Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler:16::16:
Benim görümcem geldi çok fazla evde olmuyorum netimizdede problem var çok fazla gelemiyorum
Behiyecim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sen mide bulantısına takılmışsın benim hiç olmadı şükürki sağlıkla kucağımda
Bizim gelinimiz bulantı kusmadan 2 defa hastanelik oldu öyle olsan dahamı iyi
Bak keseciğide görmüşsünüz kötüyü çağırma artık
Olicim belki okursun arkadaşımında maalesef negatif sonucu:((
Birselcim sende görmüşsün keseciği maşallah canım
Deroşum Tuna'nın mevlüdünü Allah kabul etsin sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Melisim sende izindesin sanırım yat dinlen kuzucuklarınla bol bol
Sonnur cinsiyet tahmini demişsin pek tutmaz ama bana kız gibi geldi:1:
Hülyacim sen duydunmu pıtpıtları güzel haberler al inşallah
Baharım hesabını dondurmuş anladığım kadarıyla arada kafa dinlemek uzak kalmak iyidir inşallah güzel haber ile döner aramıza
Halecim baharım ve nazcığım dualarımız sizinle hadi şu listeyi dolduralım artık
Kız canooooo ne tatlı bu cemre o tombiş kolunu ısırasım geldi maşallah canım
Naz canım sen ikinci aşılama deneyecekmisin
Nilay doğum sırası sana geldi bu haftalar çok hızlı geçiyor nasıl geçecek anlamayacaksın sağlıkla kavuştursun mevlam sizi
Ayy kızlar unuttuğum yok dimi
Bizde iyiyiz hamdolsun dediğim gibi azıcık yoğunuz gene denizle sıralı grip atlattık geçti şükür
Şimdilik bukadar öpüyorum herkesi sevgiler......:16::16::16::16:

ya inşAllahh ya inşAllah inanın kafayı sıyırdım sanırım.. sürekli kendimi dinliyorum.. umarım dediğiniz gibi sıkıntı yoktur.. doktor garip birşekilde rahat diyorum ki benim düşüklerim var, ne düşük önleyici verdi ne bişey.. tekrar kan testi içinde çağırmadı hani 2 gün sonra çağırıyorlar ya onu da istemedi belki dedim keseyi gördüğü için çağırmadı.. amaaaann bilemedim ki.. hayırlısıyla cumartesi günü inşAllah hayırlısıyla netleşir herşey.. Allah hepimizin, benimde yüzümü güldürsün..
bende düşügü söyledim zorla progestan yazdırdım ama ben onu beklemedim zaten kullanıyodum progestan bitmek üzereydıde ısrarla istedim. "zararı yok ama faydasıda tartışılır" dedi doktor. seni tatmin etmiyorsa dr değiştir bence

ya yine o kadar huzursuz uyandım ki bu sabah gelip hemen bana takma demiş misiz diye bakayım dedim.. ki çok şükür demişsiniz.. o kadar çok takıyorum ki midemin bulanmamasını bu kadar olur, geceleri hep göğüslerimin hassasiyetlerini kontrol ediyorum.. Allah ım inşAllah güldürür yüzümüzü inanın ben kesenin keyfini çıkaramıyorum..dua topiğinde oluyorum.. bizim bu sayfalarda Allah a bin şükür gebeler çoğunlukta olduğu için gelen arkadaşlar çok çok az oldu.. inşAllah kızlar hepimizin güler yüzü..

bende gögüslerimi sürekli kontrol ediyorum hala
camaşırımı her lavaboda kontrol ediyorum. bu sadece senle alakalı deilki bunu yaşamış her insanda görülecek normal davranışlar. sadece sen kendi kendini teskin etmeyi ögeneceksin.üstelik benim eşim bile her wc çıkışı soruyor korkuyor adam kadını bırak erkekte bile bu hassasıyet normal yani. kolay şeyler yaşamadık ama evhamı stresi sen azaltmalısın.

