- Konu Sahibi bebisimolsun
- #16.221
...........................sozun bıttıgı yerdeyım...
![]()
pasim çok zormuş çok ...ama geçip gidecek bi gün inşallah..Canım arkadaşım biliyorum ne söylesem şuam yaşadığın hüznü hafifletmeyecek ama Rabbim büyük ve edilen dualara çok cömert dua etmeye devam edicez ve bebeğinin sana yazıldığı gün gelecek Allah'ın izniyle
Geçmiş olsun canım son negatif sonucun olsun inşallah
Sevgiyle kal canım
canım ne desem boş biliyorum
Demekki vakti gelmemiş hereşyin hayırlısı demekten başka bişe gelmiyor elimizden
inşallah bu son olur ve kısa zamnda gelir bebişin her zamnan dualarımdasın....
zamanı var olicim, hayırlı olanı Allah bilir, dua edip tevekkül edeceğiz, her olanda bir hayır mutlaka vardır..biraz daha nazlansın bebişin eninde sonunda gelecek...
evet arzu beni sen anlayabilirsin sende ilk denemende negatif aldın ...umarım ikinci denemende kavuşacaksın evladına ...güzel haberlerini bekliyorum ...sana bakmak için girmiştim sayfaya. çok ama çok üzüldüm. ne hissettiğini anlıyorum. sabır, başka çaremiz yok. ben dün yeniden tüp bebek için başvurdum. adetimin ikinci günü-haftaya- yeniden iğneler ilaçlar... umudunu hiç yitirme... elimizde kalan tek şey o çünkü.
bende seni seviyorum cnm rabbbim yardımcımız olsungerçektende sözün bittiği yerçok üzgünüm
seni seviyorum olicim
CANIM benim üzülme demek kolay,üzülmemek zor.. bu bir sınav, ve inşAllah hayırlısıyla gülecektir yüzün.. Allah herşeyin hayırlısını versin inşAllah
tşkler arkadaşlar destekleriniz için herşey gönlünüzce olsun..
Son düzenleme: