye çok üzülmüştüm... güzel bir haberle mutlu ettin bizleri
Allahım sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
geçen aklıma geldin nerde bu kız yaa dedim arayım bi dedim bak içime doğmuş gibi hamileyim yazdın çok tebrik ederim hayatım:16::16:

Ne güzel bir haber...

İnşallah hayırlısıyla sağ salim bebeğinizi kucağınıza aldığınız haberleri de gelsin...

Tebrik ederim...

birselcim çok sevindim hayırlı uğurlu sağlıklı gelir inşallah,:nazar::nazar:
negatif düşünmek yok, güzel düşün güzel olsun, haberlerini bekliyoruz..

orlic tebrikler.süper haber bu...:-) içini rahat tut... bişi olmıcak bebişine..:34:

Birselcim bahar da seni cok tebrik ediyor cok sevindi gozunaydin diyor tum guzel dileklerini iletti saglikla kucagina almani diliyoruz canim cok selami var sana

Allah razı olsun kızlar hepinizden çok teşekkür ederım dualarınızda unutmayın
oliciğim baharcıgım karanfılce behıye naz doktordan cıkarken adınızı anıp ayamı sürüklicem inş.
hepinizi cok sevıyorum iyiki varsınız bir kez daha anladım buradaki dostlugu
bugun randovum 4 de insallah haber ederım aksam sizlere
sağlıcakla kalın çok teşekkür ederim

Olim inşallah bu imtihanıda kolaylıkla atlatırsın,sende Birsel gibi bizi şok ederek bize süpriz yaparsın umarım..

Birsellll senle son konuştuğum gün sana ve diğer kızlara içimden gelerek çok güzel dualar ettim..
İnşallah tek tek sırasıyla kabul olacak..

Tebrik ediyorum tatlım Allah tamamına erdirsin

Melis bende doğru tahmin etmişim demek :) Allah hepsini sana bağışlasın sağlıkla..

Bahar umarım msn de karşılaşırız..

Kızlar ben 1 haftadır eşimin ailesinin yanında kalıyorum. Geçtiğimiz hafta eşimi yüksek ateş ve öksürükle acile götürdük,zatüre dediler çok korktuk banada geçmesin diye uğraştık ama bilmiyorum.. şimdi tedavisini bitirdik bugün kontrole gittik sonuçlarıda yarın alcaz ama çok şükür iyi şimdi.

dayanamadım pc alıp buraya götürdüm hala evime gidemedim benden böyle kızlar

slm kızlar kontrole gıttim bugün ;
kese görünmedi çok küçk oldugu için kan testi istedı yenıden degerıme 395 dıye cok düşük dedi korktum bşe dicek sandım çok korkak gittim zaten
kan değerıne bakıp yarın telde yorum yaparım gerilediyse ona göre bi yol çizeriz ilerlediyse ona göre dedi normal en az 1100 civarı olmalı dedi. kan sonucunu netten gördüm eve gelınce gelene kadarda canım cıktı çok şükür 1365 çıktı degerim binlerce şükürler olsun. inşallah yarında telefonda değerlendirir. düşük riskine karşı progestan verdi vitamınle karışık bi folic verdi. inşallah hayırlısı tahminimcede 2 haftaya keseyı görürüz inş.

sonicim teşekkür ederim
dr dan cıkarken yerlere sürüdüm ayaklarımı olime baharcıgıma ve naza dualar ettım inş.

slm kızlar kontrole gıttim bugün ;
kese görünmedi çok küçk oldugu için kan testi istedı yenıden degerıme 395 dıye cok düşük dedi korktum bşe dicek sandım çok korkak gittim zaten
kan değerıne bakıp yarın telde yorum yaparım gerilediyse ona göre bi yol çizeriz ilerlediyse ona göre dedi normal en az 1100 civarı olmalı dedi. kan sonucunu netten gördüm eve gelınce gelene kadarda canım cıktı çok şükür 1365 çıktı degerim binlerce şükürler olsun. inşallah yarında telefonda değerlendirir. düşük riskine karşı progestan verdi vitamınle karışık bi folic verdi. inşallah hayırlısı tahminimcede 2 haftaya keseyı görürüz inş.

sonicim teşekkür ederim
dr dan cıkarken yerlere sürüdüm ayaklarımı olime baharcıgıma ve naza dualar ettım inş.

İnşallah bu defa yanında olur bebeğin değerinde normal bence gözün aydın cnm :nazar:

Back
X