ya yine o kadar huzursuz uyandım ki bu sabah gelip hemen bana takma demiş misiz diye bakayım dedim.. ki çok şükür demişsiniz.. o kadar çok takıyorum ki midemin bulanmamasını bu kadar olur, geceleri hep göğüslerimin hassasiyetlerini kontrol ediyorum.. Allah ım inşAllah güldürür yüzümüzü inanın ben kesenin keyfini çıkaramıyorum..dua topiğinde oluyorum.. bizim bu sayfalarda Allah a bin şükür gebeler çoğunlukta olduğu için gelen arkadaşlar çok çok az oldu.. inşAllah kızlar hepimizin güler yüzü..
Canım bende çok tedirgindim acaba gerçekten hamilemiyim kesenin içi boş çıkarsa diye ama gittim bebişimi gördüm kalbini dinledim o zaman inandım. sizden biri hamile kalınca daha cok sevınıyordum kendime korkudan sevinememiştim bile :(bence tedirginlikte hamilelik belirtisi sayılabilir bizim açımızdan:))benim daha da korkularım geçmiş değil ve sanırım 9 ay boyuncada geçmeyecek.Rabbim herkesin evladını bağışlasın olmayanlarada en kısa zamnda nasip etsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Benim görümcem geldi çok fazla evde olmuyorum netimizdede problem var çok fazla gelemiyorum
Behiyecim çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sen mide bulantısına takılmışsın benim hiç olmadı şükürki sağlıkla kucağımda
Baharım hesabını dondurmuş anladığım kadarıyla arada kafa dinlemek uzak kalmak iyidir inşallah güzel haber ile döner aramıza
Nilay doğum sırası sana geldi bu haftalar çok hızlı geçiyor nasıl geçecek anlamayacaksın sağlıkla kavuştursun mevlam sizi
Bizde iyiyiz hamdolsun dediğim gibi azıcık yoğunuz gene denizle sıralı grip atlattık geçti şükür

Duydum pasim duydum rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.
sende denizde iyisinizdir inşallah denizide öp yerime:54::54:

yazdıklarınızı okudum neden bizimde kalp atışımız olmasın dedim, internetde bütün gün boş gebeliklere bakıyorum ve an itibariyle tevekkul edebilme adına bakınmayı bırakıyorum içime de inşAllah iyi hisler gelir. Ctesi günü umarım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder mevlam. gönlümü ferahlattı yazdıklarınız tekrar tekrar okuyorum yazdıklarınızı, inşAllah bu sefer iyi olur herşey, çok korkuyorum

pasicim merhaba...evet canım.ikinci aşılamayı yaptırcaz.tüp bebek için son 1 adım kaldı :34: inşallah daha fazla beklemem.adet olmayı bekliyorum.bu ay yumurtlamadım bile.ne zaman adet olacam onu da bilmiyorum.ayy bu işlerden yoruldum artık....deniz beyi öp benim için am burnundan öp.siparişimi unutma :34:

Pasim bende bu kiz nerelerde diyodum gecmis olsn denizede sanada cannim evet ben izindeyim yatip dinleniyoruz kuzularimla opuyorum senide denizide tatlim

Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Gönlünüzdeki güzel dilekler gerçekleşsin inşallah.

Bugün hem kontrol hemde tahlil sonuçlarım için doktora gidicem,inşallah bi sorun çıkmaz belki cinsiyetinide öğrenebiliriz.
İsteyen tüm arkadaşlarıma Allah'ım nasip etsin bu mucizeyi..

saol canımmm evet sıra bendee bırde su zaman hızla aksaa:1::1:cok heyecanlıyım ben yaa:1:
Hayırlı Cumalar arkadaşlar...
Gönlünüzdeki güzel dilekler gerçekleşsin inşallah.

Bugün hem kontrol hemde tahlil sonuçlarım için doktora gidicem,inşallah bi sorun çıkmaz belki cinsiyetinide öğrenebiliriz.
İsteyen tüm arkadaşlarıma Allah'ım nasip etsin bu mucizeyi..

ayy acaba ne olcak sonıı merak ta bırakma bızı hemen gel sole bıze

Kızlar doktor acayip ilgisizdi iğrenç bi hastaneydi vede sanırım kanunen yasak diye cinsiyetinide söylemiyorlarmış.ama bebek dönmeid dedi dr bilmiyorum. sonuçlarda iyiymiş şimdilik bu kadar

sizler nasılsınız kızçelerimm m

Kızlar doktor acayip ilgisizdi iğrenç bi hastaneydi vede sanırım kanunen yasak diye cinsiyetinide söylemiyorlarmış.ama bebek dönmeid dedi dr bilmiyorum. sonuçlarda iyiymiş şimdilik bu kadar

sizler nasılsınız kızçelerimm m

ay bence değiştir hastaneyi ve doktoru ne saçma kanunen yasak mı olurmuş doğuncamı öğrencekmişsin cinsiyeti
neyseki bebişin iyimiş canm hayırlısı olsun
ben kendi adıma çok şükür iyiym ağrılarla evde yatıyorum işte buna şükür

ay bence değiştir hastaneyi ve doktoru ne saçma kanunen yasak mı olurmuş doğuncamı öğrencekmişsin cinsiyeti
neyseki bebişin iyimiş canm hayırlısı olsun
ben kendi adıma çok şükür iyiym ağrılarla evde yatıyorum işte buna şükür

Ya canım sorma kendi gittiğim doktorumu bıraktım devlete gideyim dedim tahliller falan..
bi baktım dr.asistan 20 yaşlarında bebek iyimi diyorum kafasını bile çevirmedi :) uyuzzz sinir şeyy deli etti beni sonra dedim cinsiyetini söyleyebilir misiniz yine cevap yok . sonra tekrar sordum bakın dedim bizim bu ilk bebeğimiz 6 yıl sonra oldu fln hani yasaksa bile söyleyin bizim için farketmez dedim.oda dediki,ister 5.çocuğun olsun ister 15 yıl bekle ama sana bunu söyleyemem devlet söyleme dedi . orda kim kime dum duma çok kötüydü vallaa

senin ağrın mı oluyor off allah yardım etsin herhangi bi ilaç kullanıyor musun

kızlar selamlar gelip haber vereyim dedim ben dun doktora gittim çok şükür pıt pıt diye duyduk sanırım ya çok heyecanlıydım ama duyduk heralde doktor eşim falan duyduk dedi :)) bende hala belirti yok doktora sordum uykum bile gelmiyor dedim o da bu kadar heyecanla ne uykusu dedi olsa olsa uyksuzluğun olur senin dedi sanırım haklı normalde ayda bir çağırıyordum ama senin önceki durumlarından dolayı 15 de bir çağırıcam dedi ve nihayt progestan verdi hemde sabah 1 akşam peşpeşe 2 tane.. dün hale, bahar, karanfilce kızlar sizin içinde bol bol dua ettim.. unuttuğum varsada topikteki kızlar dedim bide işte dua topiğindekiler Allah hepimiz yüzünü güldürsün inşAllah

Ya canım sorma kendi gittiğim doktorumu bıraktım devlete gideyim dedim tahliller falan..
bi baktım dr.asistan 20 yaşlarında bebek iyimi diyorum kafasını bile çevirmedi :) uyuzzz sinir şeyy deli etti beni sonra dedim cinsiyetini söyleyebilir misiniz yine cevap yok . sonra tekrar sordum bakın dedim bizim bu ilk bebeğimiz 6 yıl sonra oldu fln hani yasaksa bile söyleyin bizim için farketmez dedim.oda dediki,ister 5.çocuğun olsun ister 15 yıl bekle ama sana bunu söyleyemem devlet söyleme dedi . orda kim kime dum duma çok kötüydü vallaa

devlet malesef öyle sonnurcum başka bi hastaneye gitme şansın varsa değiştir bence
evet canm ağrım oluyo arada bir parol içebilirsin dedi ama oda çok hafif hiçbir faydası olmuyor neyse kuzucuklarım iyi olsunda ben dayanırım onlar için

kızlar selamlar gelip haber vereyim dedim ben dun doktora gittim çok şükür pıt pıt diye duyduk sanırım ya çok heyecanlıydım ama duyduk heralde doktor eşim falan duyduk dedi :)) bende hala belirti yok doktora sordum uykum bile gelmiyor dedim o da bu kadar heyecanla ne uykusu dedi olsa olsa uyksuzluğun olur senin dedi sanırım haklı normalde ayda bir çağırıyordum ama senin önceki durumlarından dolayı 15 de bir çağırıcam dedi ve nihayt progestan verdi hemde sabah 1 akşam peşpeşe 2 tane.. dün hale, bahar, karanfilce kızlar sizin içinde bol bol dua ettim.. unuttuğum varsada topikteki kızlar dedim bide işte dua topiğindekiler Allah hepimiz yüzünü güldürsün inşAllah

çok şükür gözünaydın bedriye
artık rahatla kendinide bebişinide strese sokma tadını çıkarmaya bak dikkatli ol sadece ve ilaçlarını düzenli al Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah
darısı isteyen arkadaşlarıma

devlet malesef öyle sonnurcum başka bi hastaneye gitme şansın varsa değiştir bence
evet canm ağrım oluyo arada bir parol içebilirsin dedi ama oda çok hafif hiçbir faydası olmuyor neyse kuzucuklarım iyi olsunda ben dayanırım onlar için

çok şükür gözünaydın bedriye
artık rahatla kendinide bebişinide strese sokma tadını çıkarmaya bak dikkatli ol sadece ve ilaçlarını düzenli al Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah
darısı isteyen arkadaşlarıma

evet canım sanırım sabit bir doktor bulsam daha iyi olacak.

valla 1 tane değil 3 tane zordur mutlaka büyüdükçede işin zorlaşır tabi Allah yardım etsin birde minoset veriyolar onu denesen

ayyy ben olsam sacından sururdum sınır sey ıslerıne geldımı yasak fln dınlemıyorlar .bencede ıyı bı yer bul ve devamlı gıt cnm
hiiiiiiiiii inanmıyorumm hamılemısınnnn cok sukur canımmm gozun aydınnn rabbım 9 ay tamamlamayı nasıp etsın ınsallah

ayyy ben olsam sacından sururdum sınır sey ıslerıne geldımı yasak fln dınlemıyorlar .bencede ıyı bı yer bul ve devamlı gıt cnm

hiiiiiiiiii inanmıyorumm hamılemısınnnn cok sukur canımmm gozun aydınnn rabbım 9 ay tamamlamayı nasıp etsın ınsallah

saçı çok yoktu nilii ama küpesi vardı koparacaktım kulağından :1: erkekti dr

Behiye hadi bakalım inşallah bu son olur bu defa bebeğini doğuma kadar beklemek nasip olur sanada hayırlı olsun cnm ;)

gözün aydn behiyecim. korkma artık. bak banada progestanı anı şekilde kullandırıyor doktor. hatta ben aksam 2 tane biranda alıyorum. yatmadan hemen önce içiyorum çünkü acayip uyku yapıyor.

slm kızlar. inanılmaz kabızlık yaşıyorum. korkuyorumda bununla bebege zarar verirmiyim diye. resmen dün akşam yürüyemedim wc den sonra siz nasıl aştınız bu sorunu yardımcı olurmusunuz.
kabızlıktan ötürü konrtolu erkene alabılırım heralde kalp atısıda duymadık zaten daha

Canm gecmis olsun kabizlik zor ben yasamadim cok sukur hergun kuru kayisi kuru uzum kuru incir ye bol bol su ic 2litre mumkunse bagirsaklari iyi calistiriyor. Birde bir tatlli kasigi zeytinyagi icebilirsin oyle duymustum.sabah kalkinca ilik su icmeyi dene iyi gelir canim

evet canım sanırım sabit bir doktor bulsam daha iyi olacak.

valla 1 tane değil 3 tane zordur mutlaka büyüdükçede işin zorlaşır tabi Allah yardım etsin birde minoset veriyolar onu denesen

Onuda denedim canim oda hafif bi ilac faydasi olmuyor amin Allah hepimizin yardimcisi olsun kimseyi zorda birakmasin insallah

saçı çok yoktu nilii ama küpesi vardı koparacaktım kulağından :1: erkekti dr

Behiye hadi bakalım inşallah bu son olur bu defa bebeğini doğuma kadar beklemek nasip olur sanada hayırlı olsun cnm ;)
koparsaydın suruseydın yerlere bı yerleıne vusaydın acıyla soylerdı belkı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
gözün aydn behiyecim. korkma artık. bak banada progestanı anı şekilde kullandırıyor doktor. hatta ben aksam 2 tane biranda alıyorum. yatmadan hemen önce içiyorum çünkü acayip uyku yapıyor.

slm kızlar. inanılmaz kabızlık yaşıyorum. korkuyorumda bununla bebege zarar verirmiyim diye. resmen dün akşam yürüyemedim wc den sonra siz nasıl aştınız bu sorunu yardımcı olurmusunuz.
kabızlıktan ötürü konrtolu erkene alabılırım heralde kalp atısıda duymadık zaten daha

canım ben ılk 3 ay cok cektım wc rekorum 3.5 saattı o derece yanı

kayısı kompostosu yap ıc sureklı sabahları da kuru ıncır yememı onermıstı doktorum

Back
X